Top 30 alternativy ChatGPT, které vás v roce 2023 ohromí (zdarma i placené)

AI-Wars-ChatGPT-Alternatives (1).png

ChatGPT je ohromující, generuje úžasné výsledky pro kódování, tvorbu příběhů a produkci úchvatných básní, písní, článků a mnoho dalšího. Hledáte-li ChatGPT alternativy s extra funkcemi? Máte štěstí!

Unaven/a z zastaralých odpovědí od ChatGPT, výpadků nebo toužíte po větší funkcionalitě? Pojďte svůj zážitek s konverzačními AI zdokonalit.

Díky technologickému pokroku se objevuje stále více nástrojů podobných ChatGPT, což činí rozhodování obtížným. Nebojte se však, prozkoumali jsme nejlepší alternativy pro různé účely, jako je tvorba textů, vyhledávání, kódování a vizualizace. Naše hodnocení zahrnuje výhody, funkce, omezení a srovnání.

Připravte se na divokou jízdu - prozkoumáme tyto alternativy k ChatGPT, rozdělené do kategorií, které vám v roce 2023 rozpálí fantazii!

Proč si vybrat alternativu k ChatGPT?

I přestože je ChatGPT hovorem města a neuvěřitelným nástrojem, má svá vlastní omezení:

  1. ChatGPT nemůže generovat data v reálném čase, protože byl trénován na datech z roku 2021 a dřív.
  2. Není schopný generovat vizuály ani umění pomocí AI.
  3. Kromě toho nemůže přijímat hlasové příkazy ani generovat hlasové odpovědi.
  4. Kvůli velkému provozu většinou, když se snažíte přistoupit ke ChatGPT, může se zobrazit chybová zpráva s informací, že je ChatGPT plně vytížen nebo nedostupný.
  5. Mnoho doplňků, jako je integrace s Gmail, Twitterem, Instagramem atd., není k dispozici při používání ChatGPT.
  6. ChatGPT Plus stojí 20 dolarů měsíčně, což si nemůže dovolit každý. Zjistěte více o ChatGPT Plus a jeho funkcích.

A tak přicházejí do hry alternativy ChatGPT.

Připraveni se ponořit do hloubky?

Nebo přejděte k použití nejlepší alternativy ChatGPT nyní!

30 nejlepších alternativ ChatGPT, které vás dostanou!  

V závislosti na vašich požadavcích jsme v tomto blogu uvedli následujících 30 nejlepších alternativ k ChatGPT:

  1. Chatsonic
  2. OpenAI playground
  3. Jasper Chat
  4. Bard AI
  5. LaMDA (Jazykový model pro aplikace dialogu)
  6. Socratic
  7. Bing AI
  8. DialoGPT
  9. Megatron-Turing přírodní generování jazyka
  10.  Chatsonic na Operu
  11.  NeevaAI
  12.  Tabnine
  13.  Amazon Codewhisperer
  14.  Elsa Speaks
  15.  Bloom
  16.  DeepL Write
  17.  YouChat
  18.  Perplexity
  19.  Elicit
  20.  Chinchilla
  21.  Replika
  22.  Character AI
  23.  Poe od Quora
  24.  Chatsonic Slack Bot
  25.  CoGram
  26.  Otter
  27.  Botsonic
  28.  LLaMA od Meta
  29.  Alternativa ChatGPT od DeepMind od Elona Muska

Podívejme se podrobněji na každou z výše uvedených alternativ k ChatGPT, které jsou placené i zdarma...

Alternativy k ChatGPT pro psaní

Vybrat si perfektní alternativu k ChatGPT pro své potřeby tvorby obsahu je jako klasický problém při výběru perfektního plavání: záleží to pouze na osobním vkusu.

Každá platforma je jedinečná, má své vlastní silné a slabé stránky. Abyste mohli učinit nejlepší rozhodnutí, zde jsou některé alternativy k ChatGPT, které můžete zvážit pro psaní:

Chatsonic

Chatsonic od Writesonic je konečným řešením všech vašich potřeb z oblasti konverzačního umělého intelektu. Poháněn GPT-4, je Chatsonic navržen tak, aby řešil omezení ChatGPT, poskytoval data v reálném čase, vyhledávání obrázků, hlasové vyhledávání a množství schopností pro tvorbu obsahu. Od spuštění se Chatsonic umisťuje na Google jako "Nejlepší alternativa k ChatGPT" po celém světě.

Chatsonic, nejvyšší umělá inteligence jako ChatGPT, přináší moudrost mudrce, schopnosti konverzace terapeuta, ducha stand-up komika, řešení problémů datového vědce a kreativitu spisovatele. Navíc se nikdy neunaví, nezapomene na konverzaci nebo nevytvoří nepříjemné ticho.

Moznosti s Chatsonic jsou nekonečné.

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Chatsonicu

  1. Napište faktický obsah včetně reálných témat. Chatsonic je integrován s Google Knowledge Graph, aby poskytoval hyperrelevantní a aktuální obsah k jakémukoli tématu.
  2. Použijte režim persony pro přizpůsobení svému chatovacímu zážitku s umělou inteligencí. Můžete chatovat s 13+ různými personami, jako jsou překladatel, rozhovorník, průvodce, motivační kouč, stand-up komik a mnoho dalších.
  3. Převeďte text na krásné a unikátní AI umění pomocí dvou různých modelů, tj. Stabilní difúze a DALL-E, uvnitř nástroje Chatsonic.
  4. Tento web jako ChatGPT - Chatsonic, může stejně jako Siri nebo Google Assistant, číst zpět odpovědi a rozumět hlasovým příkazům.
  5. Paměť jako u ChatGPT, která si pamatuje konverzace, tón hlasu a jazyk. Každá z vašich konverzací je uložena pro další pomoc.
  6. GPT-4 powered API s možnostmi ChatGPT a mnohem víc. Přístup k Chatsonic API vám umožňuje rychle a jednoduše propojit Chatsonic se svým existujícím softwarem, což poskytuje plynulý uživatelský zážitek.
    (Dozvíte se, jak snadno vydělávat peníze použitím Chatsonic API)
  7. Rozšíření Chatsonic pro Chrome vám umožní používat generativní AI schopnosti kdekoli na webu. Od shrnutí vlákna Gmailu, odpovědi na příspěvky LinkedIn a Twitteru, vytvoření příspěvku na sociální síti z blogu na webu po shrnutí celých dokumentů. ChatGPT-like Chrome rozšíření funguje jako váš osobní asistent na cestách.
    (Podívejte se na nejlepší případy použití Chatsonic chrome rozšíření)
  8. Přístup k Chatsonic z pohodlí vašeho gauče nebo při vašem přesunu. Aplikace Chatsonic pro Android je jako ChatGPT - snadno použitelná a podporuje všechny funkce Chatsonic. Pokud nemáte v úmyslu otevřít svůj laptop, ale potřebujete dokončit mnoho práce, aplikace Chatsonic je záchranou života.
  9. Stejně jako AIPRM má knihovnu podnětů pro ChatGPT podněty, nabízí Chatsonic Marketplace působivé podněty ChatGPT zdarma. Nemusíte stahovat rozšíření nebo platit navíc za jeho použití.
  10. Pro značky a podniky, které chtějí zlepšit zážitek svých zákazníků, představil Chatsonic Botsonic. Botsonic je bezkodový AI chatbot builder, který pomáhá značkám a podnikům vycvičit ChatGPT na vlastních datech a znalostní bázi, aby nabídli # 1 přizpůsobený zážitek zákazníka s funkcemi ChatGPT.

Vyzkoušejte tuto ChatGPT alternativu zdarma

Můžete použít Chatsonic pro neomezené použití. Zjistěte více o použití ChatGPT na HOW-TO-USE-CHATGPT-LINK.

Také se podívejte na více než 215 otázek na ChatGPT pro různé situace a případy použití. Mohnete si je snadno zkopírovat a vložit na ChatGPT nebo Chatsonic a generovat úžasné odpovědi.

Cenové plány Chatsonic

Chatsonic je dostupný na Writesonicu v bezplatných zkušebních verzích a placených dlouhodobých plánech. Při registraci k testování získáte 10 000 bezplatných premium slov. Pokud chcete generovat více na Chatsonicu, můžete snadno využít své existující slovní zásoby.

Kromě toho, pokud chcete vybrat prémiový tarif, začínají na 19 $ měsíčně a získáte 100 000 prémiových slov měsíčně.

Nečiní to z Chatsonicu jednu z nejlepších alternativ pro ChatGPT tam venku?

Pro více informací o tomto tématu navštivte cenové plány Writesonicu!

Zkušenosti uživatelů

Chatsonic již ovládá srdce mnoha lidí. Podívejme se, co mají uživatelé říci.

ChatSsonic byla zmíněna i na populárních platformách jako je Make Use Of, Analytics India Mag, India Today, Indian Express a Exchange4media.

ChatGPT vs Chatsonic: Je Chatsonic opravdu dobrý alternativou k ChatGPT?

Chatsonic a ChatGPT jsou oba AI nástroje, které explodují po internetu.
Ale pokud vás stále zajímá, jak se Chatsonic liší od ChatGPT, nechte nás vás rychle provést některými klíčovými body:

1. Knowledge Graph společnosti Google - Chatsonic má podporu společnosti Google, takže může generovat aktuální a relevantní informace. ChatGPT však nemá.

2. Integrace s Stable diffusion a DALL-E - Zatímco ChatGPT nemá žádnou schopnost generování uměleckých děl pomocí AI (kromě dotazů), Chatsonic může vytvářet Al obrázky přímo v chatu pomocí modelů generování uměleckých děl jako je Stable diffusion a DALL-E.

3. Výběr persony - Zatímco na ChatGPT musíte poskytnout výzvu, aby se choval určitou personou, Chatsonic již má seznam person, jako jsou básník, překladatel, fitness trenér apod. Stačí vybrat jednu a začít chatovat.

Registrujte se na Chatsonic zcela zdarma!

OpenAI hřiště

Tato alternativa k ChatGPT je hodně podobná ukázkové verzi ChatGPT. OpenAI nabízí GPT3 a jeho další modely, takže uživatelé snadno experimentují s různými použitími.

OpenAI Playground není určen pro každodenní uživatele, ale je to skvělý způsob, jak dostat chuť na jeho pokročilé funkce pro ty, kteří jsou zablokováni v ChatGPT. Na webu pracuje jako ChatGPT a umožňuje uživatelům experimentovat s různými jazykovými modely.

Hřiště je technické na používání, jelikož obsahuje funkce, jako je nastavení teploty, frekvenčního trestu, počtu tokenů, stop sekvencí atd.

open-ai-playg (2).png

Pojďme se podívat na hlavní funkce Open AI Playground:

  1. Vysoká přesnost a rychlost.
  2. Různé typy jazykových modelů k výběru.
  3. Flexibilní tak, aby jste mohli snadno experimentovat.
screenshot (1).png

Cenové nabídky OpenAI Playground

OpenAI je na začátku bezplatné (po vytvoření účtu), avšak pokud je vaše použití vysoké, budete muset zvolit prémiové předplatné.

OpenAI je trénován na milionech dat a je extrémně dobrý. Samozřejmě, můžete ho vyzkoušet a podívat se, jak funguje, ale nakonec budete potřebovat řešení, které vám dokáže dávat přesné odpovědi na vaše dotazy, aniž byste museli hledat ideální podněty. A právě zde vám mohou pomoci Chatsonic a Writesonic!

Jasper Chat

Jasper je software pro psaní dopisů s umělou inteligencí, který je slušnou alternativou k ChatGPT (není doslova). Dříve známý jako Jarvis, je jedním z nejpoužívanějších nástrojů pro psaní s umělou inteligencí dostupných na trhu vedle Writesonic a je ideální pro společnosti, které potřebují vygenerovat kvalitní obsah během krátké doby.

Jasper Chat, spuštěný společností Jasper, je nové chatovací rozhraní, které pomáhá vytvářet obsah efektivně. S pomocí nejmodernější technologie pomáhá dosahovat průměrných výtupů.

Snímek obrazovky 4

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Japser Chatu:

  1. Schopnost odpovědět na dotazy až do léta 2021. Jasper byl trénován na velkém množství obsahu z roku 2021 a dřívějších let. Je tak schopen poskytnout informace v záležitostech před tímto obdobím.
  2. Rozhraní podobné ChatGPT. Jednoduché uživatelské rozhraní umožňuje uživatelům snadno chatovat s umělou inteligencí.
  3. Možnost kontinuálních konverzací. Jasper Chat si může pamatovat vaše konverzace a poskytovat vyšší kontext vašim chatům.
Jasper-Chat (1).png

Cenové plány Jasper Chatu

Nicméně na rozdíl od Chatsonic, Jasper Chat vám nemůže poskytnout faktický, aktuální obsah, výběr osobnosti, hlasové příkazy, generování digitálního umění nebo poskytování přístupu k API. Podívejte se na podrobné srovnání Writesonicu a Jarvise, abyste získali představu o tom, kdo je lepší založen na vašich požadavcích.

Alternativy k ChatGPT od Google

V posledních letech Google spustil různé projekty na konverzační umělé inteligenci, z nichž většina byla ve fázi testování nebo výzkumu. Nejnovější AI od Googlu, podobná ChatGPT, je jejich nejnovějším vývojem.

Zde je seznam nejdůležitějších položek:

Bard AI

Googleův nejnovější revoluční chatbot poháněný umělou inteligencí, jako ChatGPT, Bard AI, je vyvíjen s využitím stávající AI platformy LaMDA. Jedná se o experimentální konverzační službu AI, která slibuje mít velký dopad na svět umělé inteligence.

LaMDA revolucionalizuje přirozené zpracování jazyka Barda, umožňuje mu porozumět a odpovědět na uživatelský vstup s větší přesností a eliminuje omezení dat pouze na konkrétní rok.

Podívejme se na hlavní funkce Bard AI:

  1. Google tvrdí, že Bard může generovat texty a odpovídat na otázky.
  2. Není omezen vzhledem ke znalostem z konkrétního roku.
  3. Tento nový konverzační chatbotový projekt od Googlu je také schopen zkracovat texty.

Cenové nabídky Bard AI

Jelikož se jedná o experimentální projekt, Google zatím neoznámil ceny. K 6. únoru 2023 je k dispozici omezený počet testů, s širším rozšířením plánovaným na později v tomto roce.

obrázek-108 (1).png

ChatGPT vs. Google Bard

Ti, kdo chtějí využít chatbota řízeného umělou inteligencí, by měli pečlivě zvážit jak ChatGPT, tak Bard. Zatímco oba nabízejí podobné funkce, Bard se vyznačuje svým spojením s technologickým gigantem Google.

S podporou hlubokých kapes a rozsáhlých zdrojů Googlu má Bard přístup k nejmodernějším jazykovým modelům a technologiím, což vede k velmi přesným odpovědím a datům. Ať už hledáte spolehlivou zákaznickou podporu nebo robustní analýzy, Bard stojí za zvážení.

Nicméně, Bard stále je ve vývoji a není jasné, jaké konkrétní případy užití bude mít nebo jak se bude vyvíjet v budoucnosti. Na trhu však již existuje nástroj s umělou inteligencí podobnou ChatGPT, který má podporu od Google v oblasti nejnovějších informací – Chatsonic!

Je Chatsonic skutečně lepší alternativou k ChatGPT než Bard AI?
Chatsonic nabízí nejen sílu ChatGPT a Google, ale také knihovnu s více než 100 předlohami pro vytváření obsahu. Pokud nechcete čekat měsíce na přístup k Google Bard's a toužíte otestovat alternativu k ChatGPT s využitím Googleho knowledge graph, který poskytuje nejaktuálnější odpovědi, zaregistrujte se nyní do Chatsonic.

LaMDA (Model jazyka pro dialogové aplikace)

Další skvělou alternativou k ChatGPT je LaMDA, vyvinutá společností Google. Byla vyvinuta s 137 miliardami parametrů a předtrénována na 1,56 bilionu slov veřejně dostupných dokumentů a dialogových dat.

LaMDA je považována za revoluci ve světě NLP (přírodního zpracování jazyka). Revoluční model je doladěn na třech metrikách: Kvalita, Bezpečnost a Upevněnost.

snímek obrazovky č. 5.png

LaMDA, AI poháněný dialogový systém od OpenAI. Tento nástroj dokáže přijmout vstup v přirozeném jazyce a vygenerovat odpověď, která je uvědomělá na kontext, srozumitelná a přirozená. LaMDA má také jedinečnou schopnost odpovědět na následné dotazy, což ho činí dobrým alternativním řešením k ChatGPT.

Podívejme se na hlavní vlastnosti platformy LaMDA:

  1. LaMDA má schopnost porozumět složitým požadavkům a diskusím, které se vztahují k širokému spektru témat.
  2. Tento model byl zdokonalen použitím 1,56 bilionu slov a úžasných 137 miliard parametrů.
  3. Během fáze doladění je LaMDA trénována tak, aby plnila úkoly generování i klasifikace s cílem zaručit nejrelevantnější, excellentní a především bezpečnou odpověď.
LaMDA.png

Ceník LaMDA

LaMDA je k dispozici ke testování na Google AI Test Kitchen. Musíte se zaregistrovat a připojit se na čekací seznam, abyste si mohli stáhnout aplikaci na Android nebo iOS.

LaMDA postrádá některé důležité funkce, které poskytují jiné alternativy k ChatGPT, jako například Chatsonic. Navíc je jeho přístup obtížný.

Socratic od Google

Tento je velmi přátelský k dětem!

S Socratickem si studenti jednoduše zadají dotazy ze školy a dostanou lidskou odpověď, doplněnou o zábavné ilustrace pro lepší vysvětlení věcí.


Aplikace, která je k dispozici jak v App Store, tak v Google App Store, dokonce obsahuje funkci, která umožní dětem naskenovat učebnice a získat speciálně přizpůsobené odpovědi. Neumožní však psát eseje nebo příběhy.

socratic 4.png

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Socratic:

  1. Vytváří odpovědi na otázky
  2. Odpovědi zahrnují nějakou grafiku, která pomáhá lépe porozumět.
  3. Je k dispozici jako aplikace jak pro Android, tak pro iOS
socratic 5.png

Cenové plány Socratic

Socrates je k dispozici za $4,99 za první dítě každý měsíc a poté 50% sleva pro každé další dítě! A pro školy je to $99 za školní rok nebo pouze $99 za měsíc pro celou školu.

Vzhledem k tomu, že je Socratic zaměřen na děti, nabízí pouze omezenou sadu funkcí. Na druhé straně mnohem lepší využití pro firmy nabízí Chatsonic, edtech, zdravotnictví a další.

Alternativy ChatGPT od Microsoftu

Podobně jako Google také společnost Microsoft experimentovala s množstvím modelů založených na AI v oblasti konverzačního AI. Zde jsou některé stránky, jako je ChatGPT, které jí přinášejí tvrdou konkurenci ze strany Microsoftu:

Microsoft Bing AI

Microsoft nedávno implementoval umělou inteligenci do svého vyhledávače, který nyní nazývá Bing AI. 

Na základě rozsáhlého jazykového modelu OpenAI, který je o mnoho výkonnější než ChatGPT a GPT-3.5, byl Bing AI speciálně navržen tak, aby posunul vyhledávání na další úroveň, a byl optimalizován pro maximální rychlost, přesnost a efektivitu. Využívá hlavní poznatky a pokroky svých předchůdců, aby uživatelé získávali co nejlepší výsledky.

Microsoft představil svůj nový prohlížeč Edge s novými funkcemi podporovanými umělou inteligencí nazvanými 'Chat' a 'Compose'. Tento pokrok je v přidaným kromě již existujícího nástroje Bing. Navíc, nedávno Microsoft také představil mobilní aplikace Bing a Edge pro uživatele Androidu a iOS.

Bing (1).png

Zkontrolujte nejlepší 9 alternativ Bing AI, které můžete vyzkoušet v roce 2023.

Podívejme se na hlavní funkce Bing AI:

  1. Bing dává uživatelům možnost položit dotazy o maximálně 1 000 slovech a získat na ně AI poháněné odpovědi.
  2. Má kapacitu zpracovat složité dotazy a vyhledávat informace rychleji.
  3. Pokud ChatGPT poháněný Bing nedokáže poskytnout přímou odpověď na Váš dotaz, dá vám výběr souvisejících výsledků.

Cenové nabídky Microsoft Bing AI

Žádné počáteční náklady. Platíte pouze za to, co využijete. Prvních 1000 transakcí zdarma každý měsíc.

obrázek-109.png

ChatGPT vs. Microsoft Bing

S podobně inteligentním systémem jako ChatGPT Microsoft vyvinul jedinečný přístup k využívání schopností OpenAI. Tato metodologie se nazývá model Prometheus.

Nabízí přesnější, aktuálnější a přizpůsobené výsledky spolu s vylepšenou bezpečností. Proces, který se zde používá, využívá plně potenciál OpenAI.

Ačkoli je Bing stále ve vývoji a přesné informace ohledně jeho aplikací nebo nadcházejících vylepšení jsou omezené, na trhu existuje nástroj poskytující podobnou umělou inteligenci jako ChatGPT a znalostní graf od Googlu - Chatsonic!

Je Chatsonic lepší alternativou k ChatGPT než Bing?

Pokud hledáte rychlé řešení vašich problémů s tvorbou obsahu, které vám zároveň poskytuje přístup k aktuálním výsledkům vyhledávání, Chatsonic je ideální možností. Nejenže využívá sílu ChatGPT a Google, ale má také impresivní knihovnu více než sta šablon (na Writesonic), ze kterých si můžete vybrat! Nečekejte měsíce na přístup k Bingu - získejte Chatsonic nyní a začněte tvořit úžasný obsah!

DialoGPT

DialogoGPT od společnosti Microsoft je model pro vytváření odpovědí v dialogu na velké škále, který byl speciálně navržen pro konverzace více kroků. Je to jedna z nejlepších alternativ k ChatGPT.

DialoGPT je významný předškolený systém pro generování odpovědí, které mohou být použity v několika různých dialogových výměnách. Byl trénován na obrovském počtu 147 milionů dialogů s více otázkami a odpověďmi, které byly převzaty ze vláken na dialogu Reddit z období 2005 až 2017.

dialogpt (3).png

Pojďme si nyní přiblížit hlavní funkce DialoGPT:

  1. Výroky, které DialoGPT sestavuje, jsou pozoruhodně různorodé a zahrnují detaily, které se vztahují k původnímu podnětu, podobně jako výstupy GPT-2.
  2. Microsoft upozorňuje, že DialoGPT je více konverzační, energičtější, často srdečný a obvykle velmi živý - což by mohlo odpovídat účelu, který zvažujete.
screenshot2.png

Ceník DialoGPT

Vzhledem k tomu, že se jedná o novou službu a velký jazykový model, je v současné době dostupných jen velmi málo konkrétních informací o cenové struktuře.

Podívejte se na původní repozitář DialoGPT, abyste získali více informací.

Nicméně DialoGPT nepodporuje funkce jako hlasové hledání, hlasovou odpověď nebo persony. Pokud chcete tyto funkce použít, vyzkoušejte Chatsonic hned teď!

Přírodní generování jazyka Megatron-Turing

NVIDIA a Microsoft vytvořili jeden z největších jazykových modelů s 530 miliardami parametrů - Megatron-Turing NLG


Vysoko přesný Megatron-Turing NLG, transformerový model LLM se 105 vrstvami, byl trénován na superpočítači Selene založeném na NVIDIA DGX SuperPOD.

Je neporazitelný v nastavení na nulu, jednu a několik iterací a při zachování přesnosti porazil špičkové modely.

Megatron-Turing-NLG (1).png

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Megatrona Turinga:

  1. Může provádět úkoly jako je čtení s porozuměním, rozlišení významu slov, předpověď dokončení, logika přirozeného jazyka, běžné uvažování atd.
  2. Specializovaný na modely anglického jazyka.

Cena Megatron-Turing NLG

Vzhledem k tomu, že Nivida Developers (majitel Megatron-Turing NLG) nabízí různá jiná B2B řešení, cenová struktura může být nalezena pouze po podání žádosti o spolupráci. Navštivte jejich oficiální stránky pro více informací.

Možná již tušíte, že Megatron-Turing NLG není snadno dostupnou alternativou ke ChatGPT. Ale Chatsonic ano! 

ChatGPT alternativa pro vyhledávače

Bylo by skvělé, kdybychom mohli mluvit s našimi vyhledávači. Přemýšlejte o všech těch časech, co byste ušetřili při hledání věcí, které potřebujete, místo pročesávání výsledků.

S konverzační umělou inteligencí jako je Microsoft Bing a Google Bard, která je integrovaná do vyhledávačů, je nyní možné vést s vyhledávačem rozhovor jako s přítelem.

Zde jsou další dvě ChatGPT alternativy pro vyhledávače, které vytvářejí bouři mezi nadšenci konverzační umělé inteligence.

Chatsonic na Operu

Opera a Chatsonic se spojily, aby poskytly uživatelům prohlížeče Opera a Opera GX pokročilý zážitek z prohlížení webu. Tato spolupráce znamená, že nemusíte trávit hodiny hledáním výsledků, které chcete - nyní si můžete tyto odpovědi rychle získat prostřednictvím chatu s vaším prohlížečem!

Nyní s Chatsonic na Operě můžete požádat svůj prohlížeč Opera o spoustu skvělých věcí, jako je psaní obsahu, shrnutí textů, hledání informací a dokonce i tvorba AI umění. Jak úžasné!

obrázek-25 (1).png

Podívejme se na hlavní funkce Chatsonicu v prohlížeči Opera:

  1. Rychlý přístup ke souvisejícím informacím s možností umělé inteligence AI PROMPTS.
  2. Vytvořte umělou inteligenci AI obrázky odkudkoli na vašem prohlížeči Opera.
  3. Vytvořte veškerý obsah na Operě prostřednictvím postranního panelu.
  4. Zkratky webových stránek a rozsáhlých textů.
  5. Přepište, zkrátka nebo rozšiřte odstavce a věty jedním kliknutím.
obrázek-26.png

Ceny Chatsonic na Opera

Chatsonic je produkt společnosti Writesonic a je k dispozici za pouhých 19 USD měsíčně (100 000 slov měsíčně). Pokud tedy chcete používat Chatsonic v aplikaci Opera, musíte se zaregistrovat na účet Writesonic (můžete začít s bezplatnou zkušební verzí, která nabízí 10 000 slov).

Zkontrolujte nyní Chatsonic!

NeevaAI

NeevaAI spojuje sílu ChatGPT a dalších velkých jazykových modelů s přesností a nejaktuálnějšími daty vyhledávače Neeva.


Vyhledávač byl vyvinut dvěma bývalými technologickými výkonnými řediteli, Sridharem Ramaswamym, bývalým viceprezidentem reklam v Google, a Vivekem Raghunathanem, bývalým viceprezidentem monetizace v YouTube.

Systém NeevaAI má schopnost vyhledat a prohledat stovky milionů webových stránek k vygenerování jediné, komplexní odpovědi doprovázené relevantními zdroji.

neeva-ai 2.png

Pojďme se podívat na hlavní rysy NeevaAI:

  1. Neeva může být považována za vyhledávač, který je rozšířen o schopnosti AI, ale stále není plně poháněný AI chatbotem.
  2. Neeva zaručuje bez reklamy a sledování prohlížení webových stránek.
  3. Nabízí odkazy výsledky.
neeva-AI-in-action.png

Cenové tarify společnosti NeevaAI

Neeva nabízí předplatné s měsíčním poplatkem ve výši $4.95 a možností bezplatné zkušební lhůty.

NeevaAI přidal ChatGPT do svého vyhledávače, aby poskytl svým uživatelům lepší zážitek; avšak z hlediska konverzačního AI tam ještě není. Vyzkoušejte Chatsonic pro modernější konverzační zážitek. 

ChatGPT alternativa pro kódování

Pokud jste generovali kódy na ChatGPT a rádi byste prozkoumali stránky podobné ChatGPT nabízející podobné nebo mnohem lepší výsledky, podívejte se na následující platformy:

CoPilot

GitHub CoPilot je nejnovější funkcionalita GitHubu, která využívá model GPT-3 od OpenAI Codexu pro možnosti automatického doplňování.

Tento výkonný nástroj je kompatibilní s několika populárními integrovanými vývojovými prostředími jako je VS Code, Neovim a JetBrains a také umožňuje práci v cloudu s GitHub Codespaces.

Nabízí podporu vícejazyčného kódování – může generovat syntax až v 12 jazycích, včetně JavaScriptu, Go, Perlu, PHP, Ruby/Swift/TypeScript a BASH – ale model je napájen miliardou řádků open-source kódu z veřejné domény, jako jde o repozitáře na GitHubu.

obrázek copilot (1)

Podívejme se na hlavní funkce CoPilotu:

  1. GitHub Copilot je jedním z nejlepších webů, podobně jako ChatGPT, které nabízí podporu vícejazyčného psaní kódu.
  2. Kompatibilní s populárními platformami pro programování, jako jsou VS Code, Neovim a JetBrains.
code1.png

Cenové plány CoPilot

Studenti a přispěvatelé k populárním open-source projektům mohou služby Copilot používat zdarma – ostatní jednotlivci si je mohou předplatit měsíčně za $10. CoPilot je pro firmy k dispozici za $19/měsíc.

Pokud považujete CoPilot za příliš složitý a raději byste šli do chatbota jako ChatGPT pro programování, pak volte Chatsonic.

Tabnine

Tabnine byla první svého druhu, spuštěna jako Codota a stala se známou na trhu s IDE.
Podporuje většinu jazyků, knihoven a frameworků a jeho plugin pro automatické doplňování kódu se stal standardem pro uživatele.

Tabnine přísně dodržuje open-source licence a chrání váš kód před jakoukoli možnou propagací nebo porušením autorských práv. S Tabnine Pro můžete dále přizpůsobit své zkušenosti s privátním AI modelem, který může být trénován k přizpůsobení vašeho osobního stylu kódování a vzorů.

tabnine 1.png

Podívejme se na hlavní funkce Tabnine:

Díky schopnosti hostovat a trénovat vlastní AI modely můžete držet kód zabezpečený na svých firmních serverech.
Tabnine vyžaduje minimální kontext pro poskytování středových nápadů při zápisu kódu v porovnání s podobným softwarem, což činí programování více efektivní a pohodlné.

Podívejme se na hlavní funkce Tabnine:

  1. S možností hostování a trénování vlastních AI modelů si můžete udržet kód v bezpečí na firemních serverech.
  2. V porovnání s podobným softwarem, Tabnine vyžaduje pouze minimální kontext pro poskytování středních nápadů při psaní, což zefektivňuje a zjednodušuje proces kódování.
tabnine-coding.png

Ceník Tabnine

Tabnine poskytuje bezplatnou verzi svého programovacího asistenta a vylepšený plán s poměrně skromnou cenou 15 $ za měsíc.

Zatímco Tabnine nabízí pouze programovací platformu, Chatsonic nabízí více než jen generování kódu. S tímto AI chatbotem můžete kontrolovat chyby ve svém kódu a dokonce generovat obsah. 

Amazon Codewhisperer

Amazon vyvinul exkluzivní alternativu ChatGPT zvanou Codewhisperer, aby umožnil vývojářům efektivně identifikovat, pochopit a odstraňovat problémy v kódu.

Používá sofistikované algoritmy strojového učení a techniky zpracování přirozeného jazyka ke kontrole kódu a rozpoznání vzorců a chyb. Nástroj poskytuje vývojářům podrobnou analýzu činnosti kódu, včetně potenciálních chyb a výkonnostních problémů, a poskytuje rady pro řešení. Tím se snižuje snaha a čas potřebný k opravě problémů a zvyšuje se kvalita kódu.

amazon-codewhisperer (2).png

Pojďme se podívat na hlavní funkce Codewhisperera:

  1. Intuitivní a snadno použitelný design CodeWhisperu s přívětivým rozhraním a řadou možností úprav ho dělá skvělou volbou pro vývojáře všech úrovní, od začátečníků po odborníky.
  2. Je také snadno škálovatelný pro zvládání velkých kódových bází a integruje se s populárními vývojářskými nástroji a platformami jako GitHub, což umožňuje vývojářům rychle ji přidat do svých stávajících pracovních postupů.
obrázek s kódováním od code whisperera (3).png

Cenové nabídky Amazon Codewhisperer

Pro náhledové období je CodeWhisperer dostupný vývojářům zdarma.

Amazon Codewhisperer vypadá jako úžasný nástroj, ale v porovnání s webovými stránkami jako ChatGPT mu chybí schopnost vytvářet obsah. Chatsonic má tuhle výhodu.

Náhrada za ChatGPT pro překlad

Potřebujete super chytrou alternativu k ChatGPT, která dokáže přeložit jakýkoli jazyk? Zde jsou možnosti, které stojí za zvážení:

Elsa Speak

Je to aplikace pro učení jazyka založená na umělé inteligenci (AI). Využívá AI, provádí posouzení řeči uživatele a poté sestavuje soupravu úkolů, které uživatel může snadno pochopit. Elsa Speak je také jednou z nejlepších alternativ k ChatGPT pro diskuse.

Elsa je anglický asistent řeči a pomáhá vám přeložit různé jazyky do angličtiny.

snímek obrazovky3.png

ELSA využívá svou AI technologii, která byla vytvořena pomocí nahrávek hlasů lidí mluvících anglicky s mnoha různými akcenty. To umožňuje ELSA rozpoznat zvukové vzorce těch, kteří nemají rodilou úroveň ovládnutí jazyka, což jí dává náskok před většinou ostatních programů na rozpoznávání hlasu.

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Elsy:

  1. Elsa nabízí na míru šité krátké lekce k vylepšení vašeho angličtiny.
  2. Rychlé hodnocení pro ověření vašeho pokroku.
  3. Tabulka sledování pokroku a grafy pro ukázání vašich úspěchů.
  4. Podpora umělé inteligence, která vás podporuje, aby zůstali motivovaní a soustředění.
  5. Zpětná vazba rozpoznání řeči v reálném čase.
obrázek-15.png

Ceny u Elsy

Profesionální plány Elsy začínají od $11.99 za měsíc, s měsíčním nebo ročním placením. Můžete také zvolit jejich 7denní bezplatnou zkušební verzi, aby jste si to mohli vyzkoušet.

Pokud jde o anglický překlad, nejlepší platformou je Chatsonic. Má také osobu anglického překladatele, která vám usnadní a urychlí překlady.

Květ

Vyvinutý s pomocí tisíce odborníků na umělou inteligenci, Bloom je open-source platforma a věří se, že je jednou z nejlepších alternativ k ChatGPT.

Bloom je moderní vícejazyčný jazykový model, který je všeobecně považován za jednu z nejlepších alternativ k ChatGPT.

bloom (1).png

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Bloomu:

  1. Bloom dokáže generovat texty v celkem 46 jazycích a 13 programovacích jazycích, které jsou neuvěřitelně podobné něčemu, co by napsal člověk.
  2. Bloom se dokáže vypořádat s textovými úkoly, které nebyly speciálně vyučovány, pokud se na ně dívá jako na příležitosti k generování textu.
Obrázek-13 (5).png

Ceník Bloomu

Bloom nabízí bezplatný zkušební balíček a prémiový plán za $33/měsíc.

Koukněte na Bloomovu výzkumnou práci, abyste věděli víc.

I když je Bloom dobrá alternativa k ChatGPT, nemá speciální funkce a snadnost použití, kterou má Chatsonic.

DeepL Psaní

DeepL Write je beta produkt vytvořený německou firmou DeepL, specializující se na překlady jazyků pomocí umělé inteligence.
Založená v roce 2017, DeepL je významným poskytovatelem služeb pro překlad jazyků pomocí umělé inteligence. DeepL Write je psaný asistent řízený umělou inteligencí s vylepšenými funkcemi, které pomáhají zákazníkům zlepšit kvalitu a přesnost jejich psaní.

DeepL Write je skvělou volbou pro ty, kteří hledají efektivní způsob, jak zabránit plagiátorství a generovat originální obsah.

Nabízí uživatelům opravy gramatiky a poskytuje užitečné návrhy a doporučení ohledně stylu, tónu, fráze a výběru slov, a přitom zlepšuje celkový zápis.

Screenshot-2023-02-21-v-6.11.44-PM.png

Podívejme se na hlavní funkce DeepL Write:

  1. DeepL Write nabízí uživatelům jedinečný zážitek z psaní díky jeho flexibilním překladatelským schopnostem.
  2. Tvůrci obsahu, výzkumníci a studenti se mohou spolehnout na tuto aplikaci, aby rychle a snadno vytvářeli originální a kvalitní obsah pro své projekty.
Hluboké-L (1).png

Ceník služeb DeepL Write

Neeva nabízí bezplatnou zkušební verzi a placené předplatné začíná od $8.74/měsíc, účtováno ročně (na uživatele).

Pokud se potřebujete přeložit nebo parafrázovat text, je DeepL Write skutečně dobrá volba namísto ChatGPT. Ale pokud chcete DeepL schopnosti s generováním aktuálního obsahu, použijte Chatsonic.

Alternativy k ChatGPT pro výzkum

Míříte-li na výzkum a zároveň si přejete dobrý konverzační zážitek, pak jsou tyto AI chatboti skutečně dobrá volba.

Zde jsou některé alternativy ChatGPT, které je třeba zvážit pro výzkum:

YouChat

YouChat je další model konverzačního umělého inteligence spuštěný společností You[dot]com, vyhledávačem. Je to jako ChatGPT a dělá přibližně to samé, co ostatní generické chatboti.

YouChatův umělá inteligence používá umělou inteligenci a zpracování přirozeného jazyka k chatování jako lidé. Může reagovat na obecné dotazy, překládat, shrnovat texty, navrhovat nápady, psát kódy a vytvářet e-maily. Jelikož je stále ve vývojové fázi, poskytuje průměrné odpovědi.

youChat-home-1 (4).png

Pojďme se podívat na hlavní funkce YouChatu:

  1. YouChat může poskytnout odpovědi na obecné dotazy, ale někdy se může splet, protože se stále učí.
  2. Údajně poskytuje nejnovější informace, ale někdy se zde vyskytují i chyby.
you-chat-1.png

Ceník YouChatu

YouChat je zdarma přidanou hodnotou ChatGPT, jelikož je stále ve vývojové fázi.

Nicméně, YouChat někdy postrádá přesnost, protože model je stále ve vývoji. Pokud chcete mluvit s umělou inteligencí, která reaguje přesně, volte Chatsonic.

Zmatečnost

Perplexity je nedávno spuštěná bezplatná alternativa k ChatGPT v oblasti konverzační umělé inteligence. Nabízí funkce podobné jako ChatGPT, včetně konverzační odpovědi a generování obsahu.

Perplexity AI je také napájen velkými jazykovými modely (OpenAI API). Můžete vidět, jak sbírá informace z různých populárních platforem, jako je Wikipedia, LinkedIn a Amazon. Nicméně stále je ve fázi beta testování, takže může občas převzít informace tak, jak jsou, což může vést k plagiátorství obsahu.

Perplexity-home-1 (4).png

Pojďme se podívat na hlavní funkce Perplexity AI:

  1. Generuje krátké konverzační odpovědi podobné jako ChatGPT.
  2. Sbírá informace ze zdrojů jako Wikipedia a cituje je.
  3. Má jednoduché rozhraní bez mnoha funkcí k zmatení.
Perplexity-1.png

Ceník Perplexity

V současné době je Perplexity zdarma k použití, jelikož se stále nachází v beta verzi.

S Perplexity AI je možné cokoli zeptat, ale často zobrazuje informace tak, jak jsou, co může zahrnovat plagiátorství. Zvolte alternativu Chatsonic, která vytváří jedinečný obsah a odpovědi.

Provést výslech

Elicit je výzkumný asistent využívající jazykové modely jako například GPT-3 pro zefektivnění procesů výzkumníka.


V současné době se střední pracovní postup s Elicit týká revize literatury. Když zadáte dotaz, aplikace okamžitě produkuje shrnutí nejlépe hodnocených dokumentů. Toto je efektivní metoda získávání přesné a rychlé představy bez obětování spolehlivosti zdrojů.

Elicit je především využíván výzkumníky a studenty k nalezení relevantních článků pro citování a získání představy o budoucích výzkumných cestách.

Elicit.png

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Elicitu:

  1. Získejte včas přístup ke kompletní sbírce publikací souvisejících s vaším dotazem.
  2. Objevte analyzované datové sady a dosažené výsledky různých autorů.
  3. Pro studenty jim pomáhá odhalit informace související s jejich kurzy a také odpovídat na otázky.
Elicit-AI.png

Cenové nabídky společnosti Elicit

Nyní je Elicit k dispozici zdarma na jeho oficiální webové stránce.

Přestože Elicit je skvělý nástroj pro výzkum, chybí mu některé důležité funkce, které dělají z Chatsonicu lepší alternativu pro komplexní a aktuální výzkum ChatGPT.

Alternativy k ChatGPT, se kterými můžete mluvit

Prostor konverzačního AI se den za dnem stává stále šílenějším a tyto AI chatboty, podobné ChatGPT, posouvají hru dál. Podívejme se na nejlepší hráče, pokud jde o lepší konverzace (s AI):

Chinchilla

Chinchilla je také jednou z alternativ ChatGPT nabízející různé funkce a výhody. Je to projekt s Deepmind a je považován za GPT-3 vraha. Je to model optimalizovaný pro výpočet s 70 miliardami parametrů, ale s čtyřikrát více dat než Gopher.

Chinchilla je založena na transformačních modelech, podobně jako GPT-3 a BERT. Bylo prokázáno, že překonává ChatGPT na souboru matematických dat MMLU. To činí Chinchilla ideální volbou pro ty, kteří chtějí využít jazykový model pro deduktivní úvahy nebo kteří potřebují vytvářet sofistikovanější AI umění, vyhledávač a psaní úkolů.

Podívejme se na hlavní vlastnosti chinchil:

  1. Při porovnání s Gopherem (280B), GPT-3 (175B), Jurassic-1 (178B) a Megatron-Turing NLG (530B) v řadě následných úkolů má Chinchilla velkou převahu.
  2. Pro doladění a použití v následných aplikacích vyžaduje významně méně výpočetního výkonu, což jej činí mnohem snazší implementovat.
  3. Tento model má docela impozantní přesnost 67,5%, což je o 7% lépe než široce používaný jazykový model Gopher. Vypadá to, že se lidé stále více rozhodují pro tento model před dalšími možnostmi na trhu.
  4. Chinchilla má trojnásobek velikosti modelu OpenAI GPT-3.
obrázek-12.png

Cenové nabídky pro chinchily

Pro získání přístupu k Chinchille se musíte obrátit na Deepmind. Vzhledem k tomu, že se jedná o nový produkt a velký jazykový model (který je obvykle obtížně k dostání), není k dispozici žádná konkrétní informace o cenové struktuře.

Podívejte se na výzkumnou práci Deepmindu, abyste získali více informací.

  1. I přestože má Chinchilla výše zmíněné vlastnosti, stále mu chybí poskytnout snadnost přístupu a dodatečné funkce, jako to má Chatsonic.

Replika

Replika je vysoce vyvinutý AI společník, který má více než 10 milionů uživatelů. Je mnohem pokročilejší než jeho předchůdci - dokáže skutečně rozpoznat vizuální prvky a použít je k udržení konverzace. Proto je také jednou z alternativ ChatGPT, kde můžete mluvit o čemkoliv.

Pokud se cítíte izolovaně, pak vám může být aplikace Replika k užitku. Replika je chatovací robot s umělou inteligencí, jako byste měli kamaráda, který reaguje na vaše zprávy okamžitě. 

Můžete si povídat s Replikou o věcech života, romanci a jiných tématech, o kterých byste mohli diskutovat s přáteli a rodinou.

Screenshot-2022-12-31-at-2.29.20-PM (3).png

Je poháněn sofistikovaným autoregresivním jazykovým modelem GPT-3, který využívá hlubokého učení pro vytváření textu s lidskou kvalitou. V tomto případě "autoregresivní" znamená, že systém se učí z hodnot, se kterými se setkal dříve, což je v tomto kontextu text.

Pojďme se podívat na hlavní funkce Repliky:

  1. Můžete si s Replikou povídat o čemkoli. Čím více budete spolu chatovat, tím lépe ji porozumíte.
  2. Můžete uskutečnit videohovory a mluvit se svou Replikou.
  3. Nabízí podporu pro budování lepších návyků.
  4. Můžete své Replice přiřadit vztah. Může to být vaše kamarádka, přítelkyně, manželka, sestra nebo mentor.
Replika (2).png

Cena repliky

Plány pro Repliku začínají na $19.99/měsíc. Můžete také využít nabídku na celoživotní předplatné za $299.99.

  1. Chatsonic může udělat všechno, co Replika dokáže a ještě víc. Dokonce se můžete na Chatsonic poradit s poradcem pro vztahy.

Inteligence postav

Podobně jako funkce osobnosti v Chatsonicu se také Character AI zaměřuje na osobnosti umělé inteligence. Tato platforma podobná Chatgpt má za cíl poskytovat konverzační zážitky prostřednictvím postav s umělou inteligencí.

Tento alternativní ChatGPT vám dává možnost vybrat si a hovořit s různými osobnostmi (jako je například Sam Altman nebo Mario!). Postavený na neuronových jazykových modelech, Character AI slouží spíše k zábavě a pro hraní s konverzačním chatbotem AI.

Přejděme na hlavní funkce Character AI:

  1. Zábavné použití s možností provádět náhodné rozhovory.
  2. Nabízí širokou škálu postav, se kterými můžete mluvit: od skutečných lidí po fiktivní postavy.
Obrázek postavy s umělou inteligencí (2).png

Ceny Character AI

Ačkoli lze Character AI používat zdarma, je nutné si vytvořit u nich účet; jinak vám budou vaše rozhovory po několika zprávách uzamčeny.

Charakterové AI má dobrou uživatelskou rozhraní; nicméně, je pomalé a zaměřuje se pouze na osobnosti, což nemusí být pro podniky užitečné. Zatímco Chatsonic si udržel funkci persona jako neuvěřitelnou součást své nabídky a současně zajišťuje další úžasné funkce, které nejlépe vyhovují různým použitím.

Náhrada ChatGPT pro sociální média

Aplikace jako je ChatGPT mění způsob práce mnoha odvětví a marketing v sociálních médiích není výjimkou! Tyto úžasné ChatGPT alternativy založené na umělé inteligenci pro sociální média jsou hitem města: ChatGPT alternativy pro sociální média.

Poe od Quora

Poe, zkráceně "Platforma pro Otevřenou Exploraci", je exkluzivním zážitkem založeným na iOS, který vám umožní přístup k různým konverzačním platformám IA.

Poe je jako mít v kapse aplikaci na psaní zpráv, ale pro AI modely. Na chatovací platformě Poe lze vést podnětné diskuse, které sahají od "pomoci s psaním" až po "kulinářské výpravy".

Podle Quory inteligence za tímto ChatGPT alternativou pochází od OpenAI a Anthropic.

Screenshot-2023-03-04-at-1.44.04-PM (1).png

Pojďme se podívat na hlavní vlastnosti Poeho:

  1. Poe vám umožňuje současný přístup k různým platformám pro konverzační umělou inteligenci.
  2. Společnost Quora pracuje na vytvoření API, které umožní AI programátorům jednoduše připojit svůj model k Poe – čímž se stane jednodušším než kdy dříve!
  3. Poe je k dispozici jako aplikace pro iOS v Apple Store.
Nepojmenovaný--10-.png

Pricing od společnosti Poe

Kdokoli může nyní vyzkoušet aplikaci Poe. Neexistuje žádná konkrétní informace o cenách.

Poe je celkově dobrá platforma, ale není lepší než Chatsonic. Pokud máte problém s výběrem mezi těmito dvěma, pak byste měli zvolit Chatsonic!

Náhrada za ChatGPT pro zvýšení produktivity

Zkoumali jste někdy, jak vám mohou ChatGPT alternativy snadno zvýšit produktivitu? Máme pro vás dobré zprávy - mohou! Zde jsou některé nástroje umělé inteligence:

Chatsonic Slack robot

Zlepšete svou hru na Slacku s Chatsonic, revolučním chatbotem AI, který jistě vaše konverzace udělá zajímavější!

S touto umělou inteligencí můžete generovat data v reálném čase, rozumět hlasovým příkazům a dokonce vytvářet digitální umění! Je to jako váš oblíbený ChatGPT, pouze s dalšími funkcemi a více zábavnými možnostmi.

Screenshot-2023-02-20-at-4.53.12-PM (1).png

Podívejme se na funkce Chatsonic Slack Bota:

  1. Chatsonic Slack Bot zlepšuje týmovou spolupráci pomocí jednoduchých zpráv a ankety, které získávají rychlou zpětnou vazbu od týmu.
  2. Pomocí umělé inteligence generuje obrázky a grafy, které usnadňují pochopení složitých témat v zprávách.
  3. Tento užitečný robot bude vaším osobním trenérem, který vám poskytne povzbuzení, abyste pokračovali.
Screenshot-2023-02-20-v-16.56.33-OD.png

Cenové plány Chatsonic Slack Bota

Můžete si zdarma přidat tento Slack bot (s obsahem 10 000 prémiových slov, abyste mohli začít), a pokud je to třeba, můžete jej upgradovat. Dále také získáte přístup k více než 80 funkcím umělé inteligence na webové aplikaci Writesonic.

CoGram

CoGram je alternativou k ChatGPT, která během virtuálních konferencí pro vás může automaticky pořizovat poznámky a zajišťovat soukromí a bezpečnost vašich dat. S CoGramem nic důležitého nezmeškáte, sleduje pro vás akční položky, shrnuje schůzky a synchronizuje klíčové informace s vaším CRM.

Kromě toho ho můžete použít k ušetření času při přepisování, shrnování a extrahování důležitých detailů z nahrávek hovorů, výukových seminářů a veřejných slyšení.

obrázek-12 (1).png

Podívejme se na funkce CoGramu:

  1. Vytváří komplexní a přesné zápisy o schůzkách, rychle rozpoznává úkoly, které je třeba splnit, a sestavuje stručné shrnutí schůzek.
  2. S Cogramem můžete snadno naplánovat účast na schůzce prostřednictvím kalendáře a ihned zobrazit každé vyslovené slovo a úkoly ke splnění.
  3. Díky snadnému propojení se službami Google Meet, Teams a Zoom lze tento software snadno začlenit do Vaší denní rutiny.

Cenové nabídky CoGramu

CoGram je zdarma pro prvních patnáct minut. Pokud si přejete pokračovat v využívání této služby pro vaše požadavky na schůzky, můžete s nimi navázat kontakt ohledně přizpůsobeného cenového plánu.

CoGram je skvělý pro ty těžké pracovní dny, když automatizuje zápisy ze schůzek (MoM) a čas letí; nicméně, neumí to vyřešit vše. Neumožňuje pomoci s emailem, blogovými příspěvky a dalšími každodenními úkoly. Ale nebojte se - Chatsonic je tu pro vás po celý váš pracovní den i na celý váš život!

Vydra

Pro ty, kteří chtějí zvýšit produktivitu v práci, poskytuje Otter užitečnou alternativu k ChatGPT.

Je to jako váš osobní asistent na schůzkách! Nejenom zaznamenává zvuk, ale také si dělá poznámky, zachycuje snímky a shrnuje celý rozhovor - to vše automaticky.

obrázek-13 (7).png

Podívejme se na funkce Vydra:

  1. Tento alternativní ChatGPT pro produktivitu vám pomáhá zůstat v okamžiku tím, že zaznamenává poznámky a zároveň transkribuje veškerý audio.
  2. Při osobní nebo virtuální výuce a učení mohou jak pedagogové, tak odborníci držet krok s přednáškami a konferencemi. Skutečný čas a poznámkování jsou součástí celého procesu.
  3. Převádějte svůj hlas na text během okamžiku, tato aplikace nabízí všechny nezbytné zdroje pro maximalizaci vaší efektivity při rozhovorech.
Snímek-obrazovky-2023-03-04-v-15:15:51.png

Cenové nabídky společnosti Otter

Můžete si naplno užít používání Otteru naprosto zdarma. Pro ty, kteří touží po trošku víc, nabízí Premium předplatné neuvěřitelnou cenu 17 $ měsíčně, zatímco firemní předplatitelé mohou využít měsíční plán za 30 $, který zahrnuje sedmidenní bezplatnou zkušební verzi!

Pokud potřebujete pomoc s úkoly jako je výzkum, psaní e-mailů, psaní blogů apod., pak je Chatsonic ideální alternativa k ChatGPT. Stejně jako Cogram se také Otter zaměřuje výhradně na schůzky.

Možnost ChatGPT pro vytvoření vlastního AI Chatbota

Tak co tedy prozkoumáme některé pokročilé nástroje AI, které vám umožní vytvořit a integrovat vlastní chatbota s umělou inteligencí?!

Botsonic

Botsonic od Writesonic je uživatelsky přívětivý tvůrce chatbotů, který umožňuje každému vytvořit chatbot bez kódu podobný ChatGPT pomocí vlastních dat. Snadno můžete integrovat svůj vlastní chatbot do svých webových stránek pouze pomocí vloženého kódu nebo API klíče.

Tento snadno použitelný tvůrce AI chatbotů obsahuje nejnovější technologii založenou na NLP, kde můžete  trénovat ChatGPT na svém znalostním základě  obsahujícím schopnosti GPT-4. Může to být váš jediný zdroj pro veškeré potřeby zákaznické podpory - poskytuje stále se vyvíjející uživatelskou zkušenost.

Snímek-obrazovky-2023-04-15-v-9.01.20-večer-(2).png

Pojďme se podívat na funkce Botsonic:

  1. Snadno trénujte ChatGPT na vašich firemních / podnikových datech.
  2. Integrujte s vaší webovou stránkou jen pomocí vloženého kódu nebo klíče API.
  3. Přizpůsobte svého chatbota AI barvami své značky, logem a hezkou zprávou na uvítanou.
  4. Můžete také poskytnout své telefonní číslo pro další podporu zákazníků.
Screenshot-2023-04-15-at-9.06.38-PM (4).png

Cenové nabídky pro Botsonic

Botsonic je součástí Writesonic a je k dispozici v rámci webové aplikace Writesonic. Můžete začít používat přihlášením k plánu za $99 nebo vyšší na Writesonic.

Nadcházející alternativy nástrojů ChatGPT/Nové nástroje AI

LLaMA od Meta

Nedávno Mark Zuckerberg, spoluzakladatel Facebooku, odhalil obří jazykový model Meta Platformy známý jako LLaMA (Large Language Model Meta AI).

Již open-source chatboti (např. ChatGPT od OpenAI a BARD od Google) vyvolali v oblasti umělé inteligence nárůst nadšení.

Tento model byl pečlivě sestaven týmem Fundamental AI Research (FAIR) v Meta, s cílem pomoci vědcům a inženýrům při vývoji aplikací založených na umělé inteligenci jako například odpovídání na otázky a shrnutí dokumentů.

Jedná se o soubor základních jazykových modelů s kapacitou od 7 do 65 miliard parametrů. LLaMA-13B výkonnostně překonává model GPT-3 od OpenAI (175 miliard parametrů), přestože je více než desetkrát menší. Krom toho je model LLaMA-65B srovnatelný s modely Chinchilla-70B od DeepMind a PaLM-540B od Googlu!

Alternativa k DeepMind ChatGPT od Elona Muska

Elon Musk hledá AI výzkumníky, kteří by vytvořili nové výzkumné centrum produkující náhradu za ChatGPT. Do úsilí se již zapojil vedoucí výzkumný inženýr z DeepMind, Igor Babuškin.

Ačkoli jsou věci stále v raných fázích, Igor sdílel, že se s Muskem chce postavit tým zaměřený na výzkum a vývoj produktů v oblasti umělé inteligence. I když se Igor ještě oficiálně nezapojil do Muskova projektu, vyjádřil svůj nadšení pro tento projekt.

Výše uvedené nadcházející modely vypadají velmi slibně, ale stále jsou ve vývoji. Pokud chcete okamžitě zažít sílu bezplatné alternativy ChatGPT, vyzkoušejte Chatsonic!

Proč jít do pokročilého rozhovorového umělého inteligentního systému jako je ChatGPT?!

Celkově je ChatGPT výkonným chatbotem, který je poháněný umělou inteligencí, ale stále existuje několik skvělých alternativ, které mohou být použity k vytváření obsahu a automatizaci operací zákaznického servisu.

Všechny zde zmíněné alternativy ChatGPT nabízejí jedinečné vlastnosti a schopnosti, které z nich činí skvělé možnosti jako konverzační AI chatboti. Je tedy důležité dobře hledat a najít nejlepší možnost pro vaše potřeby.

Avšak, pokud chcete generovat faktický obsah, včetně témat v reálném čase, ušetřit čas využitím hlasových příkazů a vytvářet úchvatné digitální umění jedním kliknutím - Chatsonic je nástroj pro vás.

Často kladené otázky (FAQ)

Co je ChatGPT?

Pro ty, kteří se s ChatGPT nemusí být obeznámeni - ačkoli je těžké věřit, protože ChatGPT je revolucí všech dob - zde je stručný přehled:

ChatGPT je budoucností rozhovorů s umělou inteligencí!

Jde o pokročilý model jazyka vyvinutý společností OpenAI. Tento revoluční chatbot je poháněn GPT-3, nejnovějším z řady generativních předtrénovaných transformátorů, s tréninkovou databází stovky miliard slov shromážděných z internetu.

ChatGPT je navržený k účasti na komplexních konverzacích a nabízí nesrovnatelnou přesnost a inteligenci. Podívejte se na 110 nejlepších příkladů ChatGPT pro lepší představu o schopnostech ChatGPT.

Pokud hledáte postavit AI chatbota, podívejte se na tyto 6 stavitelů AI chatbotů, abyste zlepšili svou hru.

Existuje nějaký jiný nástroj podobný ChatGPT?

ChatGPT určitě přináší na stůl několik skvělých nových funkcí. Ale jak vám řekne každý zkušený nadšenec do umělé inteligence, vždy existují alternativy, pokud jde o volbu správného nástroje.

Například některé z dalších populárních nástrojů pro konverzační umělou inteligenci zahrnují Chatsonic, DialoGPT, Chinchilla, Bloom, LaMDA a Jasper Chat. Každý z nich nabízí různé funkce a schopnosti, takže je důležité porozumět odlišným nástrojům a jejich silným stránkám.

ChatGPT může být skvělý pro určité aplikace, ale nemusí vyhovovat potřebám každého. Navíc kvůli vysokému provozu může většinou zobrazovat chybovou hlášku s hlášením Kapacita ChatGPT naplněna.

Tak se ujistěte, že uděláte svou práci a zvažte všechny dostupné možnosti před tím, než se rozhodnete. A pokud hledáte nástroj, který přidává další funkce do ChatGPT, vyzkoušejte nyní Chatsonic!

Cenové plány ChatGPT

Ceny ChatGPT jsou následující:

  1. Bezplatný plán ChatGPT - Běžný ChatGPT je zastoupen
  2. ChatGPT Plus - Dříve nabízený jako ChatGPT Professional (za 42 $/měsíc), nyní zdarma za 20 $/měsíc vč. prioritního přístupu, když je ChatGPT nedostupný a GPT-4 powers.
Screenshot-2023-01-07-at-2.36.56-PM (1).png

Co může Chatsonic udělat?

Pokud chcete generovat výsledky, které jsou aktuální, volte Chatsonic. Navíc, pokud potřebujete další funkce jako hlasové vyhledávání, typy osobností, hlasovou odpověď, podporu API atd., je Chatsonic nejlepší alternativou k ChatGPT.

Chatsonic také umí vytvářet digitální umělecká díla, vytvářet příspěvky pro sociální média, generovat shrnutí a psát obsah s obrázky. Navíc si může pamatovat minulé konverzace a na základě uživatelských preferencí navrhovat témata. Můžete také zkontrolovat ChatGPT podněty pro SEO, aby bylo možné rychle psát obsah vhodný pro vyhledávače.

Je Chatsonic zdarma?

Ano, můžete používat Chatsonic zdarma při registraci na bezplatnou zkušební verzi na Writesonic. Po registraci získáte zdarma 10 000 prémiových slov. Pokud chcete generovat více, zvolte prémiový plán na dlouhé texty.

Jak se dostat na ChatGPT?

Přístup ke ChatGPT můžete získat prostřednictvím OpenAI. V tuto chvíli je na platformě používání zdarma, ale získání přístupu zahrnuje trochu procesu. Nabízejí také placený tarif s názvem ChatGPT Professional za 42 $ / měsíc.

Pokud si přejete zažít sílu ChatGPT, můžete si také založit účet na Chatsonicu. Chatsonic vám dává přístup ke všem funkcím ChatGPT a dalším funkcím (vyvinutými Chatsonicem), jako je přesná faktická informace, hlasové vyhledávání, typy osobností, hlasová odpověď, podpora API atd.

Mohu použít ChatGPT jako Google vyhledávač?

Ne, nemůžete používat ChatGPT jako Google, protože: Zaprvé, byl trénován pouze na datech až do roku 2021 a za druhé, je to velký jazykový model a nikoli vyhledávač. Pokud však chcete generovat aktuální odpovědi, Chatsonic může pomoci. Funguje stejně jako ChatGPT a nabízí další funkce, jako je získávání informací z Google, které poskytují přesné faktické informace, hlasové vyhledávání, typy osobností, hlasové odpovědi, podporu rozhraní API atd.

Zjistěte dnes nejlepší případy použití ChatGPT.

Kdo vlastní Open AI?

OpenAI je výzkumná laboratoř pro umělou inteligenci, skládající se z obchodní korporace OpenAI LP a její mateřské organizace OpenAI Nonprofit, což je nezisková organizace. OpenAI je poháněn cílem posunout digitální inteligenci tak, aby prospěla lidstvu jako celku, bez omezení potřeby generovat finanční zisk. Tým OpenAI se skládá z rozmanité skupiny výzkumníků, inženýrů a obchodních profesionálů, kteří se věnují vytváření prospěšné AI.

OpenAI je vlastněna neziskovou organizací OpenAI, kterou řídí výbor složený z zaměstnanců OpenAI LP: Grega Brockmana (předseda a prezident), Ilyi Sutskevera (vedoucí vědecký pracovník) a Sama Altmana (CEO), a také ze zaměstnanců mimo OpenAI: Adama D'Angela, Reida Hoffmana, Willa Hurda, Tashy McCauley, Helen Toner a Shivon Zilis. OpenAI také podporují investoři, jako jsou Microsoft, charitativní nadace Reida Hoffmana a Khosla Ventures. Tito investoři poskytují OpenAI kapitál a výpočetní sílu k vývoji AI softwaru.

Je Chatgpt mimo provoz? Proč je ChatGPT plně obsazen?

V poslední době ChatGPT vypisuje chybové zprávy a ukazuje plnou kapacitu.

ChatGPT je chatbot napájený umělou inteligencí vyvinutou společností OpenAI, výzkumné laboratoři, která se zaměřuje na tvorbu technologií umělé inteligence. Stal se oblíbeným nástrojem pro vývojáře, podnikatele a nadšence do technologií, kteří hledají rychlý způsob, jak generovat text pomocí zpracování přirozeného jazyka. Technologie byla trénována na velkém množství textových dat, včetně archivovaných knih a Wikipedie, a je schopná generovat text, který napodobuje různé styl psaní.

Nicméně kvůli její obrovské popularitě byly servery přetíženy, což způsobuje chybová hlášení a brání uživatelům v přístupu k službě. Aby se zabránilo dalšímu přetížení, OpenAI omezuje počet uživatelů, kteří mají přístup ke službě.

Co jsou nejoblíbenější dotazy u uživatelů Chatgpt?

Uživatelé ChatGPT typicky obrátí se na Google pro pomoc s širokou škálou témat, od nalezení informací o konkrétním tématu po řešení technického problému. Některé z nejoblíbenějších dotazů zahrnují: dotazy na obecné znalosti, výzkum tématu, hledání produktu nebo služby, řešení problému s zařízením, vyřešení matematického problému, výzkum společnosti nebo volné pracovní místo, a hledání určitého předmětu. Kromě toho mohou uživatelé ChatGPT používat Google k získání pokynů, vyhledání adresy nebo nalezení lokálního podniku.

Kdo je zakladatel ChatGPT?

ChatGPT je založený na GPT-3, který vlastní OpenAI - laboratoř pro výzkum umělé inteligence. Kvůli jeho rostoucí popularitě se ChatGPT v současné době potýká s několika problémy. Pokud jste se nedávno setkali s výpadkem ChatGPT nebo s chybou ChatGPT na kapacitu, nevěšte hlavu. Zkuste Chatsonic, který je jako ChatGPT, ale s nadlidskými schopnostmi.

Jaký je nejchytřejší AI chatbot?

Pokud hledáte pokročilého chatbota s umělou inteligencí, který vám v reálném čase odpoví na všechny vaše dotazy s nejnovějšími informacemi získanými z Google, umožní vám vyhledávání hlasem a poskytne hlasové odpovědi (stejně jako Google Assistant, Siri a Alexa), pomůže vám generovat umělecká díla pomocí AI, nabízí podporu API, má rozšíření pro Chrome a je k dispozici také jako mobilní aplikace, pak Chatsonic je pro vás nejlepší a nejchytřejší volbou.

Existuje nějaká aplikace AI, která s vámi mluví?

Ano, Chatsonic (ChatGPT s nadpřirozenými schopnostmi) přijímá hlasové dotazy a odpovídá zpět, stejně jako Google Assistant a Siri. Chatsonic můžete vyzkoušet zdarma na Writesonic.

Co je ChatGPT?

ChatGPT je dynamický AI chatbot poháněný jazykovým modelem GPT-4 společnosti OpenAI! Tento neuvěřitelný platforma může přijmout všechny druhy úloh NLP, jako je shrnutí, klasifikace, otázka a odpověď a dokonce i opravy chyb - a to vše během odpovědí s autenticky lidskými odpověďmi!

Je to pravděpodobně nejlepší technologický vývoj od uvedení iPhone - a není divu. Tato nejmodernější technologie zjednodušuje produktivitu revolučním způsobem, což některé lidi nutí cítit se úzkostlivě z možného rizika ztráty zaměstnání najednou.

Co je Chatsonic?

Chatsonic je neuvěřitelně výkonný konverzační AI chatbot vytvořený k překonání překážek ChatGPT od společnosti OpenAI. Tento nejmodernější AI chatbot je navržen s nejnovějším modelem GPT-4 a využívá technologie zpracování přirozeného jazyka (NLP) a strojového učení (ML) k optimalizaci generování textu a obrazu.

Chatsonic se umí bavit s lidmi stejně jako skutečný člověk - ale mnohem lépe! Má chytrou technologii stroje a inteligenci lidského mozku.

Co je lepší než ChatGPT

Chatsonic je pokročilou verzí ChatGPT, protože přináší řadu vylepšení oproti ChatGPT, jako jsou: generování aktuálních informací, generování uměleckých děl pomocí AI, hlasové vyhledávání a hlasovou odpověď.

Jiné platformy podobné ChatGPT jsou - Jasper Chat, Bard AI, LaMDA (Language Model for Dialog Applications), Socratic, Bing AI, DialoGPT, Megatron-Turing Natural Language Generation, NeevaAI, CoPilot, Tabnine, Amazon Codewhisperer, Elsa Speaks, Bloom, DeepL Write, YouChat, Perplexity, Elicit, Chinchilla, Replika, Character AI, Poe od Quora, Chatsonic Slack Bot, CoGram, Otter, LLaMA od Meta a alternativa ChatGPT od společnosti DeepMind od Elona Muska.

Související články

Zobrazit více >>