Top 6 ChatGPT alternativy pro sociální média v roce 2023

obraz6.png

V posledním roce bylo přidáno 137 milionů uživatelů sociálních sítí. To znamená, že máte 137 milionů příležitostí najít na sociálních sítích svého dalšího zákazníka.

Značky a jednotlivci již začali využívat sociální média k exponenciálnímu růstu svých podniků. Proč byste měli nechat šanci?

S ChatGPT od OpenAI je nyní snazší než kdy jindy vybudovat značku na sociálních médiích a propadnout tak svému podnikání do výšin

Ano! ChatGPT může vytvářet nápady pro brainstorming, vytvářet kalendáře sociálních médií, psát příspěvky pro jakékoliv sociální platformy a také vám pomáhat se zapojením do aktuálních trendů. Můžete si prohlédnout tyto nápady od ChatGPT pro sociální média a maximalizovat tak své zapojení.

I když je ChatGPT skvělý v tom, co dělá, není speciálně navržený pro sociální média. V důsledku toho má některá omezení.

V tomto článku Vám ukážeme tyto omezení a alternativy pro sociální média k ChatGPT, které jsou stejně výkonné jako ChatGPT a překonávají tato omezení.

Proč zvolit alternativu ChatGPT pro sociální média?

Před tím, než se ponoříme do alternativ ChatGPT pro sociální média, pojďme prozkoumat, proč potřebujeme alternativu pro ChatGPT.

Schopnosti ChatGPT mohou být úžasné, ale nejsou bezchybné. Existují určitá omezení, která mohou vést k nevhodným a neuspokojivým odpovědím.

  • Tréninková data ChatGPT zahrnují pouze rok 2021. Pokud vytváříte obsah na sociálních sítích o trendovních tématech, jako jsou umělá inteligence, finance atd., které vyžadují aktuální informace o současných událostech, ChatGPT vám nemůže pomoci při tvorbě obsahu na sociálních médiích.
  • Ale ChatGPT nedokáže generovat obrázky s umělou inteligencí, což může být obrovským omezením při tvorbě obsahu na platformách jako Instagram.
  • ChatGPT nepodporuje hlasové příkazy nebo odpovědi. Bez ohledu na délku dotazu je zadávání textu jediný způsob, jak získat odpověď.
  • Pro použití ChatGPT pro sociální média musíte přepínat mezi více záložkami, protože nemá ochranné rozšíření Chrome.
  • Buď máte stolní počítač / notebook, nebo musíte použít webovou verzi ChatGPT v mobilním prohlížeči, protože ChatGPT neposkytuje mobilní aplikaci.
  • ChatGPT představil své API, ale má stejná omezení jako ChatGPT.
  • Server ChatGPT nezvládá rostoucí provoz, což má za následek časté pády nebo plné vytížení ChatGPT.
  • Itálie zakázala ChatGPT, což je důvodem k tomu, abyste si prohlédli tyto alternativy.

Proč se usadit s ChatGPT, když máte lepší alternativy pro sociální média než ChatGPT?

Začněme s průzkumem!

6 alternativ k ChatGPT pro sociální média

Internet je plný nástrojů s umělou inteligencí, ale může být docela náročné najít nejlepší alternativu k ChatGPT pro sociální média v závislosti na vašich požadavcích.

Tak jsme pro vás odvedli těžkou práci a přinášíme vám nejlepších 6 alternativ ChatGPT pro sociální média, které by si každá značka a tvůrce obsahu měl zvážit.

  1. ChatSonic
  2. Writesonic
  3. Poe od Quory
  4. Munch
  5. Automata
  6. Postly

Podívejme se na tyto alternativy ChatGPT jednu po druhé podrobněji.

ChatSonic

První na našem seznamu alternativ k ChatGPT pro sociální média je ChatSonic, který je podobný ChatGPT, ale s nadlidskými schopnostmi⚡️. Je postaven na technologii GPT 3.5 a používá technologie jako NLP + ML k automatickému generování textu a obrázků.

obrázek9.png

ChatSonic může vytvářet textový obsah pro příspěvky na sociálních médiích a unikátní obrazy AI, které doplňují text. Pokud si nejste jistí, kde začít s vaší cestou na sociálních médiích, ChatSonic vás může vést od strategie obsahu až po tvorbu a distribuci obsahu. ⏳

ChatSonic může dělat mnohem více než jen vytvářet obsah s jeho ohromujícími funkcemi.

1. Generovat v reálném čase faktické a relevantní odpovědi

Svou silnou integrací s Googlem ChatSonic získává pouze aktuální faktické informace ve svých odpovědích. Pokud stále máte pochybnosti, ChatSonic obsahuje zdrojové odkazy ke každé odpovědi, což vám umožňuje ověřit fakta.

2. Režim "Persona"

Pokud vytváříte obsah na sociálních sítích na konkrétní téma, jako je fitness a potřebujete odborný názor, můžete hovořit s personalizovanými avatary ChatSonica jako osobním trenérem, učitelem matematiky, kariérovým poradcem atd.

3. Okouzlující umění umělé inteligence

Můžete vynechat nudnou úlohu procházení akciových fotografií a namísto toho použít ChatSonic k vytvoření jedinečných AI obrázků pro vaše příspěvky na sociálních sítích.

4. Hlasové příkazy a odpovědi

Komunikujte s ChatSonic hlasově a zrychlujte své konverzace.

5. Pamatuje si konverzace

Zapněte paměťové tlačítko ChatSonicu pro položení následujících otázek a vypněte jej, abyste se přesunuli na nové téma.

6. Upravovat, sdílet a stahovat konverzace

Stahujte, upravujte a sdílejte své ChatSonic konverzace snadno, které si později můžete bez potřeby dalších rozšíření znovu otevřít.

7. API

Ušetřete hodiny integrací ChatSonic do vašich stávajících softwarových aplikací s pomocí ChatSonic ChatGPT API.

Zde je podrobný průvodce použitím ChatSonicu prostřednictvím případových studií API rozhraní ChatGPT.

8. Rozšíření pro Chrome

ChatSonic chrome extension funguje při tvorbě obsahu pro sociální média jako kouzlo. Můžete vytvářet zapojené příspěvky a odpovídat na trendingové příspěvky během vteřin.

 

9. Mobilní aplikace

Inpirace může přijít odkudkoli a kdykoli. Tak proč byste neměli mít mobilní aplikaci ChatSonic, která umožní vytvářet příspěvky na sociálních médiích kdekoli a kdykoli?

10. Botsonic

Mimo toho, s představením Botsonic se ChatSonic dostal o krok dál a učinil vaši zákaznickou podporu ještě zajímavější. Botsonic potěší zákazníky chytrými a výstižnými odpověďmi.

Příklady ChatSonic pro sociální média

Podívejte se nyní na některé příklady ChatSonicu pro sociální média.

1. Vytváření kalendářů sociálních sítí

obrázek5.png

2. Generujte unikátní AI obrázky pro Instagram

obrazek-17.png

3. Napište virální tweety pomocí ChatSonic chrome rozšíření

obrázek4.png

4. Vygenerujte okamžité odpovědi na své zprávy na LinkedIn

image7.png

Ceník ChatSonic

ChatSonic můžete okamžitě začít používat s 10 000 volnými slovy při prvním přihlášení. Pokud potřebujete více, můžete se přihlásit k plánu Pro za cenu od $19 / měsíc s dalšími slevami na roční plány. Zatímco ChatGPT Plus začíná na $20 / měsíc bez dalších funkcí.

Při porovnání cen ChatSonicu a ChatGPT Plus je ChatSonic zřejmým vítězem s dostupnou cenou, což z něj dělá nejlepší alternativu ke ChatGPT pro sociální média.

Writesonic

Writesonic je jediným cílovým místem pro všechny vaše potřeby v oblasti obsahu. Je to nástroj pro psaní s využitím umělé inteligence, který pomáhá firmám i jednotlivcům tvořit obsah pro sociální média. Pomocí pokročilých algoritmů NLP generuje vysoko kvalitní, zapojený a relevantní obsah během několika sekund, čímž se stává jedním z nejlepších ChatGPT alternativ pro sociální média.

Uživatelé mohou vytvářet různé druhy obsahu, jako jsou titulky sociálních médií, blogové příspěvky, reklamy na sociálních médiích, popisy produktů a další. Writesonic také nabízí návrhy klíčových slov, optimalizaci obsahu a testování A/B k vyladění obsahu a zvýšení zapojení.

Nejlepší část použití nástroje na psaní s umělou inteligencí jako Writesonic jako alternativy ChatGPT pro sociální média je, že mu nemusíte dávat instrukce. Writesonic je postaven s více než 70 šablonami, které jsou natrénovány na instrukcích. Takže stačí jen přidat vaše informace a hurá, vaše věci pro sociální média jsou připraveny!

Funkce Writesonic

  • Pokud plánujete spustit novou funkci a nemáte žádnou představu, jak ji propagovat, funkce plánu na sociálních médiích společnosti Writesonic to udělá právě za vás.
obrázek13.png
  • Jelikož se každá sociální média liší, Writesonic nabízí specifické funkce pro vlákna na Twitteru, příspěvky na LinkedInu, popisky na Instagramu a další.
obrázek8.png
  • Pomocí Writesonic můžete také generovat skripty, návnady, obrysy a názvy pro YouTube videa.

Cenové nabídky Writesonic

Ceny jsou podobné společnosti ChatSonic. Začít můžete zdarma s 10 000 slovy. Placené plány začínají již od 19 $/ měsíc za 100 000 slov, s dalšími slevami na roční plány.

Poe od Quora

Poe, 'Platforma pro otevřený průzkum,' je platforma určená výhradně pro iOS, která umožňuje přístup k různým platformám umělé inteligence pro konverzace.

Uživatelé se mohou zapojit do konverzací s chatboty poháněnými umělou inteligencí na různá témata, od pomocí při psaní po kulinářské dobrodružství a mnoho dalšího. V podstatě jde o aplikaci pro zprávy, která se zaměřuje na modely umělé inteligence.

Obrázek 10.png

Společně OpenAI a Anthropic poskytují technologii generativního umělého inteligence, která pohání Poe. OpenAI, společnost za ChatGPT, je výzkumná organizace zaměřená na posun AI v bezpečný a prospěšný způsob. Anthropic na druhé straně je start-up zaměřený na vývoj AI systémů sladěných s hodnotami a cíli lidí.

Celkově nabízí Poe jedinečný a vzrušující způsob, jak prozkoumat schopnosti konverzační umělé inteligence a použití nejmodernějších technologií AI dodává jeho přitažlivosti, čímž se stává skvělou alternativou ChatGPT pro sociální média.

Funkce Poe od Quora

  • S Poe můžete současně přistupovat k více konverzačním AI platfomám, jako jsou Sage, Claude, ChatGPT a Dragonfly.
obrázek12.png
  • Quora vyvíjí API umožňující AI vývojářům snadnou integraci svých modelů do Poe, čímž zjednodušuje používání platformy pro ně.
  • Poe si můžete stáhnout jako aplikaci pro iOS z Apple Store.

Cenové tarify Poe od Quora

V současné době je aplikace Poe otevřena každému, kdo si ji chce vyzkoušet, a neexistuje žádná konkrétní informace o ceně této alternativy ChatGPT na sociálních médiích.

Je ChatSonic lepší alternativou ke ChatGPT než Poe od Quory? Poe je dobrá alternativa ke ChatGPT pro sociální média, ale není nejlepší. Je omezená pouze na iOS a není k dispozici pro uživatele Androidu. Navíc neexistují verze pro desktop, takže je těžké ji používat pro práci. Ale ChatSonic je velmi přístupný s rozšířením pro Chrome, mobilní aplikací a API.

Munch

Přetvoření obsahu je mocné a 94% marketérů jej přetváří. Ale není to snadné! Musíte vynaložit další hodiny na výběr správných úryvků textu nebo videa, které mohou mít vliv.

obraz1.png

Pokud vytváříte hodně videí ve formě dlouhého přenášeného obsahu, Munch vám může ušetřit mnoho času.

Munch je alternativou ChatGPT pro sociální média, která používá pokročilou generativní umělou inteligenci a marketingovou analýzu pro extrakci nejzáživnějších, nejpopulárnějších a nejúčinnějších klipů z vašich videí s dlouhým obsahem.

Funkce Munch

  • Je to všestranná platforma pro video obsah, která pomáhá s úpravami, automatickým generováním titulků, publikováním a sdílením.
  • Úprava videí je řízena umělou inteligencí; nemusíte sledovat celé video dlouhé hodiny.
  • Vybere účinné a zaujímavé úseky video obsahu z dlouhých videí, aby je bylo možné znovu použít na sociálních médiích. Video pomocí umělé inteligence zajistí, aby byl obsah ořezán a přizpůsoben pro každou platformu sociálních médií.
  • Můžete publikovat dlouhá videa a znovu používat krátká videa přímo z aplikace Munch.

Ceny Munchu

S Munchem můžete vyzkoušet omezenou verzi zdarma. Plán Pro vás bude stát $49/měsíc, abyste měli přístup ke všem funkcím. Pokud jste podnikání, nejvhodnější bude přizpůsobené ceny.

Je ChatSonic lepší alternativou k ChatGPT než Munch? Munch je skvělý nástroj pro převádění do jiných forem, podobný ChatGPT. Nemůže porazit ChatSonic. Zatímco Munch se zaměřuje pouze na převádění do jiných forem, ChatSonic se zaměřuje na tvorbu obsahu, úpravy, optimalizaci klíčových slov, generování obrázků pomocí umělé inteligence a další.

Automaty

Zatímco Munch je omezen pouze na předělávání videí, Automata - další alternativa ChatGPT pro sociální média, zjednodušuje celý proces předělávání, jak textu, tak videa.

obrázek14.png

Můžete přetvořit články z blogu a e-knihy na příspěvky na LinkedIn, vlákna na Twitteru a newslettery. Podobně lze přetvořit i video obsah.

Funkce automatů

  • Automata má šablony pro přetvoření obsahu, které umožňují převést dlouhé blogové příspěvky na příspěvky na sociálních médiích za vteřiny.
  • Automata mohou zpracovat cokoliv v textu nebo YouTube odkazu.

Cenová kalkulace pro automaty

Můžete začít používat Automata bez jakéhokoli kreditního limitu zdarma. Profesionální verze začíná na $39/ měsíc pro jednotlivce a na $499/ měsíc pro firmy. Můžete zvolit také vlastní plán, pokud chcete služby repurposingu "done-for-you".

Je ChatSonic lepší alternativa k ChatGPT než Automata? Automata je vynikající umělá inteligence podobná Chat GPT pro přejímání obsahu, ale když jde o tvorbu obsahu, úpravu, optimalizaci klíčových slov a generování obrázků s použitím umělé inteligence, nedosahuje výkonu ChatSonic. Zatímco Automata se zaměřuje pouze na přejímání obsahu, ChatSonic nabízí širší škálu možností.

Postly

Postly je všestranná platforma pro marketing na sociálních médiích, na které můžete plánovat, navrhovat a provádět kampaně na velkou škálu.

Můžete snadno psát kopii pro blogy, reklamy a e-maily a upravovat obrázky a videa. Nejen tvorbu obsahu, ale také lze zjednodušit proces schvalování a publikování obsahu.

obrázek3.png

Pokud jste sociální agentura a pracujete s více klienty, pak funkce hromadného nahrávání je pro vás spasitelem. S alternativou k ChatGPT pro sociální média - Postly, můžete zvýšit zapojení, generovat konverze a zlepšit účinnost marketingových kampaní.

Funkce Postly

  • Postly je integrovaný s téměř každou platformou sociálních médií, jako je Twitter, LinkedIn, Pinterest a mnoho dalších, takže můžete publikovat obsah na více platformách sociálních médií jedním kliknutím.
  • Můžete vytvořit kalendář obsahu pro jednotlivé platformy sociálních médií nebo pro všechny najednou.
  • Spolupracujte se svým týmem a zrychlete proces tvorby obsahu.
  • Kromě toho nabízí Postly snadno použitelné nástroje pro úpravu obrázků a videí, zkracovač odkazů pro snadné sdílení a analýzu výkonu sociálních médií.

Cena za Postly

Postly neposkytuje bezplatný plán. Placené plány začínají od $9/ měsíc (pro jednotlivce) a dosahují až $299/ měsíc (pro agentury).

Je ChatSonic lepší alternativou ChatGPT než Postly? Zatímco Postly podporuje každý krok vytváření obsahu na sociálních médiích, může být docela drahý, pokud chcete vytvářet obsah větší množství. Ale ChatSonic poskytuje přístup ke všem svým funkcím a účtuje pouze na základě počtu vygenerovaných slov, což z něj činí lepší alternativu ChatGPT.

Vyberte si správnou alternativu ChatGPT pro sociální média

V dnešní době se objevuje tolik nástrojů AI jako například ChatGPT a může to být velmi matoucí, když se snažíte najít ten správný. Nejlepší způsob, jak najít alternativu k ChatGPT na sociálních médiích, která bude fungovat pro vás, je porozumět tomu, co potřebujete, a pak zjistit, které možnosti odpovídají. A nezapomeňte se podívat na cenu a ujistit se, že jsou funkce v hodnotě, než se na něco zavážíte.

ChatSonic je kombinací nejlepších funkcí a dostupných cen, což z něj činí nejlepší alternativu k ChatGPT pro sociální média.

Související články

Zobrazit více >>