Nejlepší detektor ChatGPT v roce 2023

ChatGPT se stal nejoblíbenějším modelovým AI na světě, miliony uživatelů ho po celém světě používají pro širokou škálu účelů. Bohužel tento úspěch vedl také ke zvýšení plagiátorství a užívání obsahu generovaného ChatGPT pro školní úkoly a další účely. Dobrou zprávou je, že existují různé detektory obsahu AI, které rychle dokáží detekovat instance obsahu generovaného ChatGPT a dalšího AI-generovaného obsahu.

Zde budeme zkoumat nejlepší 5 detektorů ChatGPT, které můžete použít k identifikaci obsahu generovaného prostřednictvím ChatGPT. Nástroje jako Turnitin mohou detekovat ChatGPT, nicméně se tyto nástroje používají pouze v akademické komunitě.

Nejlepší detektor ChatGPT: Originality AI

Originality AI je nástroj pro detekci obsahu poháněný umělou inteligencí, který pomáhá vydavatelům udržovat původní a bezplagiátní obsah. Nabízí vysokou přesnost při detekci plagiátů a obsahu generovaného pomocí ChatGPT s až 94% přesností. Originality AI používá umělou inteligenci k prohledávání a analýze daného obsahu porovnáním s miliony jiných dokumentů na internetu s cílem identifikovat jakékoliv podobnosti pro potenciální plagiátorství a detekovat, zda bylo vygenerováno pomocí ChatGPT.

Originality AI funguje tím, že zobrazuje procento originálního a přepsaného obsahu AI, což usnadňuje detekci obsahu vygenerovaného ChatGPT a zajišťuje, že psaný obsah je originální a autentický. I když software ještě není stoprocentně přesný, doporučuje se ho testovat v různých situacích, aby se zajistilo, že bude efektivně fungovat pro vaše potřeby.

GPTZero

GPTZero je webová aplikace navržená k identifikaci a zvýraznění AI-generovaného textu zejména z ChatGPT. Vytvořil ji Edward Tian jako reakci na to, že studenti používají technologie k podvádění při úkolech. Aplikace je snadno použitelná a nabízí přesné výsledky, včetně shrnutí frází, které pravděpodobně napsal ChatGPT.

GPTZero může analyzovat text na úrovni věty, odstavce nebo dokumentu a pracuje s různými typy souborů. Může někdy poskytnout nepřesné výsledky a může být mimo rozpočet pro pokročilejší jazykové modely.

Autor

AI Content Detector od Writer pomáhá spisovatelům vytvářet originální obsah a detekovat jakýkoli obsah generovaný umělou inteligencí, včetně ChatGPT. Platforma je trénována na jedinečných pokynech a poskytuje hodnocení daného textu. Aby uživatel získal z tohoto nástroje požadovaný výsledek, musí vložit URL nebo zkopírovat obsah. Poté vám poskytne přesný výpočet vašeho skóre "obsahu generovaného lidmi".

AI Detektor obsahu prospěšný spisovatelům je rychlý, poměrně přesný a pomáhá vám detekovat obsah generovaný ChatGPT během několika sekund.

Obsah v množství

Content at Scale je detektor obsahu na bázi AI, který rychle a přesně posuzuje kvalitu textu. Je trénován na miliardách stránek dat, které jsou do něj napájeny. Nástroj pak předpovídá nejpravděpodobnější slovní volby.

Content at Scale je známý svým vlastním generátorem obsahu, který kombinuje několik vrstev prvků AI k detekci všech druhů obsahu generovaných pomocí AI, včetně ChatGPT. Uživatelé mohou snadno získat "Skóre lidského obsahu" jednoduchým vložením textu do něj.

Detektor výstupů OpenAI GPT-2

OpenAI GPT2 Output Detector je online nástroj, který pomáhá identifikovat text vytvořený modely umělé inteligence jako ChatGPT, GPT3 a GPT2. Používání tohoto nástroje je velmi jednoduché - stačí zkopírovat a vložit text a získáte procentuální hodnocení Real/Fake, které ukazuje pravděpodobnost, že text byl vygenerován pomocí ChatGPT.

ChatGPT detektor obsahu je nástroj, který může pomoci uživateli rozpoznat obsah vytvořený umělou inteligencí. Je velmi důležité, aby nedocházelo k plagiátorství v určitých oblastech podnikání, avšak nástroje nejsou zatím zcela přesné. AI psaní se neustále vyvíjí, ale nástroje jako ty uvedené výše poskytují dlouhou cestu k prevenci nekorektního jednání.

Je možné detekovat ChatGPT?

Ano, vlastně existuje celá řada způsobů.  Nástroje jako Turnitin nebo další detektory obsahu z umělé inteligence dokážou rozpoznat obsah generovaný umělou inteligencí ze softwaru jako například ChatGPT.

Jaká aplikace detekuje ChatGPT?

GPTZero, Originality AI, Writer, obsah na škálu, a Turnitin všechny odhalují ChatGPT.

Související články

Zobrazit více >>