15 nejlepších rozšíření pro ChatGPT v Chromu, o kterých jste nevěděli v roce 2023

obrázek25.png

ChatGPT se stala nejrychleji rostoucí aplikací na světě získáním více než 100 miliónů uživatelů během 2 měsíců od uvedení.

Ale co je ChatGPT?

ChatGPT, vyvinuto společností Open AI, je automatizovaná technologie pro generování textu, která umožňuje uživatelům vytvářet vysokokvalitní obsah v přirozeném jazyce. Funguje tak, že pomocí výkonné a sofistikované neuronové sítě generuje text na základě vstupu uživatele a dalších zdrojů dat.

Možnosti ChatGPT byly vyzkoušeny v řadě reálných scénářů a výsledky byly skutečně působivé.

Použití ChatGPT jsou nekonečné. Může spravovat finance, řídit podnikání, vydělávat peníze a pomáhat při hledání práce.

I když je to striktně textový model jazyka, ChatGPT je dobrou pomocí pro složité technické projekty díky svým podrobným průvodcům.

Naučte se lépe používat ChatGPT.

Ale buďte opatrní; Někdy poskytuje chybné odpovědi s tím samým sebevědomím.

Ano, ChatGPT má své limity. Není připojen k internetu a je školena pouze na datech do roku 2021, což může vést k zastaralým a nesprávným odpovědím.

A rozšíření pro Chrome v dohledné budoucnosti od OpenAI nikde není.

Ale další inteligentní nástroje AI využili příležitost pracovat na omezeních ChatGPT, jako například ChatSonic od Writesonic.

ChatSonic je vylepšenou verzí ChatGPT, která přináší pokročilé možnosti a funkce jako například,

  • Přímo se připojí k Google, aby uživatelům poskytoval aktuální a faktické informace.
  • ChatSonic chrome rozšíření, které vám může poskytnout odpovědi okamžitě a lze jej použít kdekoli na webu.
  • Proč se omezovat pouze na text? ChatSonic vytváří překvapivé umění umělé inteligence kombinací technologií Stable Diffusion a Dall-E.
  • Jestliže nejste vášnivými fanoušky psaní, použijte ChatSonic s hlasovými příkazy, které generují hlasové odpovědi.
  • Připojte ChatSonic k svým oblíbeným aplikacím během několika minut pomocí API a ušetřete tak potíže s návratem na přístrojovou desku ChatSonic pro každou otázku, kterou máte. Podívejte se na nejlepší použití API.
  • Proč čekat, až se dostanete ke svému notebooku, abyste použili ChatSonic, když můžete začít používat mobilní aplikaci ChatSonic?
  • Nedávno ChatSonic také spustil skvělou funkci pro firmy - Botsonic. Můžete nahradit nudné chatboty Botsonicem a naučit ChatGPT svá vlastní data a tak dosáhnout personalizovaných rozhovorů s klienty.

Seznamte se s největšími rozdíly mezi ChatSonic a ChatGPT.

Máte zájem vyzkoušet všechny tyto úžasné funkce ChatSonicu?

Proč použít rozšíření jako ChatGPT pro Chrome?

Přecházet na různé záložky pro získání potřebných informací je velmi unavující a matoucí. Rozšíření pro Chrome poháněné ChatGPTem vám může pomoci od všeho zmatku a můžete vytvářet obsah doslova odkudkoli na webu.

Pomocí pomocí ChatSonic ChatGPT s rozšířením pro Chrome můžete psát angažované tweetky pro své následovníky na Twitteru přímo na Twitteru. Podívejte se, jak ChatGPT může okamžitě psát tweety a ušetřit vám problémy.

Počkejte, nejen tweety; ChatGPT Chrome rozšíření může -

ChatSonic Chrome rozšíření nejen zlepšuje práci s tweety, ale také zvyšuje efektivitu a produktivitu.

  • Automatizujte tvorbu obsahu: Vytvářejte příspěvky na sociálních médiích, e-maily a reklamní texty v žádném okamžiku za pomoci rozšíření ChatGPT pro Chrome.

Naučte se, jak používat ChatGPT pro Gmail.

  • Rychle reagujte na dotazy zákazníků: Chrome rozšíření ChatGPT vám mohou pomoci rychle pochopit dotazy zákazníků a promptně odpovědět s relevantními odpověďmi.
  • Vylepšete online přítomnost: S ChatGPT Chrome rozšířeními můžete snadno vytvořit obsah, nalézt relevantní hashtagy a účty na Twitteru k zapojení a rychle a efektivně odpovídat na DM.

Abyste to zlepšili, sestavili jsme nejlepší rozšíření pro ChatGPT pro Chrome pro každý použití v tomto blogu. Začněte nyní prozkoumávat!

15 nejlepších ChatGPT Chrome rozšíření, o kterých jste nevěděli

Neměli byste-li kdekoliv na webu vytvářet obsah, psát e-maily, nebo zrychlit své vyhledávání na Google, máme pro každou potřebu rozšíření ChatGPT Chrome.

V tomto blogu jsme hovořili o následujících top 15 ChatGPT rozšířeních pro Chrome:

  1. ChatSonic
  2. TweetGPT
  3. Prometheus
  4. YouTube Shrnutí s ChatGPT
  5. Shrnutí
  6. ReaderGPT
  7. Merlin
  8. ShareGPT
  9. Fancy GPT
  10. ChatGPT Prompt Genius
  11. ChatGPT pro Google
  12. ChatGPT Spisovatel
  13. WebChatGPT
  14. Angažovat AI
  15. Mluvit s ChatGPT

Nyní se podívejme blíže na každé z těchto doplňků do ChatGPT pro Chrome.

1. ChatSonic

Rozšíření pro ChatSonic ChatGPT v Chrome lze použít pro cokoli a na jakékoliv webové stránce. Můžete jej použít pro psaní okamžitých úryvků textu, generování copy na sociální média a e-maily, parafrázování, rozšiřování a mnoho dalšího.

Pro více informací si prohlédněte použití ChatGPT rozšíření pro Chrome.

Chcete-li zažít pohodlí rozšíření ChatSonic pro Chrome, musíte ho nejprve nainstalovat následováním několika kroků. Instalace rozšíření ChatSonic pro Chrome je velmi snadná a pomáhá vám ušetřit čas a zvýšit vaši produktivitu.

  1. Přejděte do webového obchodu s rozšířeními pro Chrome a hledejte ChatSonic.
  2. Stáhněte a nainstalujte 'ChatSonic - ChatGPT s nadlidskými schopnostmi' a připněte ho na lištu URL pro snadný přístup.
  3. Přihlaste se ke svému stávajícímu účtu Writesonic kliknutím na ikonu ChatSonic na liště URL.
  4. Jelikož se rozšíření ChatSonic pro Chrome používá na celé síti, můžete spravovat nastavení volbou, kdy chcete, aby odpovědělo.

Jakmile je nainstalováno, můžete začít používat!

Vyhledávání Google: Začněte procházet web s ChatSonic. Takto vypadá ChatSonic při vyhledávání Google. Kromě výsledků vyhledávání získáte stručné odpovědi na vaše dotazy.

obrázek27.png

Shrnutí webových stránek: Přestaňte trávit hodiny čtením dlouhých článků a výzkumných papírů, abyste získali podstatu. Nyní můžete použít rozšíření ChatSonic pro Chrome, aby vám rychle vygenerovalo shrnutí s vyznačením důležitých částí.

Hledání odpovědí na webové stránce: Chcete vědět, zda na stránce Wikipedie o umělé inteligenci najdete nejnovější vývoj v oblasti AI. Přeskočte zastaralý způsob Cmd+F a obraťte se na ChatSonic, aby vám našel odpovědi na vaše otázky přímo na webové stránce.

Tato funkce se neomezí pouze na vyhledávání, ale i na YouTube. ChatSonic dokáže přesně určit časovou pozici videa na YouTube ve vaší odpovědi.

Sestavování e-mailů: Použijte ChatSonic k psaní e-mailů do jakékoliv situace. Navíc můžete podle potřeby změnit tón e-mailu.

obrázek11.png

Odpovídání na emaily: Spolu s psaním emailů vám rozšíření ChatSonic pro Chrome umožní snadné zabývání se tím tím, že vám umožní generovat přesné odpovědi ve třech různých tónech, které si můžete dále přizpůsobit.

obrázek24.png

Shrnutí e-mailů: Funkce shrnutí této rozšíření je skvělá pro získání přehledu o tom, co bylo v e-mailu diskutováno. Můžete rychle vytvořit jednouodstavcové nebo časové shrnutí celého vlákna e-mailů.

obrázek-172.png

Klikněte na ikonu CS viditelnou v horní části vašeho okna e-mailu.

obrázek5.png

Nebo ji můžete otevřít přímo z vaší příchozí pošty bez nutnosti otevírání e-mailu.

Vytvářejte jedinečné tweety: Sestavte nové tweety přímo na Twitteru bez změny záložek nebo plýtvání časem procházením a hledáním inspirace. Klikněte na ikonu CS, která se objeví na

Odpovídání na tweety:

Jednoduše odpovězte na tweety a vlákna kliknutím na ikonu vpravo dole v okně odpovědi a zůstaňte v kontaktu se svým publikem.

Obrázek 13.png

Shrňte vlákna na Twitteru: S použitím rozšíření ChatSonic pro Chrome shrňte dlouhá vlákna na Twitteru do klíčových bodů. Hledejte možnost "Shrnutí tohoto vlákna" pod prvním tweetem.

obrázek19.png

Tady je shrnutí tohoto Twitter threadu. Také můžete rychle odpovědět na tento thread kliknutím na 'odpovědět na tento thread'.

obrázek17.png

Vytvářejte na LinkedInu zajímavé příspěvky: Vytvářejte příspěvky na LinkedInu rychle pomocí rozšíření ChatSonic pro Chrome a generujte čerstvý obsah v sekundách.

obrázek31.gif

Zapište odpovědi na zprávy na LinkedIn: Můžete vytvořit nápad pro rozhovor, abyste zahájili nový chat, nebo vytvořit přizpůsobené pozvání pomocí rozšíření.

obrázek7.png

Kromě odpovědí na zprávy můžete jednoduše plánovat a provádět aktivity na vyhledávání nových klientů bez použití různých nástrojů. ChatSonic rozšíření pro Chrome má nyní funkce podobné Kula, které vám umožní najít e-mailové adresy vašich potenciálních klientů a okamžitě odeslat zprávy na LinkedIn.

Generování komentářů na příspěvcích na LinkedIn: Tento doplněk vám může pomoci zapojit se se svým publikem tím, že automaticky vygeneruje relevantní komentář v komentářovém boxu.

obrázek9.png

Optimalizujte svůj profil na LinkedInu: Věděli jste, že ChatSonic nyní dokáže optimalizovat i váš profil na LinkedInu? Ano, od vašeho bio na LinkedInu, až po přidání vašich úspěchů, rozšíření pro Chrome ChatSonic vám pomůže optimalizovat váš profil na LinkedInu na velmi detailní úrovni.

Vytvořte jedinečný obsah kdekoliv na webu: Rozšíření ChatSonic pracuje v celém prohlížeči Chrome, což vám ušetří obtíže přepínání mezi karty. Použijte CMD (ikona)+M k přístupu k vyskakovacímu oknu umělé inteligence, které vám umožní vytvářet jedinečné biodata nebo psát články odkudkoli.

obrázek29.png

Kromě Gmailu, LinkedInu a Twitteru, má ChatSonic Chrome rozšíření nyní také nativní integrace s Google Ad (psaní reklamních popisků), Facebookem a Instagramem (titulky, komentáře, DMs), Telegramem a WhatsappWebem.

Nyní zažijte ohromující schopnosti rozšíření ChatSonic pro Chrome na dalších populárních prohlížečích, jako jsou Edge, Opera a Firefox.

K prozkoumání ChatSonic získáte každý měsíc 100 generací zdarma. Poté si můžete vybrat některý z našich nízkonákladových a vysokohodnotových předplatných plánů, abyste mohli ChatSonic nekonečně používat.

obrázek16.png

2. TweetGPT

TweetGPT je Chrome rozšíření založené na ChatGPT, které generuje tweety a odpovědi na tweety.

Pro použití budete potřebovat účet na Twitteru, prohlížeč chrome a účet na Open AI.

Můžete jej nainstalovat z webového obchodu s rozšířeními pro Chrome a připnout ho jako rozšíření pro snadný přístup.

Po instalaci uvidíš ikonku TweetGPT, která vypadá takto:

obrázek21.png

Po kliknutí na něj můžete vybrat tón tweetu a TweetGPT vygeneruje náhodný tweet. Chcete-li odpovědět na tweet, vyberte tweet a klikněte na ikonu TweetGPT pro generování odpovědí.

obrázek1.png

Tato rozšíření pro Chrome ChatGPT - TweetGPT, nemá možnost zadání tématu, o kterém chcete tweetovat. Generuje náhodné tweetů, které se nemusí shodovat s vaší strategií obsahu. Je založen na ChatGPT od OpenAI pro získávání tweetů a odpovědí, takže může generovat nerelevantní a zastaralé reakce.

Naučte se jak vytvářet obsah pomocí ChatGPT v měřítku.

3. Prometheus

Bolí vás ruce, když celý den píšete v práci? Bylo by hezké si dát přestávku a pokecat s Chat GPT online.

Ano, je to možné s rozšířením ChatGPT pro Chrome - Prometheus, mluvit s ChatGPT místo psaní.

Na rozdíl od ChatSonicu umí ChatGPT pouze odpovídat textem.

Stáhněte si a nainstalujte rozšíření. Pro začátek použití se přihlaste do svého účtu ChatGPT a držte mezerník, abyste mluvili. ChatGPT převede vaši řeč na text a odpoví na otázku.

Nezapomeňte povolit přístup k mikrofonu.

obrázek6.png

4. Shrnutí YouTube s ChatGPT

Pokud jste vytížený profesionál, který nemá čas sledovat dlouhá videa na YouTube, ale určitě chce znát kontext videa, pak je ChatGPT Chrome rozšíření s názvem 'YouTube Summary with ChatGPT' pro vás dokonalou volbou.

Tento nástroj na zvýrazňování sociálních webových stránek byl vyvinutý Glaspem. Tato chatGPT rozšíření pro Chrome shrnuje jakékoliv video na YouTube během několika sekund a prezentuje vám skript videa.

Ano, slyšíte to správně! Není to shrnutí, ale kompletní skript rozdělený a oddělený časovými razítky 🤯.

Abyste mohli začít používat shrnutí YouTube s ChatGPT, nainstalujte rozšíření pro Chrome.

Při přehrávání jakéhokoli videa na YT uvidíte možnost „Transkript a shrnutí“. Jakmile na ni kliknete, rozšíření vygeneruje celý transkript a nabídne možnost shrnutí pomocí Open AI.

Shrnutí: Potřebujete zkopírovat a vložit přepis a požádat ChatGPT o shrnutí, abyste získali stručné shrnutí.

Nezní to jako spousta další práce? Nejlepším způsobem, jak získat shrnutí videa na YouTube, blogových příspěvků nebo výzkumných prací, je zadat URL a požádat ChatSonic o shrnutí.

5. Shrňte

Na rozdíl od YouTube Summary s ChatGPT, Summarize chrome rozšíření funguje na jakékoliv stránce s jediným kliknutím.

Summarize má pro vás připraveno, ať již čtete novinky, články, blogy nebo výzkumné zprávy.

Technologie sumarizace je napájena pomocí ChatGPT a je školena k poskytování komplexních, vysoce kvalitních shrnutí. Kromě toho je neustále vzdělávána pomocí lidských shrnutí, aby byla spolehlivá a aktuální.

Tato rozšíření ChatGPT pro Chrome vám pomáhá rychle procházet vaše otevřené karty, umožňující věnovat více času tomu, co je skutečně důležité. Držte krok se všemi tím, co chcete číst a snadno se vyhněte přehlédnutí kritických poznatků.

obrázek23.png

Rozšíření pro ChatGPT v Chromu - Sumarizér někdy vrhá chybu "Selhalo načtení odpovědi" a je tedy obtížné toto rozšíření používat.

6. ReaderGPT

ReaderGPT je podobný ostatním rozšířením ChatGPT pro Chrome, které shrnují texty.

S jedním kliknutím může poskytnout shrnutí libovolné webové stránky. Už nemusíte číst dlouhé články nebo stránky! Má zábavné funkce, jako je generování bodyů článků nebo změna ChatGPT pokynů dle Vašich potřeb.

Představte si, že chcete rychlé shrnutí článku. S ChatGPT rozšířením pro Chrome můžete shrnout informace do tří krátkých bodů nebo pouze 50 slov. Pokud chcete text přeložit do španělštiny nebo zjednodušit pro pětileté dítě, ReaderGPT rozšíření je pro vás tou pravou volbou.

obrázek8.png

7. Merlin

Merlin je mini verze ChatGPT.

Tento ChatGPT chrome rozšíření funguje na jakékoliv stránce v prohlížeči Chrome, aby pomáhal s psaním, úpravami, formátováním a vyhledáváním v webu. Po instalaci na prohlížeč Chrome jej můžete použít pomocí klávesové zkratky 'Ctrl / Cmd + M'.

Toto je prémiové rozšíření ChatGPT pro Chrome, kde můžete používat 11 generací každý den zdarma, po čemž je nutné předplatit prémiovou verzi - Merlin Pro. Ceny začínají od $19/měsíc za 1000 dotazů.

obrázek26.png

 

Má několik omezení, jako třeba že nefunguje na

  • Bing a Edge
  • Nová záložka nebo prázdná stránka

Vždy si připomeňte aktualizovat stránku pro použití Merlina.

Merlin je pouze rozšíření do prohlížeče ChatGPT bez jakýchkoliv dodatečných funkcí, i když si zaplatíte verzi Pro. Ale ChatSonic nabízí za stejnou cenu více za své peníze včetně API, rozšíření pro prohlížeč, mobilní aplikace a spousty dalších chytrých funkcí pro psaní s pomocí umělé inteligence.

8. ShareGPT

ChatGPT je skvělý nástroj pro inteligentní a vtipné konverzace, ale smutnou částí je, že je nemůžete sdílet s nikým jiným.

ShareGPT je rozšíření pro Chrome "jedno kliknutí" ChatGPT, které ti umožní snadno sdílet své nejzajímavější ChatGPT konverzace.

Po instalaci aplikace ShareGPT ze stránky Chrome Web Store, obnovte ChatGPT. Uvidíte tlačítko na sdílení na konci všech vašich konverzací.

obrázek30.png

Sbohem starostem s sdílením konverzací na ChatGPT - jednoduše pošlete trvalý odkaz na tento úžasný ChatGPT doplněk přátelům.

Botsonic - ChatGPT alternativa je vybavena schopností ukládat, upravovat a stahovat konverzace.

9. Šikovný GPT

Tento nástroj je podobný jako ShareGPT, ale jak už název naznačuje, je nápaditější. Tento ChatGPT chrome rozšíření umožňuje sdílet konverzace pomocí odkazů a jako obrázky, PDF a textové soubory.

FancyGPT zpříjemní vaše ChatGPT vlákna a umožní vám je ukládat s pěknými obrázky, vyhledávatelnými PDF a textovými soubory pro budoucí odkazování nebo sdílení s vašimi kolegy.

obrázek20.png

Můžete vybrat jeden ze stylů v horní řadě a zvolit, jak chcete uložit konverzaci (obrázek, PDF, textový soubor).

Pokud máte nějaké problémy, nápady nebo požadavky, napište zprávu na Twitteru uživateli @fancyGPT.

10. ChatGPT Povzbuzovač nápadů

Kvalitní dotaz přivede dobré a relevantní odpovědi, stejně jako dobrá příprava vede k dobrým známkám. Ne každý může napsat dobrý dotaz hned napoprvé, ale to by vás nemělo odradit od zkoumání úžasných nástrojů jako jsou ChatGPT, ChatSonic a ChatGPT Prompt Genius.

obrázek18.png

ChatGPT Prompt Genius je open-source rozšíření pro Chrome s repozitářem nejlepších promptů na subredditu.

Také existuje rozhraní, kde můžete najít, sdílet a používat nejlepší podněty pro ChatGPT. Navíc si můžete uložit historii chatu lokálně a kdykoli si přečíst minulé konverzace.

obrázek4.png

Musíte procházet stovkami podnětů, abyste našli ten správný. Aby to bylo jednodušší, existuje možnost třídění a výběru podnětů z podstránky subredditu.

Procházejte tuto obrovskou listinu 160 námětů ChatGPT a urychlete tvorbu obsahu pomocí Chat GPT online nebo ChatSonic.

11. ChatGPT pro Google

ChatGPT pro Google je open source rozšíření pro Chrome ChatGPT, které funguje s všemi populárními vyhledávači - Google, Bing, DuckDuckGo atd.

Tento nástroj integruje odpovědi od ChatGPT online spolu s běžnými výsledky vyhledávání, takže můžete získat konkrétní odpovědi na své dotazy od ChatGPT.

Tento chrome rozšíření s ChatGPT schopnostmi podporuje oficiální OpenAI API, což znamená, že můžete přistupovat k moci ChatGPT přímo ze vyskakovacího okna. Má zobrazení markdown, výrazné zvýraznění kódu a stmavovací režim pro personalizovanou zkušenost.

obrázek10.png

Generace z 'ChatGPT pro Google' nejsou rychlé a mohou chvíli trvat, než odpovědí, což zpochybňuje účel úspory času při procházení více odkazů.

Po vygenerování můžete odpověď zkopírovat a použít podle vašich požadavků.

12. ChatGPT spisovatel

Můžete psát celé e-maily a zprávy pomocí ChatGPT rozšíření pro Chrome - ChatGPT Writer. Funguje na všech stránkách a poskytuje zvýšenou podporu pro Gmail.

ChatGPT Writer podporuje funkce jako

  • Vytváření vysokokvalitních odpovědí ve srovnání s jinými rozšířeními chatGPT.
  • Funguje ve všech prohlížečích založených na Chromiu, jako jsou Chrome, Brave a Edge.
  • Podporovány jsou všechny jazyky.
  • 100% zdarma a šetrné k soukromí.

Abyste mohli začít používat tuto ChatGPT rozšíření, klepněte na připínáček ChatGPT Writer pro chrome extension.

obrázek2.png

Zde můžete zadat svůj dotaz a kliknout na 'vygenerovat odpověď'. Použití tohoto rozšíření ChatGPT pro Gmail je také velmi jednoduché. Stačí dát spravedlivou představu o e-mailu, který chcete napsat, a ChatGPT Writer vám vygeneruje nejlepší obsah e-mailu.

13. WebChatGPT

ChatGPT má pověst generování špatných, irelevantních a zastaralých odpovědí. Je to náročné důvěřovat ChatGPT, zejména při výzkumu.

WebChatGPT přidává relevantní výsledky z webu do vašich dotazů v ChatGPT pro přesnější a aktuální konverzace.

obrázek22.png

Také můžete zúžit výsledky filtrováním času a regionu, aby se získaly relevantnější odpovědi.

14. Zapojte AI

Plánujete se spojit s novými lidmi na LinkedIn tím, že budete komentovat jejich příspěvky?

Použijte rozšíření Engage AI ChatGPT pro prohlížeč Chrome a napište inspirativní komentáře během vteřin. Můžete také navázat kontakt s novými lidmi, kteří by se mohli stát potenciálními zákazníky pro vaše podnikání.

Pokud jste správcem sociálních médií, tato chrome rozšíření s ChatGPT funkcemi vám mohou ušetřit spoustu času a zvýšit vaši produktivitu.

Zapomeňte na nudné komentáře jako 'Skvělý příspěvek', 'Díky za sdílení' a ikonické '👍' a přesuňte se k přínosným a srozumitelným komentářům.

Pomocí Engage AI je rozšíření ChatGPT snadné a podporuje 20 jazyků.

  • Přejedejte kurzorem k ikoně EngageAI v sekci komentářů a vyberte tón hlasu.
  • Upravte komentář a personalizujte jej podle potřeby.
  • Zveřejněte komentář.
obrázek28.png

15. Hovořte s ChatGPT

Talk-to-ChatGPT je podobný Prometheusovi, ale s přidanou funkcí hlasových odpovědí.

Můžete interagovat s ChatGPT online pomocí hlasových příkazů a přijímat hlasové odpovědi generované technologiemi rozpoznávání řeči a syntézy řeči od Google Chrome.

Tento ChatGPT chrome rozšíření podporuje všechny hlavní jazyky a poskytuje možnosti ovládání hlasového rozpoznávání, text-to-speech jazyka a botových odpovědí.

obrazek12.png

Rozšíření ChatGPT pro Google Chrome přidává malý box v pravém horním rohu obrazovky pro přepínání rozpoznávání hlasu, ovládání hlasu robota, přeskakování zpráv a přístup k nastavením.

Závěr

ChatGPT chrome rozšíření jsou určena k usnadnění používání ChatGPT online. Seznamujeme Vás s 15 nejlepšími ChatGPT chrome rozšířeními, které vylepší Váš zážitek z ChatGPT. Od tvorby obsahu na sociálních sítích přes hlasové příkazy a sdílení ChatGPT chatů, tyto malé doplňky mohou vaše konverzace dostat na vyšší úroveň.

Ale počkejte!

Před stažením miliónu různých rozšíření zkus ChatSonic, všestranný balíček obsahující chrome rozšíření, mobilní aplikaci, hlasovou odezvu, sdílení chatů a mnohem více. Není třeba zatěžovat svůj prohlížeč Chrome mnoha různými nástroji, když můžeš mít vše potřebné na jednom místě.

S ohledem na to, že ChatGPT často nefunguje nebo je plněný, nyní je vhodná doba prozkoumat alternativu k ChatGPT - ChatSonic.

Takže pokud jste připraveni zvednout úroveň vaší schopnosti chatování, vyzkoušejte ChatSonic.

Související články

Zobrazit více >>