ChatGPT Pro přichází: Zde je to, co zatím víme

obrázek7.jpg

Pokud jste nedávno zkusili chatovat s AI senzací ChatGPT, pravděpodobně jste se někdy setkali s chybovou zprávou "at capacity". Náhlá obrovská popularita chatbota může způsobit problémy s přístupem k službě. Ačkoli je zábavné si povídat s AI nebo ho dokonce nechat psát eseje nebo skládat zkoušky, někteří lidé chtějí zajistit přístup, aby mohli chatbota používat profesionálně.

Také: Jak začít používat ChatGPT

Dříve tento měsíc OpenAI oznámila na svém Discord serveru, že brzy může začít nabízet placenou verzi ChatGPT s opcí zvanou ChatGPT Professional. Čekací seznam, který OpenAI zveřejnila na serveru, detailně popisuje, co by profesionální uživatelé mohli očekávat.

umělá inteligence

  1. Jak jsem rychle začal svoji Etsy podnikání pomocí ChatGPT a AI uměleckých nástrojů
  2. ChatGPT a nová AI způsobují vzrušujícím i děsivým způsobem problémy v kybernetické bezpečnosti
  3. Je tento AI chatbot nejodpornější zatím? Vyzkoušel jsem HuggingChat a bylo to divné
  4. Potkejte se s po-AI vývojářem: Kreativnější, více zaměřen na podnikání

Nabídka profesionálního řešení, které OpenAI popisuje jako "experimentální", bude "stále k dispozici (bez omezení času)", nabídne "rychlé odpovědi od ChatGPT (tedy bez regulace rychlosti)" a poskytne "tolik zpráv, kolik budete potřebovat (alespoň dvojnásobek běžné denního limitu)".

Seznam čekatelů rovněž uvádí, že pokud budete vybráni, OpenAI se s vámi individuálně spojí a dohodne s vámi platební proces a pilotní projekt.

Nyní se zdá, že OpenAI vybralo své uživatele s přednostním přístupem a sdílejí některé nápady.

Také: ChatGPT absolvoval MBA zkoušku. Jak se mu dařilo.

Zahid Khawaja, uživatel z předběžného přístupu, sdílel na Twitteru video běžící testovací prompt na pro verzi, která běžela mnohem rychleji než verze zdarma, ke které mají přístup zbytek veřejnosti. Ve videu Khawaja ukázal svou předplatné za 42 $ měsíčně.

Jak OpenAI rozhodlo o 42 dolarech měsíčně, zatím není prozrazeno - možná je to další odkaz na Průvodce autostopem galaxií. Nicméně v prosinci Sam Altman, výkonný ředitel OpenAI, řekl, že průměrná cena každé odpovědi byla v "jednociferných centech", ale přiznal, že službu bude muset nakonec monetizovat kvůli "očividně vysokým" nákladům na výpočet. Nedávná dohoda s Microsoftem, která znamená, že softwarový gigant investuje miliardy do OpenAI v příštích několika letech, také pravděpodobně pomůže.

Také: Hlavní vědecký pracovník AI společnosti Meta říká, že ChatGPT není zvlášť inovativní a nic revolučního.

Přestože je ChatGPT populární, není jediným chatbotem na trhu s umělou inteligencí. Cena 42 dolarů měsíčně způsobuje, že někteří uživatelé hledají jiné alternativy, které by mohly být cenově efektivnější a stejně efektivní.

ChatGPT zatím neprozradil žádné informace o tom, kdy bude profesionální verze k dispozici pro veřejnost, s odůvodněním: "Bohužel profesionální přístup k ChatGPT není v tuto chvíli k dispozici k odběru."

Pokud chcete zůstat aktuální, ChatGPT vás vyzývá k vyplnění formuláře na seznamu čekatelů.

Související články

Zobrazit více >>