ChatGPT vám může pomoci nakupovat pomocí umělé inteligence asistenta Mercari

mercari.jpg

Tento týden Mercari, digitální tržiště pro použité zboží, oznámilo spuštění beta verze Merchat AI, nové virtuální nákupní asistentky, poháněné umělou inteligencí velmoci ChatGPT.

Nová funkce Merchat AI je již aktivní a dostupná pro zákazníky, aby jim pomohla snadněji se pohybovat na stránce a rychleji najít to, co hledají, namísto časově náročné volby prohledávání a listování mezi produkty.

Také: Umělá inteligence by mohla automatizovat 25% všech pracovních míst. Zde jsou nejohroženější a nejméně ohrožené profese

Mercari je online obchod, který vítá uživatele, kteří chtějí prodávat nebo kupovat z druhé ruky, podobně jako virtuální secondhand obchod.

Jak generativní modely umělé inteligence jako ChatGPT, Bing Chat a Google Bard přicházejí s chatboty, které převládají nad vyhledávači, aplikace jako Mercari se rozhodly nabídnout zákazníkům možnost AI chatbotu jako alternativu k vyhledávací funkci.

Také: Sbalte svou skříň, nikoliv své účty: Nejlepší aplikace pro secondhand

Použitím ChatGPT jako zdroje pro Merchat AI získává Mercari sílu velkého jazykového modelu, který zdobil svět. "S touto technologií využíváme transformační sílu umělé inteligence, aby Američanům usnadnili nakupování a prozkoumávání rozsáhlého trhu Mercari," vysvětlil Mercari U.S. CEO, John Lagerling.

"Očekáváme, že generativní umělá inteligence také odemkne více příležitostí k iteraci našeho zákaznického zážitku, spolu s dalšími způsoby, jak udělat prodejní zážitek ještě přitažlivějším pro kupující a prodávající", dodal.

Také: Je Temu spolehlivá? Co vědět o této velmi populární nákupní aplikaci

Při výběru Merchat AI na adrese Mercari.com/Merchat můžete mít skutečný rozhovor s AI chatbotem a požádat o to, co hledáte s minimální nebo maximální podrobnosti, kterou chcete zahrnout.

Bot může odpovědět několika doplňujícími dotazy, aby pomohl zúžit výsledky, které vám ukáže. Poté projde miliony nabídek na Mercari a vyrenderuje nejpřesnější doporučení na základě vašich vyjádřených potřeb.

Související články

Zobrazit více >>