Jak používat ChatGPT pro hledání práce v roce 2023

obrázek7.png

Jste někdo, kdo se sklání k tomu, aby se vyhýbal hledání pomoci, ale stále má mnoho otázek, které potřebují být zodpovězeny?

Potkejte ChatGPT!

Vaše jediné řešení pro všechny vaše otázky. ChatGPT může být vaším nejlepším kamarádem AI a pomůže vám s navigací všech aspektů života s jeho obrovskými znalostmi.

ChatGPT se v technologickém průmyslu stalo domáckým jménem z dobrého důvodu. Díky svým pokročilým konverzačním schopnostem AI, dokáže porozumět a psát text jako člověk. ChatGPT je trénován na velkém datovém souboru a dokáže automatizovat opakující se úkoly, psát písně, plánovat výlety, psát marketingový plán a dávat kariérní rady.

Zajímá vás to? Naučte se používat ChatGPT.

Chat GPT je robustním konverzačním chatbotem založeným na umělé inteligenci, nicméně má svá omezení. Jedním z hlavních omezení je jeho schopnost generovat pouze relevantní texty do roku 2021. Chat GPT je zcela neinformován o situacích po roce 2021, jako jsou Světový pohár FIFA, spuštění 5G v Indii a mnoho dalších.

obrázek35.png

Kromě toho, je to pouze jazykový model a nemůže vytvářet obrázky. Nejnovější omezení spočívá v ChatGPT je vypnutý nebo překročil svou kapacitu.

Může ChatGPT Plus pomocí s těmito omezeními?

Představujeme ChatSonic, vylepšenou verzi Chat GPT navrženou k řešení výzev a zlepšení celkového výkonu.

  • Chatsonic je v reálném čase propojen s databází Google k vytváření faktického, aktuálního a relevantního obsahu.
  • Je také postaven na technologii Stable Diffusion + Dall-E, aby vytvářel hypnotizující digitální AI umění za několik sekund.
  • Chatsonic vám umožňuje dávat hlasové příkazy místo psaní.
  • Můžete také mluvit s personalizovanými avatary, jako jsou osobní trenér, učitel matematiky, kariérní poradce atd., pro specializované dotazy.
  • Napište zaujímavé tweety na Twitteru okamžitě s Twitter botem @ChatsonicAI.
  • Použijte Chatsonic API pro připojení Chatsonic k vaší aplikaci nebo webové platformě a zlepšete její funkčnost. Zde si můžete prohlédnout nejlepší případy API.
  • S pomocí Chatsonic Chrome Extension nyní můžete použít Chatsonic kdekoli na webu (e-mail, Google Search, Twitter atd.) bez otevření Chatsonic. Podívejte se na použití, abyste věděli více.
  • Nikdy si neukládejte otázky do sebe, protože nejste ve správném místě. Použijte Chatsonic App k získání odpovědí na všechny své otázky na cestách.

💡 Více informací o ChatGPT vs Chatsonic.

Těšíte se, až to zkusíte?

Zažijte dnes kouzlo Chatsoniku!

Jak vám může nástroj jako ChatGPT s nadlidskými schopnostmi - Chatsonic pomoci s hledáním práce

Nechť už jste student hledající svou první práci nebo zkušený profesionál, který hledá nové příležitosti, Chatsonic - alternativa k ChatGPT vám může pomoci získat lepší a vysoce placenou práci.

Můžete začít tím, že pomocí Chatsonic zjistíte nejlepší pracovní role dostupné na základě vašich dovedností a vzdělání. Rozumějte rolím a povinnostem, KPI (Klíčové ukazatele výkonu) a kariérnímu růstu pro každou roli, kterou jste vybrali.

Důkladně prozkoumejte a najděte nejlepší společnosti, pracovní desky a vyhledávané kurzy. Můžete také přepnout do režimu Kariérní poradce, abyste získali rady ohledně kariéry, jako například rozhodování mezi prací a vyšším vzděláním, tipy na pohovor, strategie pro hledání práce, apod.

Vytvořte dokonalý životopis zdůrazňující Vaše zkušenosti s Chatsonic vstupy. Použijte e-mailové šablony a použití Chatsonicu k psaní nejlepších e-mailů pro pracovní inzeráty, které zaručeně získají pozvání na pohovor. Připravte se na všechna pohovor na režim Interviewer pomocí Chatsonic.

Shromáždili jsme přes 40 Chatsonic Chat GPT otázek, abychom vám pomohli začít s hledáním práce pomocí Chatsonic.

Použijte Chatsonic pro získání vysoko placené práce!

40+ ChatSonic ChatGPT podnětů k usnadnění vyhledávání práce a psaní životopisu

1. ChatGPT nabídka pro hledání práce podle stupně vzdělání

ChatSonic Chat GPT prompt: V současné době studuji MBA v oboru marketing. Zajímám se o tvorbu věcí a komunikaci s lidmi. Rád(a) řeším problémy. Mými oblíbenými tématy jsou značkový marketing, vztahy s zákazníky a obchodní komunikace. Dejte mi seznam pracovních pozic, které mi vyhovují.

obrázek32.png

2. ChatGPT vyzývá k uvedení požadovaných dovedností pro práci

Chatsonic Chat GPT dotaz: Jaké jsou dovednosti potřebné k získání pozice softwarového inženýra v roce 2023

obrázek10.png

3. ChatGPT nabídka pro kariérní růst v konkrétní pracovní roli

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaké jsou trendy v oblasti softwarového inženýrství? Jak se mohu stát nejlepším softwarovým inženýrem?

obrázek25.png

4. ChatGPT zadání pro pochopení KPI pro pracovní pozici

Chatsonic Chat GPT vyžádalo: Vypište klíčové ukazatele výkonnosti (KPIs) pro softwarového inženýra v společnosti jako je Google.

obrázek18.png

5. ChatGPT podnět k porozumění odpovědnostem v pracovní roli

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaké jsou typické role a odpovědnosti softwarového inženýra v roce 2023?

obrázek9.png

6. ChatGPT nabídka pro nejlepší společnosti k práci

Chatsonic Chat GPT dotaz: Dejte mi seznam nejlepších společností pro začátek kariéry jako softwarový inženýr.

obrázek43.png
obrázek26.png

7. ChatGPT žádost o populární kurzy

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaké jsou nejlepší kurzy pro získání dovedností v oblasti softwarového inženýrství, které jsou v současné době vyhledávané?

obrázek2.png

8. Dotaz od ChatGPT týkající se rady ohledně práce vs vyšších studií

Chatsonic Chat GPT prompt: Mám bakalářský titul z informatiky a nabídku práce jako softwarový vývojář v jedné z mezinárodních společností. Měl bych tuto práci přijmout nebo mám pokračovat ve studiu a získat magisterský titul z informatiky? Seznamte mě s výhodami a nevýhodami obou možností.

obrázek1.png

9. ChatGPT podnět k prezentaci pracovních úspěchů

Chatsonic Chat GPT otázka 1: Jak přidat pracovní úspěchy do mého životopisu tak, aby můj profil vynikl?

obrázek44.png

Chatsonic Chat GPT prompt 2: Navrhněte zlepšení, jak lepší způsob, jak napsat tento pracovní úspěch. "Zvýšil prodej s pomocí softwarových iniciativ”

obrázek41.png

10. ChatGPT vyzývá k profesionálnímu shrnutí

Chatsonic Chat GPT prompt: Napište pro mě profesionální shrnutí. Mám 3 roky zkušeností jako softwarový inženýr v technologické startupu. Vyvíjel jsem software od začátku a řídil jsem vývoj softwaru od začátku až po konec. Spravoval jsem tým 5 vývojářů, 2 QA a 3 stážistů. Pokud máte nějaké návrhy na vylepšení, dejte mi prosím vědět.

obrázek46.png

11. ChatGPT vybízí k vyplnění sekce s pracovními zkušenostmi

Chatsonic Chat GPT prompt: Ahoj Chatsonic! Napište účinnou sekci zkušeností s prací v mém životopise. Podnikejte mě, abych přidal čísla a výsledky tam, kde je to nutné. Pracuji jako softwarový inženýr v Amazonu posledních 2 roky.

obrázek34.png

12. ChatGPT výzva k napsání motivačního dopisu

Chatsonic Chat GPT prompt: Napište prosím předmluvu k mým přihláškám o zaměstnání jako vedoucí software vývojář u společnosti Microsoft. Dodržte správný formát.

obrázek5.png

13. ChatGPT podnět pro webové stránky zaměřené na hledání práce

Chatsonic Chat GPT příkaz: Dej mi seznam nejlepších pracovních webů pro hledání vysoko placených pozic software vývojářů.

Vedle vysoko placené práce můžete také vydělat dodatečné peníze s ChatGPT.

obrázek42.png

14. ChatGPT podnět pro hledání pracovních pozic na LinkedIn

Chatsonic Chat GPT prompt: Jak vyhledat na LinkedIn vysoko placené pozice pro vývojáře software? Dejte mi jedinečné a efektivní tipy.

obrázek15.png

Jsme si jisti, že se brzy dostanete k vysoko placené práci s nejlepší alternativou ChatGPT, Chatsonic. Máte myšlenky na správu peněz? Daně, investice, úspory a všechno. Nechte to na lehkou váhu! Podívejte se, jak můžete použít ChatGPT pro finanční diskuse.

15. ChatGPT nabídka pro mezinárodní webové stránky s nabídkami práce

Chatsonic Chat GPT dotaz: Pomoz mi se seznamem pracovních portálů pro hledání softwarových pracovních pozic v zahraničí.

obrázek36.png

16. ChatGPT návod pro pracovní poradenské firmy

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaké jsou nejlepší personální agentury v USA pro nalezení vysoko placeného zaměstnání softwarového vývojáře?

obrázek3.png

17. ChatGPT podnět pro hledání práce podle mzdy

Chatsonic Chat GPT dotaz: Dejte mi seznam pracovních rolí v softwarovém průmyslu od nejvyššího po nejnižší plat.

obrázek29.png

18. ChatGPT vyzývá k vyhledávání pracovních míst podle dovedností

Chatsonic Chat GPT prompt: Jsem student posledního ročníku informatiky. Umím programovat v HTML, JAVA, CSS a node JS. Na jaké pracovní pozice bych se měl(a) ucházet?

obrázek48.png

19. ChatGPT nabízí tipy na hledání práce

Chatsonic Chat GPT prompt: Dej mi nějaké unikátní a neobvyklé způsoby hledání pracovních příležitostí, které mi pomohou najít dobré softwarové role s vysokým platem.

obrázek50.png

20. ChatGPT nabídka pro hledání práce v MAANG

Chatsonic Chat GPT prompt: Jak napsat životopis, který bude vybrán do užšího výběru pro pozici v softwarové firmě jedné z MAANG společností.

obrázek8.png

21. Tipy od ChatGPT pro stážisty

Chatsonic Chat GPT prompt: Jak získat stáž jako software vývojář

obrázek12.png

22. Návrhy na webové stránky pro hledání stáží od ChatGPT

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaké webové stránky jsou nejlepší pro hledání příležitostí stáží v oblasti softwarového vývoje?

obrázek13.png

23. ChatGPT podnět pro rozvoj dovedností

Chatsonic Chat GPT sugesce 1: Jak se naučit programovat zdarma v roce 2023

obrázek19.png

Chatsonic Chat GPT podnět 2:

obrázek23.png

24. ChatGPT zadání pro překlad jazyka

Chatsonic Chat GPT-Aufforderung: Übersetze meine Zusammenfassung auf Deutsch

obrázek11.png

25. ChatGPT výzva pro životopis

Chatsonic Chat GPT prompt: Vytvořte detailní a formátovaný životopis pro stážistu v oboru softwarový vývoj u společnosti Microsoft. Jsem absolvent posledního ročníku informatiky. Přidejte relevantní dovednosti a projekty.

ChatGPT žádá o životopis

26. ChatGPT výzva pro email s žádostí o práci

Chatsonic Chat GPT prompt: Napište formátovaný e-mail s žádostí o zaměstnání pro pozici Amazon software development engineer.

obrázek30.png

27. Nápověda ChatGPT pro zdroje k přípravě na pohovor

Chatsonic Chat GPT dotaz: Dejte mi nejlepší zdroje k přípravě na mou první kolo pohovoru na pozici SDE Amazon

obrázek22.png

28. Otázky pro rozhovor od ChatGPT

Chatsonic Chat GPT prompt: Dejte mi seznam nízkých až vysokých obtížností otázek k přípravě na můj SDE Amazon interview.

obrázek38.png
obrázek37.png

29. ChatGPT výzva pro roli interviewéra

Chatsonic Chat GPT prompt: Ahoj, přišel jsem na pohovor na pozici softwarového vývojáře do společnosti Amazon. Pokládejte mi otázky s nízkou až vysokou obtížností. Začněme!

obrázek16.png

30. ChatGPT vyzývá k e-mailu s poděkováním

Chatsonic Chat GPT prompt: Napište formátovaný e-mail s poděkováním intervenci v Amazonu za provedení mého rozhovoru o pozici softwarového inženýra.

obrázek 27.png

31. Pokyn ChatGPT pro následující e-mail

Pokusím se Vám napsat email, kterým můžete následně kontaktovat zaměstnavatele na Amazonu ohledně aktuálního stavu vaší žádosti o pozici SDE, na kterou jste se nedávno ucházel(a).

Vážený pane / Vážená paní / Dobrý den,

Píši Vám ohledně mé žádosti o pozici SDE na Amazonu, kterou jsem zaslal(a) před několika týdny. Chtěl(a) bych se zeptat, zda-li ještě budete pokračovat v hodnocení mé přihlášky, a také, zda-li je nějaká další informace, kterou byste mohli(a) mi poskytnout ohledně aktuálního stavu mé žádosti. Jsem velice nadšen(a) o možnosti pracovat pro Amazon a rád(a) bych se dozvěděl(a) více, jak sháníte ty nejlepší talenty.

Děkuji Vám za čas a energii, které jste věnovali mé žádosti o zaměstnání. Rád(a) bych s vámi pokračoval(a) v komunikaci ohledně budoucí příležitosti pracovat pro Amazon.

S pozdravem,

[Vaše jméno]

obrázek28.png

32. Návrh ChatGPT na odpověď e-mailem o zamítnutí

Chatsonic Chat GPT prompt: Byl jsem zamítnut pro roli SDE v Amazonu. Prosím, napište odpověď na email s odmítnutím, který jsem od Amazonu obdržel.

obrázek 20.png

33. ChatGPT návod pro LinkedIn bio

Chatsonic Chat GPT prompt: Napište mé "o mně" na LinkedIn profilu v zajímavém tónu. Jsem softwarový inženýr s 2letou praxí.

Kromě toho můžete také použít nápovědy od ChatGPT pro SEO a napsat si na LinkedIn bio optimalizované pro vyhledávání.

obrázek40.png

34. ChatGPT výzva k předání informací o mzdě

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaká je platová spodní hranice pro SDE 1 v Amazonu?

obrázek31.png

35. ChatGPT vyzývá k poskytnutí rad ohledně změny kariéry

Chatsonic Chat GPT prompt 1: Chci změnit svoji kariéru z vývojáře softwaru na technického spisovatele obsahu. Pomozte mi zvážit klady a zápory této změny.

obrázek14.png

Zatím můžete vytvářet svůj psací portfolia s naším snadným průvodcem psaním blogů s Chatsonicem.

Chatsonic Chat GPT nápověda 2: Nejsem nadšený z programování a chtěl bych změnit svou kariéru na něco zajímavějšího. Napiš mi prosím několik kariérních možností, kde je snadnější přechod z role softwarového inženýra.

obrázek-223.png

36. ChatGPT výzva ke vtipům o hledání práce

Chatsonic Chat GPT prompt: Napište nějaké vtipy na téma hledání práce s dialogy z populárních filmů.

image39.png

37. Poptávka společnosti ChatGPT ohledně potvrzení pracovní nabídky prostřednictvím e-mailu

Chatsonic Chat GPT podnět: Napište e-mail s potvrzením přijetí pracovní pozice senior software developer firma Microsoft.

obrázek4.png

38. Prompt k vytvoření životopisného formuláře pro danou práci od ChatGPT

Chatsonic Chat GPT prompt: Kde najdu nejlepší šablony životopisů pro čerstvé absolventy hledající vstupní pozice v softwarových pracovních místech?

obrázek45.png

39. ChatGPT vyzývá k tipům pro žádost o práci

Chatsonic Chat GPT prompt: Navrhněte plán strategie práce, jak získat nejméně 4 pohovory na pozici software developera v následujících 2 týdnech. Zahrňte, na jakých pracovních portálech hledat a kolik pracovních pozic každý den odeslat.

obrázek-227.png

40. ChatGPT nabízí tipy na pohovor

Chatsonic Chat GPT prompt: Ahoj Chatsonic! Zítra mám pohovor na pozici softwarového inženýra na Amazonu. Prosím, dej mi nějaké tipy, jak se na pohovor připravit. Zahrněte technické i měkké dovednosti.

obrázek47.png

41. Dotaz ChatGPT pro LinkedIn outreach

Chatsonic Chat GPT prompt: Jak provést LinkedIn outreach pro práci? Komu se obrátit a jak vybrat společnost? Hledám pozice softwarového vývojáře s 2 lety zkušeností.

image24.png

42. Návod na ChatGPT pro koníčky k přidání do životopisu

Chatsonic Chat GPT prompt 1: Jaké koníčky bych měl přidat do svého životopisu?

obrázek21.png

Chatsonic Chat GPT prompt 2: Dejte mi seznam koníčků a zájmů, které mohu přidat do svého životopisu pro práci vývojáře software.

obrázek33.png

43. ChatGPT podnět pro písma v životopisu

Chatsonic Chat GPT prompt: Jaké fonty a barvy bych měl použít v mém životopise jako čerstvý absolvent při hledání práce v oboru vývojáře software?

obrázek17.png

Nyní víte, jak vám Chatsonic může pomoci při hledání práce a jak vám jeho AI založené podněty mohou pomoci ušetřit významný čas výzkumu a zajistit dobře placenou práci.

Zlepšete svůj proces hledání práce a naučte se psát dokonalé ChatGPT pozvánky.

Zde jsou 110 dalších příkladů použití Chat GPT. Můžete ChatGPT také snadno integrovat i do dalších obchodních účelů. S novou mobilní aplikací Chatsonic to jde ještě snadněji a teď můžete získávat kariérní rady na cestách! Rozšíření Chatsonic Chrome zase usnadňuje hledání práce na počítači.

Pokud jste náborář hledající to správné rozložení, podívejte se na tyto 12 šablon popisu práce.

Hledáte více umělé inteligence promptů? Co takto vám představíme knihovnu umělých inteligentních promptů? Podívejte se na Chatsonicové zdarma tržiště umělé inteligence promptů, kde můžete najít, testovat a používat neuvěřitelné umělé inteligentní prompty vytvořené uživateli jako jste vy.

Máte obavy o své zaměstnání? Podívejte se na 4 důvody, proč vás ChatGPT nenahradí.

Odešlete svůj originální podnět a získejte šanci na výhru 20 000 prémiových slov na vašem účtu Writesonic!

Související články

Zobrazit více >>