Limit slov ChatGPTu

chatgpt-word-limit-min-e1681992523650-768x512-718x.jpg

Několik uživatelů hlásí, že ChatGPT ponechává odpověď neúplnou a přestane psát po vygenerování určitého množství slov. Tento problém způsobil uživatelům rozpaky, když se začali ptát, zda tato služba má slovní limit, nebo zda se jedná o nějakou jinou chybu. Po přečtení tohoto článku budete mít jasno, zda má ChatGPT slovní limit nebo zda je přístup k neomezenému počtu slov při používání této služby.
Přejděme rovnou k tomu, jak to funguje! Dobrou zprávou je, že pokud existuje slovní limit, existuje také jednoduchý způsob jeho obejití.

Takže existuje nebo neexistuje limit slov na ChatGPT?

Mnoho lidí se ptá, zda má chatGPT omezení na počet slov. Někteří tvrdí, že ChatGPT přestane psát, když dosáhne 500 slov, což jsme pozorovali během mnoha měsíců, kdy jsme ChatGPT používali. Neexistuje však pevný limit pro ChatGPT, ani žádné informace na tuto otázku od společnosti OpenAI, takže uživatelé mají své vlastní domněnky.

Někteří uživatelé nahlásili, že bezplatná verze ChatGPT může být nepřístupná po napsání 500 až 1000 slov a uvěřitelný limit tokenů je kolem 4000 tokenů. Nicméně, uživatelé našli způsoby, jak rozšířit odpovědi ChatGPT nad tyto limity. Tyto způsoby budeme diskutovat v následující sekci. Porozumění slovnímu limitu ChatGPT může uživatelům umožnit maximalizovat jejich zkušenost s tímto výkonným jazykovým modelem. Ohledně vstupu má standardní verze ChatGPT a prémiová verze ChatGPT Plus oba slovní limity; ChatGPT má limit 3000 slov a ChatGPT-4 má limit až 25 000 slov najednou.

ChatGPT počet slov: tipy a triky

Existuje několik tipů a triků, které uživatelům pomohou používat chatGPT efektivněji a získat odpovědi delší než povolený limit slov. Jedním z nejlepších způsobů, jak obejít limit slov, je rozdělit svůj dotaz na menší části a ptát se na follow-up otázky. Alternativně můžete požádat Chat GPT, aby pro vás vytvořil kontury nebo specifikoval limit slov ve svém dotazu. Pokud se vám někdy stane, že Chat GPT přestane psát odpověď při odpovídání na váš dotaz, jednoduše použijte “Pokračovat” nebo “Více” prompt k pokračování.

Pro efektivní použití Chat GPTu je důležité mít na paměti několik věcí:

  • Rozdělte velké vstupy, aby nedocházelo k přetížení výkonu a paměti modelu.
  • Poskytněte co nejvíce kontextu při vkládání textu do modelu.
  • Vyzkoušejte různé výzvy, abyste zjistili, jak daleko můžete posunout model umělé inteligence.
  • Rozuměte jeho omezením, jako je například boj s určitými druhy jazyka nebo generování fakticky přesných odpovědí.
  • Vyzkoušení ChatGPT a posunutí jeho hranic se doporučuje pro objevení nových věcí o něm.

Následováním těchto tipů a triků mohou uživatelé využít své zkušenosti s ChatGPT a omezení počtu slov pro ně nebude problémem.

Existuje omezení počtu slov v ChatGPT Plus?

Není jasné, zda existuje omezení na počet slov u placené služby ve srovnání s bezplatnou, ale pokud ano, máme všechny triky, které potřebujete, abyste se s tím dokázali vypořádat.

Jaká je maximální délka ChatGPT?

OpenAI nezveřejnilo maximální délku, nicméně někteří věří, že by mohla být kolem 4000 slov.

Související články

Zobrazit více >>