Co je oficiální web Chatu GPT?

V oblasti umělé inteligence ChatGPT vytváří vlny s nejmodernějším jazykovým modelem, který dokáže odpovídat na otázky, shrnout text, psát eseje a dokonce generovat kreativní obsah. Ale co je oficiální webová stránka ChatGPT a jak ji můžete využít ve svůj prospěch? Tento článek odpoví na některé z nejčastějších otázek týkajících se ChatGPT a jeho webové stránky.

Jaké je oficiální webové stránky ChatGPT?

jak-používat-chatgpt-1679630480670.png

Oficiální webovou stránkou pro Chat GPT je https://chat.openai.com/chat. Zde naleznete informace o chatbotu, jeho funkcích a jak funguje. Webová stránka také nabízí chatbota, kterého můžete použít.

Lze integrovat ChatGPT s mou webovou stránkou?

Ano, můžete integrovat ChatGPT na svůj web pomocí API poskytnutého společností OpenAI. Tímto způsobem budete moci přidat chatboty, virtuální asistenty a další funkce napájené umělou inteligencí na vaše stránky. K tomu budete potřebovat nějaké znalosti programování, ale je to skvělý způsob, jak zlepšit funkčnost vašich stránek a zvýšit uživatelskou zkušenost.

Jak vytvořím webovou stránku pomocí ChatGPT?

Pokud chcete vytvořit webovou stránku pomocí Chat GPT, máte několik možností.

Jedna možnost je použít tvůrce webových stránek, který nabízí integraci Chat GPT. Například Wix nabízí aplikaci Chat GPT, kterou můžete použít k přidání chatbota na svůj web.

Další možností je postavit vaše webové stránky od základu a použít Chat GPT API pro integraci chatbota. To vyžaduje určité znalosti programování, ale Chat GPT poskytuje dokumentaci, která vám pomůže začít. Můžete také najmout vývojáře, který vytvoří vlastní webové stránky s funkcionalitou ChatGPT.

Webová stránka jako Chat GPT

Pokud hledáte další chatboty nebo webové stránky poháněné umělou inteligencí podobné Chat GPT, existuje několik možností k zvážení.

ChatGPT postranní lišta

chatgpt-sidebar-1678960382738.png

ChatGPT Sidebar je užitečné rozšíření Google Chrome založené na ChatGPT, které se bezproblémově integruje s vaším prohlížečem. Pomáhá vám procházet jakoukoli webovou stránku poskytnutím přístupu k ChatGPT, výkonnému jazykovému modelu AI. Rozšíření podporuje více než 50 různých jazyků a integruje se s GPT-4 pro uživatele plus.

ChatGPT boční panel se zobrazuje jako boční panel na každé stránce prohlížeče, což jej činí snadno přístupným vždy, když ho potřebujete. Lze také sbalit nebo rozbalit boční panel podle vašich preferencí.

Tato boční lišta poháněná umělou inteligencí obsahuje nástroj pro shrnutí, nástroj pro kontrolu gramatiky, překladový nástroj, nástroj pro přepisování a další. Kromě toho můžete přizpůsobit své dotazy ChatGPT a uložit je v rozbalovacím menu pro rychlý a snadný přístup.

Bing AI je chatbot poháněný umělou inteligencí vyvinutý společností Microsoft. Nabízí zpracování přirozeného jazyka a může být integrován s dalšími produkty Microsoftu. Kromě podpory chatu lze Bing AI také použít jako virtuální asistent. Bing AI je vynikající volbou pro jednotlivce a firmy, které používají produkty Microsoftu. Navíc je aktuálně jedinou možností, která umožňuje bezplatné použití GPT-4.

Jasper AI je chatbot s podporou umělé inteligence vyvíjený společností Cisco. Nabízí vícejazyčnou podporu a může být integrován s populárními platformami na zasílání zpráv, jako jsou WhatsApp a Facebook Messenger. Jasper AI je navržen tak, aby byl snadno použitelný, s rozhraním typu přetažením a vložením, které vám umožní vytvořit svůj vlastní chatbot bez jakékoli znalosti programování. Je skvělou volbou pro podniky, které chtějí vytvořit svůj vlastní chatbot, ale nemají zdroje na najímání vývojáře.

Závěr

ChatGPT je výkonný jazykový model s velkým potenciálem pro vylepšování webových stránek a dalších aplikací. Můžete využít této nejnovější technologie tím, že se dozvíte více o oficiální webové stránce, možnostech integrace a dalších nástrojích umělé inteligence.

Související články

Zobrazit více >>