Jak (a proč) se přihlásit k ChatGPT Plus

obrázek5.jpg

Když byl ChatGPT představen v listopadu, byl zdarma k použití pro všechny. Jeho rychlý vzestup popularity však někdy způsobil prodloužené časy čekání pro uživatele. OpenAI proto přidal plán předplatného, který by pomohl některým uživatelům vyhnout se čekání a získat další výhody.

Také: Bard vs. ChatGPT: Může Bard pomoci s vaším kódem?

ChatGPT má svůj platební plán nazvaný ChatGPT Plus, a stojí 20 $/měsíc. Placená předplatné zaručuje uživatelům obecný přístup i během špičkových dob, kdy je verze zdarma plně obsazená, a rychlejší odezvu.

Předplatitelé Plus plánu získávají také prioritní přístup k novým funkcím a vylepšením, včetně nejnovějších a nejlepších aktualizací od OpenAI, jako například GPT-4, které jsou nyní k dispozici pro předplatitele Plus, a doplňků ChatGPT, které budou dávat přednost uživatelům Plus při vypuštění.

Jak se přihlásit k ChatGPT Plus

Pokud máte zájem rozšířit své užívání ChatGPT a využít veškeré možnosti chatbota, zde je postup, jak se přihlásit k odběru ChatGPT Plus.

1. Vytvořte si nebo se přihlaste do svého účtu na OpenAI

Navštivte přihlašovací stránku ChatGPT. Jakmile tam budete, můžete se buď přihlásit do svého účtu nebo vytvořit nový. Pro vytvoření nového účtu můžete použít buď svůj e-mailový účet, účet Google nebo účet Microsoft.

Také: Nejlepší AI chatboti, které si můžete vyzkoušet

Pokud zatím nemáte účet, klikněte na Registrovat se. Pokud již účet máte, přihlašte se pomocí svých přihlašovacích údajů OpenAI.

2. Klepněte na tlačítko 'Upgrade na Plus'

Po přihlášení do svého účtu se dostanete na hlavní stránku chatbota, kde byste obvykle začali chatovat. Namísto toho se podívejte na pravý boční panel a najděte tlačítko „Vylepšit na Plus“. Jakmile najdete tlačítko, klikněte na něj a dostanete se na další krok.

3. Klikněte na tlačítko "Vylepšit plán" v pop-up okně

Po kliknutí na tlačítko "Upgradovat na Plus" se zobrazí vyskakovací okno, které bude ještě jednou ověřovat, zda si přejete pokračovat. Pokud jste si po porovnání cen a funkcí mezi bezplatným a Plus tarifem stále jisti a připraveni na vylepšení, klikněte na zelené tlačítko "Upgradovat tarif".

4. Dokončení nákupu

Poté, co potvrdíte, budete přesměrováni na stránku pokladny, kde dokončíte svůj nákup. Tato stránka vyžaduje všechny běžné informace, jako je váš e-mail, platební údaje a fakturační adresa.

Často kladené otázky

Mohu stále ChatGPT používat zdarma?

Ano, bezplatná verze je stále k dispozici pro veřejnost. S bezplatným plánem získáte plný přístup k chatbotu. Nevýhodou bezplatného plánu je to, že nebudete moci chatbota používat během dob vysoké poptávky a nebudete mít přístup k nejnovějším aktualizacím, jako je například GPT-4.

Kolik stojí členství v ChatGPT Plus?

Členství ChatGPT Plus je v současné době v ceně 20 USD/měsíc. Ačkoli se tato cena může zdát příliš vysoká, je to stále polovina ceny, kterou zaplatili uživatelé s přednostním přístupem - 42 USD/měsíc. Původní cena byla zveřejněna, když uživatel s přednostním přístupem sdílel na Twitteru video ukazující cenu jeho předplatného Plus.

Jaké jsou výhody členství v ChatGPT Plus?

Největší výhody členství v ChatGPT Plus zahrnují prioritní přístup k nejnovějším vylepšením, jako jsou pluginy GPT-4 a ChatGPT, pomíjení čekací doby a rychlejší odpovědní rychlosti.

Související články

Zobrazit více >>
  • Jak investovat do ChatGPT

    Chcete investovat do akcií ChatGPT? Toto je to, co potřebujete vědět!

  • Jak stáhnout ChatGPT pro Windows 10 zdarma

    V tomto článku vám ukážeme kroky, jak stáhnout ChatGPT pro Windows 10 zdarma, zajistíme bezproblémovou a efektivní interakci s chatbotem.

  • Jak vytvořit ChatGPT Plugin

    Naučte se vytvářet plugin ChatGPT a dostanete své konverzace na další úroveň. S krok za krokem vedením vytvořte API, vytvořte manifest pluginu, zaregistrujte plugin a aktivujte ho.