E-mail, který jste poskytli, není podporován ChatGPT opravte to prosím.

Uživatelé hlásí, že při používání služby dochází k chybě "ChatGPT Email Not Supported Error". Tato chybová zpráva může být frustrující, zejména pokud spoléháte na ChatGPT pro komunikaci.
Pokud se snažíte zaregistrovat se do účtu ChatGPT a obdržíte chybovou zprávu „Oops The email you provided is not supported, Please contact us through our help center“, pak se nevzrušujte, pokud se tento problém trvale opakuje.

Mnoho lidí hlásí, že narazili na stejný problém a existuje několik kroků, které můžete podniknout k jeho řešení. V tomto článku vás provedeme nezbytnými opravami, abyste mohli začít používat ChatGPT bez jakýchkoliv problémů. Takže ať už ChatGPT používáte pro práci nebo pro osobní komunikaci, čtěte dál, abyste se naučili, jak opravit chybu „E-mail není podporován“ na ChatGPT.

Jak opravit problém se zadanou e-mailovou adresou, která není podporována na ChatGPT

Chcete-li odstranit chybu "Zadaný e-mail není podporován" na ChatGPT, postupujte podle následujících tipů:

1. Otevřete inkognito okno a zkusíte vytvořit účet

Otevřít InPrivate okno – pokus o vytvoření účtu (2).png

Prvním a nejjednodušším řešením chybové zprávy "Email, který jste zadali, není podporován" je vyzkoušet vytvoření účtu v inkognito okně.

To může pomoci vyčistit jakákoliv uložená data nebo cookies, které mohou způsobovat chybu.
Po otevření inkognito okna se přejděte na webové stránky ChatGPT a zkuste znovu vytvořit účet pomocí podporovaného poskytovatele e-mailových služeb. Pokud tato oprava funguje, měli byste být schopni bez problémů vytvořit účet. Pokud ne, můžete přejít k další opravě.

2. Ověřte formát e-mailové adresy

Kontrola-formátu-e-mailové-adresy (2).png

Pokud jste poskytli správnou e-mailovou adresu, ujistěte se, že má správný formát. Zkontrolujte, zda neobsahuje žádné překlepy nebo chybějící znaky. Také se ujistěte, že e-mailová adresa je přidružena k podporovanému poskytovateli e-mailů. ChatGPT podporuje pouze určité poskytovatele e-mailů, a pokud používáte jiného poskytovatele e-mailů, budete muset přepnout na podporovaného poskytovatele.

Stojí za pozornost, že pokud používáte pracovní e-mailovou adresu, mohou být nastavení bezpečnosti e-mailu vaší organizace blokovat ChatGPT přístup k vašemu e-mailovému účtu. V takovém případě se můžete muset obrátit na vaši IT oddělení o pomoc nebo použít osobní e-mailovou adresu.

3. Použijte jiný webový prohlížeč

Použijte jiný webový prohlížeč

Někdy může být problém spojený s používaným webovým prohlížečem. Zkuste použít jiný prohlížeč a zjistěte, zda se chyba stále vyskytuje. Pokud používáte Google Chrome, zkuste použít Mozilla Firefox nebo Microsoft Edge.

4. Zkontrolujte nastavení svého poskytovatele e-mailu

Ověřte-nastavení-svých-e-mailových-poskytovatelů-644x (2).png

Někteří poskytovatelé e-mailů mohou mít specifická nastavení, která musí být upravena, aby bylo možné používat ChatGPT. Například Yahoo může vyžadovat, aby byl v nastavení účtu povolen přístup aplikací třetích stran. Zkontrolujte dokumentaci vašeho poskytovatele e-mailů pro případná specifická nastavení, která je nutné upravit.

5. Zakázat prohlížečová rozšíření

Vypnutí prohlížečových doplňků (2).png

Rozšíření prohlížeče se mohou někdy obtížně hrát s funkcí webu, včetně ChatGPT. Zkuste vypnout veškerá rozšíření prohlížeče a zjistěte, zda chyba zmizí. V Google Chrome můžete rozšíření vypnout kliknutím na tři tečky v pravém horním rohu, výběrem "Více nástrojů" a poté volbou "Rozšíření".

Pokud se stále potýkáte s problémem \"poskytnutý e-mail není podporován\" na ChatGPT, měli byste se obrátit přímo na OpenAI pro získání zákaznické podpory. Mohou vám poskytnout další kroky pro odstraňování závad nebo prošetřit problém na svém konci. Podporu můžete kontaktovat prostřednictvím webového ChatGPT nebo e-mailem.

Související články

Zobrazit více >>