10 nejpopulárnějších mobilních aplikací ChatGPT, které stojí za vyzkoušení v roce 2023

obrázek4.png

Automatizace rutinních úkolů

Zlepšení zákaznického zážitku

Zefektivnění procesu vytváření obsahu

A ještě víc... teď je to snazší!

ChatGPT nyní ovládá internet a není se čemu divit! Tento chatbot napájený umělou inteligencí přichází s mnoha ohromujícími funkcemi. Od rychlého generování blogových příspěvků až po stvoření kódu si můžete s ChatGPT dělat mnoho věcí.

Ale existuje jedno hlavní omezení - ChatGPT lze používat pouze na stolních počítačích přes jeho webovou stránku. Zní to pro Vás jako "Můj bože!"?

Nic se neděje!

Jak řekl Travis Kalanick, "Každý problém má řešení. Musíte být dostatečně kreativní, abyste ho našli."

Pokud chcete získat ChatGPT pro telefony iOS nebo Android, máte štěstí! V tomto blogovém příspěvku se dozvíte, jak získat ChatGPT na svých mobilních zařízeních a objevovat některé aplikace poháněné ChatGPT a uvidíte, proč jsou skvělou alternativou k původnímu ChatGPT. Tak pojďme do toho!

Ale než se ponoříme do 10 nejoblíbenějších ChatGPT aplikací pro mobilní zařízení, pojďme si nejprve říci, co to ChatGPT vlastně je.

Co je ChatGPT?

ChatGPT od OpenAI je AI chatbot vyvinutý Samem Altmanem. Úžasně výkonný AI chatbot je postaven na modelu GPT-3.5 (Generativní Pre-natrénovaný Transformer), jazykovém modelu, který používá supervizované učení a učení posílení pro generování odpovědí při prezentaci dotazu.

Ukažme to jasně a srozumitelně.

Nejdříve se podívejte, co znamená nadzorované učení.

Představte si, že jste mentor učící studenty, jak psát eseje. Nejprve poskytnete stovky esejí svým mentorovaným a požádáte je, aby je přečetli a vstřebali.

Toto je pro ně trénink psaní stylu, tónu hlasu a dalšího. Avšak všechny eseje nemusí být dobré, takže výstup mentees může být průměrný.

A to je přesně to, kde přichází na řadu posilování učení s lidským vedením (RLHF)!

Jako mentor poskytnete mentees zpětnou vazbu, kde by mohli zlepšit. To pomůže mentees udržovat své dovednosti ostré v čase.

To je přesně to, co se děje v případě ChatGPT.

Po získání velkého množství dat z internetu model produkuje výstup, který není vždy dokonalý. Lidští trenéři následně poskytují vynikající zpětnou vazbu, aby zlepšili výkon modelu.

ChatGPT je super jednoduchý na používání. Dozvíte se více o tom, jak používat ChatGPT zde.

ChatGPT aplikace je navržena tak, aby vám poskytovala interaktivní zážitek a poskytovala vám komplexní odpovědi na jakékoli dotazy, které máte.

Nejdůležitější je se zaměřit na vytvoření skvělého dotazu. Vždyť výsledky závisí na vstupu. Je nejlepší použít výrok místo otázky, pokud chcete detailnější odpovědi.

Existuje oficiální mobilní aplikace ChatGPT?

Hned v úvodu si vyjasněme jednu věc - neexistuje oficiální aplikace ChatGPT pro zařízení s Androidem nebo iOS.

Takže pokud chcete použít chatbota na vašem mobilu, musíte zadat webovou stránku do vašeho prohlížeče; samozřejmě, je to škoda, ale je to jediný způsob, jak využít všechny jeho funkce.

Jestli stále trváte na tom, že si chcete najít aplikaci, nebojte se - několik vývojářů vytvořilo vlastní verze ChatGPT jako mobilní aplikaci. Stačí si ji jednoduše stáhnout do svého mobilního telefonu a vytvářet obsah na cestách!

Tento blogový příspěvek obsahuje seznam nejlepších mobilních aplikací pro Chat GPT, které si můžete vyzkoušet. Než se však podíváme na to, proč byste měli zvážit alternativy k ChatGPT.

Proč zvolit alternativy ke ChatGPT?

ChatGPT neobsahuje mobilní aplikaci, takže je nejlepší hledat alternativy. Navíc má ChatGPT různá omezení -

Nepodařilo se získat faktické informace

ChatGPT byl trénován na datech až do roku 2021 a není schopen generovat faktický obsah nebo poskytovat aktuální informace.

Pokud hledáte nápady na obsah založený na nejnovějších trendech a tématech, ChatGPT není nejlepší volbou. Je to jako by ChatGPT byl naučen několik konceptů a nemohl vám poskytnout nic jiného kromě toho.

Pokud hledáte nejčerstvější informace, trendy a další možnosti, hledání nabídek ChatGPT je moudřejší.

Nelze generovat obrázky pomocí umělé inteligence

Samozřejmě, ChatGPT může být velkou pomocí při generování textu, ale co se týká vizuálního obsahu? No, v případě vizuálu není ChatGPT ta pravá volba!

Pokud chcete generovat vizuály, přejděte na DALL-E od OpenAI nebo Midjourney. ChatGPT vám může pomoci pouze s textovými podněty pro obrázky, které můžete zadat do DALL-E nebo Midjourney a získat tak obrázky. Ale to je příliš mnoho prolínajících se aplikací... což není zábavné!

Proč byste nezvolili alternativu k ChatGPT, která vám umožní vytvářet obrázky a ušetří vám nějaký ten drahocenný čas?

Chybová hláška "ChatGPT je v kapacitě"

Představte si to: Dnes potřebujete dokončit článek. S nadějí otevřete stránky ChatGPT a zobrazí se vám chybová zpráva: "ChatGPT je nyní plně obsazen!"

Neskutečně frustrující, že? No, opravdu je!

Zdá se, že ChatGPT čelí výpadkům ze důvodu nárůstu počtu uživatelů a vysoké zátěže serveru. Vypadá to, že musíš co nejdříve najít jinou možnost, protože ChatGPT ti nebude moci vždy pomoci.

Nepodporuje hlasové příkazy

Pokud upřednostňujete hlasový text, určitě není ChatGPT pro vás tím nejlepším řešením. ChatGPT nerozumí hlasovým příkazům a neodpovídá jako Siri nebo Google Assistant.

Takže pokud chcete ušetřit čas pomocí hlasových příkazů, je lepší hledat alternativy k ChatGPT.

Nyní vám představíme nejlepší alternativy ke službě ChatGPT, které nabízejí mobilní aplikaci pro operační systémy Android nebo iOS, nebo pro oba. Díky mobilní aplikaci této služby můžete odpočívat na gauči a zároveň vytvářet obsah.

10 nejpopulárnějších aplikací ChatGPT pro Android a iOS

Jsou Vaše připravená objevit, co je nového na trhu aplikací ChatGPT? Od intuitivních nástěnek rychlých odpovědí, různé aplikace ChatGPT pro mobilní telefony jsou pro Vás perfektní volbou.

Chcete si popovídat s konkrétní osobou? Nebo potřebujete více za své peníze? Máte tisíce možností - tak se připravte na nákupy a najděte tu pravou, která vyhovuje vašim potřebám!

Každý z nich přidává něco svého vlastního - takže vyrazme ven a začněme zkoumat chatovací aplikaci pro Android a iOS.

  1. ChatSonic
  2. Alissu: Chat s umělou inteligencí
  3. Rapid ChatGPT
  4. ChatOn - AI Chat s GPT-3
  5. Frank: AI Chat Assistant
  6. Open Chat – GPT AI s GPT-3
  7. Chat GPT: GPT-based AI ChatGOD
  8. Open Chat: AI Chatbotová aplikace
  9. Chat AI: Osobní asistent s umělou inteligencí
  10. AI Chat: Psaní s chatbotem

Připraveni objevovat? Pojďme začít!

ChatSonic

Začínáme seznam ChatSonic od Writesonicu! To je úplně nový, mimozemský konverzační chatbot s umělou inteligencí - mocnější než ChatGPT od OpenAI. Je to jako ChatGPT, ale vylepšená verze s desetkrát více funkcemi, což z něj dělá ideální alternativu k ChatGPT.

Pokročilý AI chatbot může s vaším vědomím vyrazit dech, protože dokáže vytvářet vyhledávání v reálném čase, včetně dat, obrazů a hlasu. Navíc mobilní aplikace ChatSonic AI - ChatGPT využívá sílu ChatGPT a umožňuje vytvářet obsah na cestách.

ChatSonic má svou aplikaci ChatGPT pro Android spuštěnou. Uživatelé iOS se mohou přidat na seznam čekajících a získat tak přednostní přístup k aplikaci ChatSonic pro iOS.

Zde je důvod, proč musíte nyní zkontrolovat aplikaci ChatSonic:

  • Velmi snadné instalování.
  • Pomáhá zlepšovat efektivitu.
  • Okamžitě zvyšuje produktivitu a šetří čas, čímž se stává nejlepší alternativou k ChatGPT pro produktivitu.
  • Má uživatelsky přívětivé a intuitivní rozhraní.

Kromě toho si můžete prohlédnout ChatGPT pro e-commerce, abyste viděli, jak revolučně mění průmysl e-commerce.

Připravte se na zážitek z nejnovější generace technologie chatbotů AI. Ponořte se do úžasných funkcí nabízených mobilní aplikací ChatSonic pro Android:

  • Generujte faktické informace kdykoliv vám vyhovuje

S ChatSonicem získáte potřebné údaje! Využitím síly Google a NLP vám aplikace ChatGPT pro Android poskytuje přesné informace a aktuální informace o tom, co se děje na vašem dosahování. Takže nemusíte nosit svůj laptop všude s sebou, stačí si stáhnout nejlepší aplikaci Chat GPT - ChatSonic AI.

  • Vyjadřujte hlasové příkazy a šetřete čas

ChatSonic má několik úžasných nadpřirozených schopností - a to díky NLP. Dokáže pochopit vaše hlasové příkazy a mluvit s vámi jako váš AI parťák - jako např. Google Assistant nebo Siri! A s ChatGPT aplikací pro Android potřebujete pouze vyzvednout telefon a dát hlasové příkazy.

  • Převeďte slova na ohromující digitální umění

Uvolněte svého umělce v sobě a vytvářejte nezapomenutelné digitální umění kdekoliv a kdykoliv s pomocí mobilní aplikace ChatSonic. S ChatSonicem nemusíte být odborníkem v technologiích, abyste vytvářeli mistrovská díla - od bizarního po realistické, ChatSonic zajistí, aby vaše umělecká díla vynikala mezi davem. Více se dozvíte o tom, jak používat ChatGPT AI generátor umění.

  • Mluvte se svým vlastním virtuálním asistentem

Odemkněte moc virtuálního asistenta na dosah ruky - Stáhněte si mobilní aplikaci ChatSonic! Tento špičkový konverzační nástroj využívající umělou inteligenci vám poskytuje pohodlí skutečné osoby bez nutnosti vysokých nákladů. Od problémů v partnerských vztazích až po přípravu na pracovní pohovor, ChatSonic je chatovací aplikace, kterou jste hledali.

  • Připomíná skutečného rozhovorového partnera

ChatSonic poskytuje tak autentický zážitek, že je těžké říct rozdíl. S chatbotem s umělou inteligencí se nemusíte trápit neustálým retracingem myšlenek - dokonce zachytí nuance vaší řeči. Jste připraveni na nejlepší zážitek z rozhovoru? Stáhněte si mobilní aplikaci ChatSonic.

Použití aplikace ChatSonic

Podnět od ChatGPT pro psaní blogů: Můžete mi poskytnout nějaké nápady na blogové články o <vámi zvoleném tématu>??

obrázek1.jpg

ChatGPT nabízí studentům možnost využívat moderní způsob komunikace, aby se tak efektivněji učili a rozvíjeli své vzdělání. Jako Steve Jobs bychom mohli vytvořit plán podnikání, jak tento nový způsob komunikace efektivně využít.

obrázek2.jpg

Nápad od ChatGPT pro sociální média: Vymyslete 5 nápadů na Instagramové kotoučky, jak propagovat téma <topic> mezi <cílové publikum>

obrázek3.jpg

Ceny ChatSoniku

ChatSonic nabízí bezplatnou zkušební verzi, kdy získáte přístup k 10 tisícům slov. Pokud chcete generovat více, můžete si vybrat prémiový plán začínající od 19 $/měsíc.

Alissu: Chatujte s umělou inteligencí

Dalším na řadě je Alissu - další AI chatbot založený na modelu OpenAI GPT-3.

Alissu snadno reaguje na všechny druhy podnětů a mezi odpověďmi není téměř žádné zpoždění. Pojďme si prozkoumat některé chytré funkce:

  • Získávejte odpovědi na otázky, které vás zajímají! Alissu je skvělý na matematické problémy a programování - ale dokáže odpovědět také na jiné dotazy.
  • Alissu může být i záchranou v situacích, kdy potřebujete pomoci s přípravou na pracovní pohovor nebo splněním vysokoškolského úkolu. Tento chatbot vám může pomoci s psaním.
  • Dejte Alissu příležitost, aby udělala tvrdou práci za vás - jednoduše jí vysvětlete, co potřebujete a sledujte, jak snadno vytvoří kód nebo SQL dotaz.

Tento ChatGPT aplikace je jednou z nejpopulárnějších v obchodě Google Play a dává vám stejné supervlastnosti jako skutečná věc. A hádejte co? Vše, co musíte udělat, je nainstalovat aplikaci a začít mluvit do chatovacího robota AI!

Nicméně aplikace má také některé nevýhody. Řekněme, že textová upozornění, která vás žádají o poslání zprávy do chatovacího robota AI, jsou často osekávána. Řešení? Posílejte kratší texty! Dalším problémem je, že aplikace zobrazuje velké množství reklam.

Pokud chcete vyhnout se všem těmto problémům, můžete si zvolit další aplikaci ChatGPT - ChatSonic AI - která generuje odpovědi rychlostí blesku. Navíc vás nenaruší reklamy zde a tam. Není to lepší řešení?

Rychlá ChatGPT

Cítíte se dobrodružně? Musíte vyzkoušet Rapid GPT - úhledné rozhraní s obrovským potenciálem postavené pomocí OpenAI API.

Jednoduše si stáhněte tuto aplikaci ChatGPT, přihlaste se a připravte se na úžasný zážitek. Je to jako umělá inteligence na dosah vašich prstů pro všechny druhy věcí, podobně jako chatování na WhatsAppu, s rozdílem, že budete chatovat s robotem!

Zkontrolujme některé z jeho funkcí:

  • Rychlá aplikace ChatGPT má pro vás připraveny vtipy, hádanky i příběhy.
  • A navíc přidali herní prvky! Podívejte se na pár reklam a budete odměněni mincemi. Pomocí nich získáte neomezené odpovědi - úžasné!

Můžete si stáhnout Chat GPT: Rapid, stejně jako ChatGPT, z Google Play obchodu.

Nicméně, Rapid ChatGPT není tak rychlý, jak název naznačuje. Pokud tedy chcete okamžitou odezvu, můžete zkusit jiné aplikace ChatGPT, jako například ChatSonic AI.

ChatOn - AI Chat s GPT-3

ChatOn je další skvělý umělý inteligentní chatbot založený na technologii GPT-3. Aplikace ChatGPT má jednoduché uživatelské rozhraní, což ji činí snadnou na používání.

Zde jsou některé skvělé funkce:

  • Důvěryhodný AI chatbot, který může rychle poskytnout odpovědi na otázky.
  • Využijte výhod spolehlivého korektora, zejména při psaní obchodního dopisu nebo žádosti o práci. Stačí ji napsat a nechte aplikaci ChatGPT - ChatOn zbytek!
  • Využijte pomocníka pro psaní s umělou inteligencí pro zkomponování esejí nebo dokonce básní.

Nejlepší část? Je to zdarma s nákupy v aplikaci a můžete začít s základními funkcemi!

Získejte aplikaci ChatOn - aplikace ChatGPT je nyní k dispozici na App Store a Google Play!

Kromě toho, pokud hledáte aplikaci ChatGPT, která vám pomůže s více než jen obsahem, můžete vyzkoušet použití ChatSonic. Od generování obsahu v reálném čase po fascinující obrázky vám může pomoci se vším.

Frank: Chatovací asistent s umělou inteligencí

Na základě OpenAI's GPT-3 Chat, Frank vám nabízí celou řadu možností.

Zkusme si prozkoumat tyto:

  • Vytvářejte texty a hlasy na jakékoliv téma, které vypadají jako opravdové lidské tvorby - ať už se jedná o jednoduché otázky či dokonce básně!
  • Generujte úchvatné obrázky s pomocí umělé inteligence.
  • Pomůže vám vytvořit scénáře - nezbytnost pro jakéhokoliv youtubera nebo bloggera!
  • Okamžitě změňte, přepište nebo parafrázujte jakoukoli odpověď.

Pro instalaci aplikace na váš zařízení potřebujete minimálně 50 MB úložného prostoru. Frank je k dispozici jak v App Store, tak v Google Play.

Nicméně tato aplikace ChatGPT - Frank - není bezpečná, takže Frankovi nedávejte žádné osobní nebo důvěrné informace. Je to proto, že tato aplikace může být náchylná k poskytování hrubých nebo nevhodných komentářů. Takže pokud se obáváte o soukromí a chcete hrát bezpečně, můžete zvolit jiné aplikace ChatGPT, jako je ChatSonic AI.

Otevřený Chat – GPT AI s GPT-3

Zde je další neuvěřitelně výkonná mobilní aplikace ChatGPT - Open Chat

S využitím moderní technologie a inteligentního designu Vám náš chatbot na bázi AI umožní zažít interakci v reálném čase jen jedním kliknutím.

Podívejme se podrobněji na to, co Open Chat nabízí:

  • Není téma, které by nebylo povolené. Položte jakoukoli otázku, která vám přijde na mysl a okamžitě obdržíte přesné odpovědi.
  • Zrychluje váš proces výzkumu! Když potřebujete odpověď co nejdříve, ale nechcete prohledávat celý internet, spoléhání se na Open Chat je to nejlepší.
  • Využijte chatbota pro podnikatelské účely. Je perfektní, když zákazníci a klienti potřebují opakované odpovědi.

Navíc funguje bezpečně bez sběru jakýchkoliv dat. Aplikaci můžete snadno stáhnout v obchodě Google Play.

Otevřený Chat vám může pomoci pouze s dotazy na text. Pokud chcete aplikaci, která vám pomůže s obrázky a dalším, zvolte ChatSonic!

Chat GPT: AI chatbot s technologií GPT

Následující aplikací v seznamu ChatGPT je Chat GPT: GPT-založený AI ChatBOH! Dokáže doslova okamžitě zodpovědět veškeré vaše otázky.

První kroky jsou hračka. Po stažení aplikace si prohlédněte kategorie. Najděte téma, které vás nejvíce zajímá. Poté zadejte svůj dotaz a odešlete ho chatbotu. Během okamžiku obdržíte odpověď. Odpověď je založena na informacích, které AI získala z internetu.

Zkontrolujte některé úžasné funkce nabízené Chat GPT: GPT založený AI ChatGOD:

  • Pamatujte si předchozí konverzaci, což vám pomůže zabránit opětovnému dotazu robota a užít si hladkou konverzaci.
  • Vytvořte jedinečné obrázky za pomocí umělé inteligence.
  • Nastavte složité heslo, aby se ostatní nemohli prokousat vašimi konverzacemi.

Aktuálně je ale k dispozici pouze v Google Play. Pokud jste uživatel iOS, musíte hledat jiné alternativy na trhu.

Chat GPT: AI ChatGOD založený na technologii GPT je k dispozici pouze pro uživatele Androidu. Pokud jste uživatelem iOS, můžete použít alternativy jako aplikaci ChatSonic, která je dostupná jako aplikace ChatGPT pro Android a má čekací seznam pro iOS.

Otevřít Chat: Aplikace Chatbota AI

Následující je Open Chat, konečný chatbot na bázi technologie GPT-3 IA. Může vám pomoci automatizovat různé věci a okamžitě zvýšit vaši produktivitu.

Podívejme se na jeho funkce:

  • Potřebujete chatovacího kamaráda? S aplikací Open Chat nemusíte hledat dál! Ihned chatujte s chatbotem, který využívá technologii GPT-3 a užijte si čas nebo získejte užitečné rady.
  • Zapomeňte na nudné hledání na internetu – s aplikací Open Chat pohodlně naleznete vše, co potřebujete.
  • Máte problémy s psaním? Už nikoliv! Nemusíte se starat o překlepy – aplikace Open Chat disponuje funkcí automatické korekce.

Ale momentálně je aplikace ChatGPT - Open Chat k dispozici pouze na Google Play.

ChatGPT aplikace - Open Chat má matoucí uživatelské rozhraní. Navíc mu chybí další funkce, které podporuje ChatSonic, například rozpoznávání hlasu, režim osobnosti a další. Pokud tedy hledáte aplikaci, která vám může s těmito všemi věcmi pomoci, ChatSonic se může stát vaší ChatGPT aplikací pro mobil.

Chat AI: Osobní asistent AI

Nemáte s kým mluvit? Stáhněte si Chat AI - dokonalého asistenta s umělou inteligencí!

S pomocí GPT-3 byl vytvořen Chat AI, který vám poskytne rozumné a upřímné odpovědi.

Stejně jako u jiné aplikace, jako například WhatsApp, stačí poslat zprávu a okamžitě získat rychlou odpověď.

Zde jsou výhody Chat AI:

  • Okamžitě komunikujte s chatbotem! Můžete si povídat o čemkoli na světě a získat skvělé rady od vašeho virtuálního asistenta.
  • Získejte skvělé a rychlé výsledky. Je těžké rozeznat Chat AI od skutečné osoby, když s ním mluvíte!
  • Má intuitivní rozhraní a je velmi snadné použít.

ChatGPT aplikace je zdarma ke stažení na App Store. Pokud však používáte systém Android, můžete se podívat na další aplikace ChatGPT, jako je ChatSonic AI.

AI Chat: Psaní Chatbota

Máte problém se psaním úchvatného textu a přáli byste si někoho, kdo by jej analyzoval a poskytl vám návrhy nebo zpětnou vazbu?

Vaše přání se splnilo! AI chat je chatbot, který vám skutečně dokáže pomoci s psaním.

Podívejme se, jak to může pomoci:

  • AI Chat může být vaším duchovním písařem! Ať už chcete napsat dopis, rozsáhlou esej, nebo báseň, chatbot to dokáže.
  • AI chatbot může prohlédnout vaši psanou práci, analyzovat ji a dát zpětnou vazbu ohledně chyb. Tento nástroj tedy může být skvělým přídavkem, pokud jste spisovatel.
  • Může se stát vaším virtuálním přítelem a dávat vám odpovědi podobné těm lidským.

Ale pokud hledáte nástroj, který vám může pomoci s věcmi jinými než pouze psaním, zvolte ChatSonic AI. Může vám pomoci s tvorbou obsahu v reálném čase i s tvorbou obrázků umělé inteligencí.

Získejte aplikaci ChatGPT na svůj mobilní telefon

Používání ChatGPT pro mobilní aplikace na zařízeních Android a iOS se právě stalo mnohem jednodušší.

Dobře?

Jste připraveni ponořit se do fascinujícího světa chatbotů s umělou inteligencí? Podívejte se na 110+ nejlepších příkladů ChatGPT a podívejte se, jak lidé využívají aplikace s ChatGPT.

Získejte ty nejlepší chatovací aplikaci ChatSonic AI - Chat GPT a pusťte na volno svou kreativitu! ChatSonic AI překonává všechny omezení ChatGPT a poskytuje konverzačního chatbota s umělou inteligencí, který působí jako váš osobní asistent.

Související články

Zobrazit více >>