5 alternativ Chatbase v roce 2023, které jsou trénovány na míru pro ChatGPT

obrázek1.png

Pokud hledáte alternativu k Chatbase, můžete vyškolit ChatGPT na svých vlastních datech a sestavit vlastní AI chatbota pro vaše webové stránky.

Zapomeňte na dní, kdy mluvení s chatbotem bylo jako bouchání do zdi.

Díky vlastním funkcím ChatGPT, zabudovaným do vašeho AI chatbota, si můžete představit zákaznickou zkušenost jako A+++.

A samozřejmě, když ChatGPT trénujete na svých datech, abyste uspokojili své zákazníky - můžete nabídnout lepší zážitek zákazníkům než tento?

Mám pochybnosti!

Zatímco Chatbase byl oblíbenou volbou, pomalu mizí v historii! Nyní se možná ptáte: "Které jsou nejlepší alternativy k Chatbase pro zlepšení hry vašeho chatbota?"

No, tento blogový příspěvek odpovídá na tvou otázku.

Připravte se na prozkoumání dalších vlastních chatbotů AI ChatGPT, aby jste našli tu nejlepší volbu pro vaše unikátní obchodní potřeby. Zde jsou 5 alternativ Chatbase za rok 2023, které revoluční vesmírem chatbotů.

Od neuvěřitelného Botsonic po výkonný Chatfuel, tyto alternativy k Chatbase vám mohou pomoci vystoupit vaše podnikání na novou úroveň.

Ale nejprve pojďme pochopit, proč potřebujete jít po alternativě k Chatbase.

Co je Chatbase?

obrázek2.png

Chatbase, tvůrce AI chatbotů, vám snadno pomáhá trénovat ChatGPT s vašimi jedinečnými daty a následně ho přeměnit na inteligentní a interaktivní chatbota, který lze snadno integrovat do vašich webových stránek.

Nyní se možná ptáte, jak na to a jaká data jsou potřebná, že ano? No, jediné, co musíte udělat, je nahrát dokument nebo jednoduše sdílet odkaz na svůj web a voilà!

Chatbase vám pomůže vyvinout špičkového chatbota navrženého k zodpovězení všech druhů návštěvníkových otázek týkajících se obsahu. Kromě toho pomáhá upravit základní dotaz, pojmenovat chatbota, přidat rysy osobnosti a naučit, jak odpovídat.

Chatbase byla oblíbenou volbou pro firmy hledající vytvoření svých vlastních chatbotů s podporou umělé inteligence bez nutnosti programování. Nicméně, jako každá platforma, existují určitá omezení Chatbase, která vás mohou nutit zvážit alternativy, které lépe vyhovují vašim potřebám. Podívejme se na ně.

Proč zvolit alternativu k Chatbase?

Zatímco Chatbase byla populární volba pro firmy, které hledají možnost vytvoření vlastních chatbotů AI ChatGPT bez programování, tyto omezení stojí za zvážení jiných alternativ.

1. Omezené možnosti přizpůsobení

Přestože Chatbase nabízí základní rámec pro tvorbu chatbotů, postrádá přizpůsobitelné možnosti, které poskytují mnohé jiné stavitelé AI chatbotů. To může omezovat podniky, které chtějí vytvořit chatbota přizpůsobeného svým konkrétním potřebám a identitě značky.

2. Chybí různá propojení

Chatbase neposkytuje bezproblémovou integraci s mnoha populárními CRM, e-commerce a sociálními mediálními platformami, což může omezit schopnost vašeho chatbota sloužit jako účinný nástroj komunikace a angažování.

3. Chybí možnost vytvořit více robotů

Různé firmy by vyžadovaly více sad chatbotů - jeden pro veřejné použití, jeden pro interní týmové použití a jeden pro své zákazníky. Navíc by si každý chatbot samozřejmě chtěli přizpůsobit podle toho, kdo s ním bude interagovat - což Chatbase v současné době zdánlivě nenabízí.

5 alternativ ke Chatbase do roku 2023, které jsou napájeny pomocí ChatGPT a jsou bez kódu

  1. Botsonic
  2. Chatfuel
  3. Fini
  4. Ingest AI
  5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, revoluční Chatbase alternativa bez nutnosti psát kód od Writesonic (a Chatsonic), umožňuje každému vytvořit vlastní AI chatbota bez psaní kódu během několika minut s ChatGPT-4 silami. Botsonic, stavitele ChatGPT AI chatbota, Vám může pomoci vytvořit personalizovanou, interaktivní a budoucnosti odolnou uživatelskou zkušenost pro Vaše zákazníky.

obrázek4.png

Vyjděme do hloubky klíčových vlastností, které odlišují Botsonic a dělají z něj nejlepší alternativu pro Chatbase.

Funkce Botsonicu

Snadná integrace

Sbohem komplexním integracím a rozdílným zážitkům zákazníků! Botsonic se může snadno integrovat do vaší stávající webové stránky prostřednictvím pouze vloženého skriptu nebo API klíče.

Botsonic nabízí širokou škálu integrací, jako jsou Notion, Google Drive, samostatné webové stránky, jednotlivé dokumenty a další. Navíc tento stavitel chatbotů s umělou inteligencí nabízí integrace pro WhatsApp, Slack, Discord, Telegram atd. (brzy dostupné)

Nesrovnatelné přizpůsobení

Díky flexibilním možnostem brandingových funkcí od Botsonic můžete přizpůsobit svůj ChatGPT AI chatbot podle svého jedinečného firemního brandingu a stylu.

Toto vám může pomoci vytvořit soudržný a konzistentní vzhled na vašem webu a chatbotu, zajistit profesionální vzhled, který odráží identitu vaší značky na vašich digitálních dotykových bodech.

Hyper-personalizace

Stavitel chatbotů poháněný umělou inteligencí GPT-4 od společnosti Botsonic může být natrénován na vaše konkrétní údaje, což mu umožní poskytovat personalizované a přesné odpovědi vašim zákazníkům.

Tento přizpůsobený přístup zajistí, že váš chatbot s umělou inteligencí bude mít nejrelevantnější informace pro řešení unikátních potřeb vašich uživatelů a zlepší celkovou zkušenost.

24/7 podpora

S ChatGPT umožňuje váš webový stránce poskytovat zákaznickou podporu nepřetržitě díky AI chatbotu poháněnému Botsonicem.

Toto nejen zlepšuje spokojenost zákazníka, ale může také snížit vaše provozní náklady až o 80%, protože již nepotřebujete spoléhat na velký tým zástupců zákaznického servisu.

Dělá konverzace více zapojenými

Pokročilé schopnosti zpracování přirozeného jazyka (NLP) Botsonic umožňují vašemu chatbotovi efektivně porozumět a interpretovat lidskou řeč.

Toto zajišťuje plynulé a angažované konverzace se zákazníky, čímž zpříjemňuje jejich interakce a zpřirozenější.

Podpora vícejazyčnosti

Botsonic vám pomáhá oslovit různorodé publikum vytvářením chatbotů, které podporují více jazyků.

Kromě toho s Botsonicem můžete snadno překonat jazykové bariéry a dosáhnout širšího zákaznického základu, zajistit plynulou komunikaci napříč různými geografiemi.

2. Chatfuel

Další nejlepší alternativou ke Chatbase je Chatfuel. Tento revoluční tvůrce chatbotů AI bez kódu pomáhá vytvářet chatboty AI k zvýšení prodeje, zlepšení zákaznické podpory a posunutí komunikace na vyšší úroveň.

Používá GPT-4 od Open AI pro vytváření výkonných chatbotů umožňujících odpovědi na otázky týkající se vašeho podnikání, doporučení produktů/služeb a dalších věcí konverzačním a lidským způsobem.

obrázek5.png

A tady je nejlepší část - vše, co potřebujete udělat, je přidat základní informace týkající se vašeho podnikání a propojit požadované messengery, a hop! Chatfuel AI může nastavit zbytek věcí během několika minut.

Chatfuel nabízí jednoduché uživatelské rozhraní spolu s pokročilými funkcemi, které umožňují firmám vytvářet interaktivní, inteligentní a personalizované chatboty, které splní unikátní potřeby jejich zákazníků.

Zažijte sílu Chatfuelu a transformujte své interakce s klienty ještě dnes!

Cenové plány Chatfuelu

Chatfuel nabízí dvě cenové plány: Grow a Enterprise.

V Grow máte 14denní bezplatnou zkoušku, poté cena činí $79/měsíc.

Pro firmu je nutné si domluvit hovor se skupinou podpory.

Botsonic vs Chatfuel
Chatfuel je skvělý nástroj. Pokud však chcete vytvořit složité AI chatboty, není Chatfuel to pravé - jeho NLP není tak dobré. Navíc někdy selhává ve snaze porozumět vstupu a také neodpovídá. Nejdůležitější je, že pokud jde o ceny, Botsonic je cenově dostupnější než Chatfuel.

3. Konec

Fini je stavitel chatbotů s nekódovou technologií AI nejnovější generace, navržený k poskytování výjimečné zákaznické podpory s využitím technologie ChatGPT.

obrázek6.png

Jedná se o úžasnou alternativu k Chatbase, která pomáhá přeměnit vaši databázi znalostí na výkonného a interaktivního chatbota s umělou inteligencí.

A zde je, jak to funguje - jednoduše používá odkaz na vaši znalostní bázi, kterou poskytnete, k vytvoření interaktivního chatbota AI pro otázky a odpovědi 24/7 - pro okamžité poskytnutí odpovědí a vytvoření příjemného zážitku, který udržuje zákazníky vracet se pro více.

Díky Fini nemusíte integrovat žádné další nástroje a Vaši zákazníci dostanou okamžitou odpověď na své dotazy. Vytvoří tak příjemnou zkušenost, která je udrží zpět.

Zde je to, co odlišuje Fini od ostatních tvůrců chatbotů:

  • Schopnost poskytnout lidský zážitek
  • Umožňuje konfiguraci tónu (možnost vybrat z více než 20 tónů)
  • Pomáhá v oblasti bezproblémového lidského směrování
  • Podporuje bezproblémovou integraci (Slack, Discord a dalších)
  • Učí se, vyvíjí a škáluje s vaším podnikáním.

Zaujměte pozici k využití síly umělé inteligence a transformujte strategii vaší zákaznické podpory s Fini již dnes.

Fini Cenové plány

Fini nabízí 3 cenové plány:

  • Starter – zdarma – Nabízí až 50 otázek za měsíc zdarma
  • Advanced – 0.096 $/otázka – Nabízí až 10 000 otázek za měsíc
  • Enterprise – Neomezené otázky + Slevy na objem

Botsonic vs. Fini
Mimo to, že Fini je skvělou alternativou pro Chatbase, v porovnání s Botsonicem je obtížné ho používat a chybí mu různé možnosti přizpůsobení. Navíc má pomalejší odezvu, což vede k špatnému zážitku. A podporuje omezený počet jazyků a někdy nemůže zvládnout složité dotazy, na rozdíl od Botsonicu.

4. Přijměte umělou inteligenci

IngestAI je další alternativou k Chatbase, která vám může pomoci zlepšit efektivitu vašeho podnikání pomocí umělé inteligence chatbota - který může být postaven bez technické odbornosti.

obrázek3.png

IngestAI Vám umožňuje vytvořit vlastní AI chatboty, které pomáhají vašim zaměstnancům zůstat informováni, rozhodovat se lépe a šetřit čas. Využitím GPT-poháněného obsahu může váš AI asistent porozumět a odpovědět na dotazy uživatelů, zajistit tak, aby váš tým mohl okamžitě získávat důležité informace. S IngestAI můžete:

  • Zlepšete rozhodování: Díky asistentovi poháněnému umělou inteligencí na dosah ruky mohou vaši zaměstnanci rychle získávat důležitá data a rozhodovat se s informovaností bez zbytečného času stráveného manuálním vyhledáváním.
  • Ušetřete čas: Chatboti IngestAI automatizují opakující se úkoly a uvolňují tak cenný čas vašemu týmu k soustředění se na strategické a vlivné projekty.
  • Zlepšete spokojenost zákazníků: Poskytováním okamžitých a přesných informací klientům pomáhá vaše asistentka poháněná umělou inteligencí zlepšit celkový zážitek zákazníků.

IngestAI je Chat GPT AI tvůrce chatbotů bez kódu, který umožňuje komukoli snadno vytvořit vlastního chatbota založeného na umělé inteligenci ChatGPT, který zvyšuje kvalitu rozhodování a zefektivňuje operace.

Ceník IngestAI

IngestAI nabízí bezplatnou zkušební verzi, která zahrnuje 100 požadavků na dataset WebChat s 100 000 znaky (~ 50 standardních A4 stránek). Kromě toho Ingest AI nabízí 3 tarify:

Začátečnický program - 39 $/měsíc

Pro - 89 $/měsíc

Obchod - $480/měsíc

Botsonic vs. IngestAI.IngestAI neumožňuje použití více botů, na rozdíl od Botsonic od Writesonic. Kromě toho Botsonic nabízí více možností integrace v porovnání s IngestAI.

5. Yuma AI

Yuma AI je konečnou alternativou k Chatbase, která se bezproblémově integruje se softwarem vaší helpdesku, automatizuje tvorbu odezvy pro zástupce zákaznické podpory. Tato revoluční alternativa Chatbase je speciálně navržena pro obchodníky na platformě Shopify, kteří používají Gorgias a cílí na změnu toho, jak firmy řeší dotazy zákazníků.

obrázek7.png

Yuma Ticket Assistant je navržen tak, aby vaší proces podpory zákazníků byl účinnější a efektivnější. Zde je podrobnější pohled na jeho funkce:

  • Automatické generování odpovědí pomocí umělé inteligence (AI)
  • Návody a tvorba odpovědí
  • Vytvoření vlastní báze znalostí
  • Dodržení vhodného tónu v komunikaci
  • Shrnutí celého rozhovoru
  • Podpora 15 jazyků
  • Pomoc při zvyšování produktivity
  • Podpora různých integrací

Využijte sílu Yuma AI Ticket Assistanta a revolučně změňte svůj proces zákaznické podpory.

Ceníky Yuma

Yuma nabízí bezplatnou zkušební dobu 7 dní. Zde jsou nabízené plány od společnosti Yuma:

  • Začátečnický - $39/měsíc
  • Začátečnický + - $95/měsíc
  • Profi - $195/měsíc
  • Firemní - Vlastní

Botsonic vs. Yuma AIBotsonic podporuje více jazyků a integračních možností oproti Yuma AI. Navíc je Botsonic cenově dostupnější a nabízí více funkcí.

Transformujte svůj byznys s alternativou Chatbase - Botsonic

Závěrem, i když je Chatbase populární volbou pro firmy, které chtějí bez kódování vytvářet chatboty řízené AI, je čas prozkoumat další možnosti, které mohou poskytnout lepší nastavení, více integrací a celkově vylepšený uživatelský zážitek.

Tento blog obsahuje seznam alternativ Chatbase, včetně Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI a Yuma AI, které nabízejí různé funkce a schopnosti přizpůsobené vašim jedinečným obchodním potřebám.

Mezi těmito alternativami vyniká Botsonic jako nejlepší alternativa pro Chatbase nabízející

  • Snadná integrace
  • Nepřekonatelné přizpůsobení
  • Hyper-personalizace
  • 24/7 podpora
  • Zapojivé konverzace
  • Podpora více jazyků.

Použitím aplikace Botsonic AI chatbot builder pro vaše podnikání můžete vytvořit personalizovaný, interaktivní a budoucnosti odolný uživatelský zážitek pro vaše zákazníky.

Kromě toho si můžete prohlédnout tyto 6 stavitelů chatbotů s umělou inteligencí  a zlepšit svou hru s chatbotem.

Potřebujete více možností? Zkontrolujte nejlepší 10 no-code tvůrců chatbotů s umělou inteligencí.

Tak na co čekáš? Vylepši svou hru s chatboty a transformuj své podnikání s Botsonic dnes!

Použijte Botsonic k vytvoření své vlastní ChatGPT školeného AI chatbota

Související články

Zobrazit více >>