Jak vytvořit ohromující AI umění s ChatGPT?

106313830_AI_art_images__digital_art.png

Kdy jste se kdy ptali, jaký to bude mít kamaráda po boku, který je vždy připraven odpovědět na vaše otázky, poradit vám a pomoci vám s vaší písemnou prací a programováním?

Tak to právě dělá tento průlomový systém AI pro dialog od OpenAI - ChatGPT!

Stává se významným tématem v novinách a sociálních médiích, kde si lidé z celého světa zkouší jeho použití a sdílí své zkušenosti.

Přejděme rovnou k věci.

Pokud jste nežili pod kamenem, možná jste již slyšeli o ChatGPT - chatbotu založeném na umělé inteligenci, který používá technologii zpracování přirozeného jazyka k tvorbě rozhovorů. ChatGPT byl vyvinut Samem Altmanem, zakladatelem OpenAI.
Snímek-obrazovky-1944-11-03-v-23-24-39.png

S pohonem GPT-3.5 a zesíleným učením s lidskou zpětnou vazbou produkuje ChatGPT odpovědi, které zní skoro jako by je napsal člověk, vzhledem k obrovským množstvím dat, na kterých byla AI vycvičena. Na rozdíl od tradičních chatbotů je ChatGPT model strojového učení, který může interagovat v přirozenějším a konverzačním způsobem. Podívejte se, jak použít ChatGPT a jeho nejlepší případy užití ChatGPT k růstu vašeho podnikání.

ChatGPT je mocným chatbotovým systémem založeným na umělé inteligenci, má však některá omezení. Například může poskytovat odpovědi pouze na základě dat, na kterých byl vycvičen, tj. do roku 2021, což znamená, že nemůže vyhledávat informace na internetu. Kromě toho nemůže vytvářet obrázky a nerozumí hlasovým příkazům. Nakonec nemusí být schopen poskytnout podrobné informace ani pochopit kontext nebo nuance rozhovoru.

Kromě toho může při vysoké zátěži při pokusu o přístup k ChatGPT zobrazit chybovou zprávu s názvem ChatGPT at capacity, což je velmi děsivé, když na něm spoléháte pro něco naléhavého.

ChatGPT už není dostatečně velký, ale co nabízí ChatGPT Plus? Podívejte se na srovnání ChatGPT Plus a ChatSonic.

A tady přichází ChatSonic - podobný ChatGPT s pokročilejší verzí a větším množstvím funkcí.

Screenshot-1944-11-03-at-11.22.06-PM.png

Navíc nová ChatSonic aplikace pro Android a iOS může pomoci generovat text a obrázky z pohodlí sedačky. Má také chromové rozšíření, které usnadňuje proces tvorby obsahu. To z ChatSonic dělá jednu z nejlepších alternativ ChatGPT, které jsou na trhu k dispozici.

Můžete také prozkoumat nejlepší chatGPT rozšíření pro Chrome, abyste mohli efektivně používat chatGPT.

Jak vytvořit ohromující digitální AI umění pomocí ChatGPT?

ChatGPT je silný nástroj založený na textu, který vám může pomoci generovat všechno, od úryvků kódu až po blogové příspěvky a články. Ale co teprve, když přijde na generování digitálního umění? Může ChatGPT vytvářet vizuály?

Odpověď je jednoduše - NE!

Avšak, pomocí ChatGPT můžete generovat textové podněty a poté použít generátor uměleckých děl založený na AI, jako jsou DALL-E, Midjourney, Stable Diffusion, Photosonic a další, abyste vytvořili obrázky. To však zahrnuje neustálé přepínání mezi aplikacemi, což může být frustrující a zdlouhavé.

Zkuste více než 50 AI středních podnětů, které můžete v roce 2023 vyzkoušet.

Takže, existuje nějaký zkrat nebo lepší alternativa?

No tak, existuje - ChatSonic!

S integrovanou technologií DALL-E i stabilní difuze vám ChatSonic umožní vytvořit okouzlující digitální umění pomocí AI během několika sekund. Už se nebudete muset přepínat mezi aplikacemi a kompromitovat svou účinnost.

Nechte volně plynout svou tvořivost a proměňte vaše slova v umělecká díla, která nikdy nebudou zapomenuta - s ChatSonic. Od jednoduchých po složitější, tento pokročilý GPT-3 chatbot nevyžaduje žádné technické znalosti a umí generovat všechno, od abstraktních návrhů po realistickou grafiku.

Nyní můžete přistupovat k úžasnému nástroji umělé inteligence on-the-go s mobilní aplikací ChatSonic AI pro Android. Pusťte na světlo světa sílu ChatSonic a vytvořte výrazné a ohromující digitální umění během několika sekund.

Jak vytvořit umělecké dílo s umělou inteligencí pomocí alternativy ChatGPT - ChatSonic?

Krok 1: Vyberte ChatSonic z knihovny Writesonic

Jste připraveni vstoupit do světa generátorů umění umělé inteligence a začít tvořit jedinečné a neuvěřitelné vizuální efekty s ChatSonic?

Jednoduše se přihlaste do svého účtu na Writesonicu a vyberte z knihovny “ChatSonic”.

Také si můžete stáhnout aplikaci ChatSonic AI - ChatGPT pro Android z obchodu Google Play a začít svou cestu ještě dnes!

A voilà! Jste připraveni začít!

Snímek obrazovky 1944-11-03 ve 22.48.39 hod

Krok 2: Objevte nekonečné možnosti ChatSonicu

Je čas odemknout zcela nový svět produkce obsahu s ChatSonic!

Silný nástroj, s neuvěřitelnými schopnostmi, pomáhá generovat faktický obsah s textem nebo hlasem, vytváří ohromující vizuální umění a vyvíjí komplexní použití v žádném čase.

Uvolněte potenciál alternativy ChatGPT, ChatSonic, a uvidíte, co můžete vytvořit!

Screenshot 1944-11-03 v 22:49:15.png

Krok 3: Začněte vytvářet kreativní digitální umění

Od realistického po abstraktní umí ChatSonic vytvorí různé typy digitálního umění.

Ale ujistěte se, že poskytnete co nejvíce podrobností o tom, co chcete generovat - čím více informací poskytnete, tím lepší bude výsledek.

Abyste ušetřili více času, zkuste dávat hlasové příkazy! A sledujte, jak rychle ChatSonic generuje digitální umění.

Screenshot 1944-11-03 ve 22.50.19 hodin.png

Krok 4: Klepněte na tlačítko Generovat

Po zadání příkazu a potvrzení připravenosti stačí kliknout na tlačítko "Generovat" a sledovat, jak ChatSonic udělá svou magii.

A zde to máte - ohromující a jedinečné digitální umění vytvořené ChatSonicem v naprostém zlomku času. Zkuste to sami a uvidíte, jak úžasné to je.

Bojujete s tvorbou fascinujícího umění umělé inteligence? Naučte se psát dokonalé pokyny.

Screenshot 1944-11-03 v 10.51.37 PM.png

Použití umělé inteligence v umění

Jak se umělá inteligence (AI) dále vyvíjí, stává se stále více integrovanou do našich každodenních životů. AI se používá pro různé úkoly, od třídění e-mailů po auta se samořídícím systémem a teď dokonce i pro tvorbu umění.

Nástroje AI revolučně mění způsob, jakým vytváříme a prožíváme umění. Nabízejí kreativní možnosti, které byly dříve nemožné, a rychle se stávají neocenitelným nástrojem pro umělce a designéry.

Pokud máte zájem prozkoumat obrázky ChatGPT AI sami, nyní je ideální čas začít a podívat se, jak ChatSonic - umělá inteligence jako ChatGPT může generovat obrázky.

Od vytváření vizuálů pro marketingové a reklamní kampaně po generování obrázků pro knihy s příběhy, ChatSonic vám může pomoci generovat unikátní obrázky od základů nebo vytvořit zcela nová umělecká díla. Ponořme se hlouběji do ChatSonic - uměleckých aplikací podobných AI ChatGPT:

ChatSonic pro digitální kampaně

AI umění dělá vlny ve světě digitálních kampaní. S nástroji napájenými umělou inteligencí mohou marketéři rychle a snadno generovat umělecká díla s použitím datových bodů, jako jsou demografické údaje, zájmy a další, aby vytvořili vizuální prvky přizpůsobené cílovému publiku.

Využívání umělé inteligence pro tvorbu úchvatných vizuálů umožňuje značkám rychle a efektivně vytvářet obsah. Nástroje pro generování obrázků s využitím AI umožní realizovat kampaně způsobem, který byl dříve nemožný.

Mohou být také použity k osobnímu přizpůsobení vizuálů pro každého uživatele, což usnadňuje vytváření obsahu, který rezonuje s publikem. Nástroje pro tvorbu AI umění jsou vynikajícím způsobem, jak zvýšit zapojení a účinnost digitálních kampaní.

Jste připraveni vytvářet vizuály, které vyniknou v přeplněném digitálním prostoru?

Příklad: Vygenerujte obrázek kampaně zobrazující lahvičku šamponu.

Screenshot-1944-11-04-v-9.55.52-AM.png

ChatSonic pro blogové banner

Připraveni generovat blogové bannery a zapojit své publikum? ChatSonic vám může pomoci!

Neuvěřitelný nástroj umělé inteligence Vám může pomoci rychle a snadno generovat bannery pro blogy, díky čemuž bude proces tvorby vizuálně nápadných bannerů pro blog naprostou brnkací záležitostí.

S pomocí generátorů uměleckých děl pomocí umělé inteligence můžete snadno vytvářet vizuálně přitažlivé návrhy a to v jen zlomku času, který byste potřebovali k vytvoření něčeho složitějšího. Tyto nástroje jsou skvělým způsobem, jak přidat jedinečný a moderní dotek na vaše blogové bannery a odlišit je od ostatních.

Čas na snadné vytváření vizuálně atraktivních blogových bannerů jedním kliknutím.

Příklad: Vytvořte obrázek osoby sedící na gauči pracující na notebooku.

Snímek-obrazovky-1944-11-04-v-10.11.49-dopoledne.png

ChatSonic pro příspěvky na sociálních médiích

Nástroje pro generování AI umění jsou skvělým způsobem, jak vytvářet jedinečné a přitažlivé obrázky pro příspěvky na sociálních médiích.

Díky nástrojům generujícím umělecká díla s pomocí AI můžete rychle a snadno vytvářet obrázky, které vynikají z množství a přitahují pozornost vašich sledujících. Je to fantastický způsob, jak zapojit své publikum a prezentovat svou značku.

Od elegantních abstraktních designů po tradiční umění, nástroje generující AI vám mohou pomoci vytvořit řadu obrázků, které odpovídají tónu a estetice vaší značky. S nástroji pro generování uměleckých děl pomocí AI se můžete ujistit, že vaše příspěvky na sociálních sítích budou profesionálně vypadat a přitahovat pozornost.

Vytvořte pro svou značku skutečně unikátní AI obrázky.

Příklad: Vytvořte krásný a ohromující obrázek západu slunce

Snímek obrazovky 1944-11-03 v 22.40.35 hod.

ChatSonic pro Newslettery

Vašim newsletterům dodáte nádech originality díky ChatSonic, který generuje jedinečné obrázky rychleji než kdy předtím.

Už se nemusíte starat o hledání správných obrázků a ilustrací, které podpoří váš vzkaz. Místo toho můžete nechat algoritmy umělé inteligence vytvořit krásné vizuální prvky, které upoutají pozornost vašeho publika a udrží ho zaujaté.

Nástroje pro generování uměleckých děl AI vám také umožní rychle a snadno přizpůsobit vizuální prvky podle vašich konkrétních požadavků, takže můžete vytvořit unikátní zpravodaj, který bude vynikat.

Připravte se na úsporu času a přidejte kreativitu do svých newsletterů.

Příklad: Vytvořte obrázek obývacího prostoru s dobře zarovnaným nábytkem.

Obrázek-z-4.-listopadu-1944-v-10.06.28-dopoledne.png

Nebylo by to cool mít práci vytváření digitálního umění? Možná ano! Chatsonic vám může pomoci najít nejlepší pracovní příležitosti v oblasti umění.

ChatSonic pro Pohádky

Umění je nedílnou součástí vyprávění příběhů a nástroje generování umění umělé inteligence mohou pomoci přiblížit příběhy v zajímavém a interaktivním způsobem.

S těmito nástroji mohou autoři snadno vytvářet živé a vynalézavé postavy a krajiny, které čtenáři přinášejí hlubší smysl příběhu. Umělecké nástroje s umělou inteligencí lze také použít k vytváření unikátních a zábavných postav, rekvizit a prostředí, které dodají národnosti příběhu a původnosti.

Kromě toho mohou být nástroje generování uměleckých děl s využitím umělé inteligence použity k vytvoření vizuálně působivých ilustrací, které přinesou příběh k životu způsobem, který slova samotná nedokáží. S nástroji generování uměleckých děl s využitím umělé inteligence mají autoři schopnost přinést příběhy k životu v mnohem pohlcujícím způsobem, což je pro čtenáře více angažující a zajímavé.

Čas vytvářet unikátní a vizuálně ohromující příběhy.

Příklad: Vytvořte kreslenou disneyovskou princeznu, která kráčí.

Screenshot 1944-11-03 ve 23.02.13

Bylo by skvělé, kdyby digitální umění vytvořené pomocí ChatSoniku - umělé inteligence jako je ChatGPT, mohlo vydělávat peníze. Naučte se více než 20 způsobů, jak vydělat peníze pomocí alternativy ChatSonic k ChatGPT!

Pro získání informací o tom, jak lidé využívají ChatSonic - AI podobné ChatGPT k rozvoji svého podnikání, můžete zkontrolovat 110 nejlepších příkladů ChatGPT v roce 2023.

V kostce…

Nástroje pro generování umění pomocí AI jsou neuvěřitelně mocným způsobem, jak kdokoli může vyjádřit svoji kreativitu. S pomocí AI můžete vytvářet jedinečná umělecká díla, která by jinak nebyla možná vytvořit.

S nástroji pro generování AI uměleckých děl nemusí umělci začínat od úplného začátku, aby vytvořili něco nového - mohou použít tyto nástroje k vytváření nápadů a obrazů a použít je jako výchozí bod pro svůj vlastní tvůrčí proces.

Připraveni objevit nové možnosti umění generovaného umělou inteligencí a vytvářet mistrovská díla, která určitě uchvátí a inspirovala? Zaregistrujte se a začněte tvořit originální věci!

Související články

Zobrazit více >>