Je ChatGPT zdarma k použití? Ano, existuje bezplatná verze

is-chat-gpt-free-768x435-718x (1).jpg

ChatGPT je zdarma dostupný nástroj, který optimalizuje modely jazyka pro dialog. Jinými slovy, tento nástroj se chová jako dialogový partner a odpovídá na jakoukoli otázku, kterou máte. ChatGPT je založený na umělé inteligenci a stal se jedním z prvních svého druhu доступнých pro veřejnost. Díky tomu se počet uživatelů rychle zvýšil, a mnoho lidí se ptalo, zda je ChatGPT zdarma nebo placený. Tento program vytváří obsah, který mohou lidé snadno pochopit a také umí poskytnout "lidské" odpovědi. Dobrou zprávou je, že ChatGPT je zdarma, nicméně za lepší celkovou službu můžete zaplatit za ChatGPT Plus.

ChatGPT dále stoupá v popularitě, což vedlo k obavám, že ho používají studenti různých škol. Tento bezplatný servis je pro běžného uživatele stále velmi dobrý, a většina nemá skutečnou potřebu předplatit si prémiovou službu.

Je Chat GPT zdarma?

Při prozkoumání blogu Open AI lze rychle zjistit, že ChatGPT je zdarma. OpenAI uvedlo ChatGPT veřejnosti, aby získali zpětnou vazbu od uživatelů, která jim pomůže v podstatě vylepšit software.

Není to příliš neobvyklé, že některá společnost takto postupuje, i když je to v této oblasti poprvé. ChatGPT nebude vždy bezplatný, nakonec ho monetizují, ale během výzkumného náhledu si jej může kdokoli použít. Sledujte odkaz výše a vyzkoušejte si to sami, stačí vytvořit účet a vybrat možnost „Pro osobní použití“.

ChatGPT Plus byl úspěšně spuštěn s novým předplatným plánem. Placená služba nabízí podobný přístup jako verze zdarma, nicméně za 20 $ měsíčně získáte některé přidané výhody.

Při dosažení kapacity se nebude čekat, chatbot bude poskytovat rychlejší odpovědi a možnost využití nejnovějších funkcí, které se vyvíjejí. 

Stojí ChatGPT Plus za to?

Existuje několik výhod ChatGPT Plus, což znamená, že byste mohli zvážit měsíční předplatné za 20 $. Nicméně, rozhodnutí, zda si ChatGPT Plus stojí za to, je pouze na vás!

Zde jsou některé klíčové výhody ChatGPT Plus:

  • Superiorní rychlost
  • Superiorní zpracování
  • Lepší odezvy
  • Rozšířená znalostní základna
  • Zlepšené mnohojazyčné schopnosti

Jednou z hlavních výhod služby ChatGPT Plus je skutečnost, že s předplatným získáte přednost před ostatními uživateli GPT. To znamená, že v době zvýšeného provozu byste neměli zažít stejné problémy s pomalým načítáním jako ostatní uživatelé ChatGPT. Kromě toho mají uživatelé Plus mnohem rychlejší odezvy na změny.

Dodatečně k tomu, uživatelé ChatGPT Plus také získávají předběžný přístup ke všem aktualizacím, které přicházejí do chatbota OpenAI!

Alternativy ChatGPT zdarma

Již jsou k dispozici bezplatné služby chatbotu s umělou inteligencí, ale stejně jako ChatGPT mají i tyto svá vlastní omezení a výhody.

Bezplatné služby jako ChatGPT:

  • GPT-3 Sandbox
  • GPT-2 od Hugging Face
  • YouChat
  • GPT od OpenAI
  • T5
  • Meena
  • Chatsonic

Existuje bezplatná aplikace ChatGPT?

Možná neexistuje oficiální aplikace od OpenAI, ale vývojáři pracují s open-source verzí, aby produkovali aplikace zdarma s použitím této technologie.

Problémy ChatGPT

Když je ChatGPT zdarma k použití, přináší to několik poměrně překvapivých problémů. S jeho popularitou a použitím se ChatGPT může stát terčem zneužití. Mluvili jsme o dobře napsaných podvodných e-mailech, které mohou být hromadně vytvářeny s pocitem lidskosti, ale existuje také možnost generování falešných zpráv.

Vývojáři a uživatelé musí být plně informováni o těchto problémech a zajistit kroky k prevenci škod.

Kolik stojí ChatGPT?

Chat GPT je zdarma, nicméně existuje placená služba nazvaná Chat GPT Plus, která stojí $20 měsíčně.

Je ChatGPT Plus zdarma?

Ne, ChatGPT Plus je prémiová služba, která vyžaduje měsíční předplatné.

Související články

Zobrazit více >>