Průvodce ChatGPT pro e-mailový marketing - Staňte se profesionálním e-mailovým marketérem

obrázek10.png

Máte už dost toho, že strávíte týdny vytvářením jediného marketingového e-mailu?

No, nejste sám!

Podle průzkumu společnosti Litmus 53% značek tráví týdny vytvářením jednoho e-mailu. Ale co kdybychom vám řekli, že už nemusíte projít tímto únavným procesem?

Je rok 2023 a rok umělé inteligence!

To je přesně místo, kde mohou být užiteční konverzační AI chatboti jako ChatGPT a Chatsonic. Pomohou Vám ušetřit čas, snížit úsilí a vytvořit skvělé kampaně pro emailový marketing.

Od nápadu a výzkumu až po plánování, design, copywriting a optimalizaci, je možné díky umělé inteligenci využít mnoho věcí pro emailový marketing.

V této blogu se budeme věnovat úžasům ChatGPT a tomu, jak můžete využít jeho sílu k revolučnímu zlepšení svého e-mailového marketingu. A na konci blogu pro vás máme překvapení, takže neztrácejte čtení!

Co je ChatGPT?

OpenAI ChatGPT byl představen v listopadu 2022. Je postaven na GPT-3.5 a má fantastické jazykové schopnosti. Můžeme mluvit o odpovídání na složité otázky, psaní poezie nebo dokonce o transformaci průmyslových oblastí, jako jsou zdravotnictví, vzdělávání, marketing nebo zákaznická podpora. Je to velmi podobné rozhovoru s opravdovým člověkem a revolucionizuje tak pole chatbotů.

Tento chatbot se stal tak populárním, že získal desetitisíce uživatelů během méně než pěti dnů! Nicméně, v poslední době bývá často mimo provoz, což je pro uživatele velmi frustrující. Proto OpenAI vyvinulo řešení - prémiové předplatné nazvané ChatGPT Plus. Uživatelé tak mohou získat přístup k chatbotovi pouze za 20 dolarů měsíčně, i když je verze zdarma mimo provoz nebo zaneprázdněna.

obrázek8.png

A právě když jste si mysleli, že to nemůže být lepší, OpenAI vydal GPT-4 14. března 2023, který je k dispozici pouze pro předplatitele ChatGPT Plus. Tato nová verze je mnohem výkonnější než předchozí verze GPT 3.5 a dokáže ji dokonce překonat v přesnosti, akademické výkonnosti a dalších oblastech. Navíc dokáže vygenerovat až 25 000 slov oproti mizerným 8 000 slovům GPT-3.5! S GPT-4 dokážete dokonce vygenerovat kompletní e-mailovou sekvenci, která je zároveň vysoké přesnosti a kreativní.

image11.png

Ale počkejte, ještě toho není dost! OpenAI také představila ChatGPT Plugins, které vám umožní dělat všechny druhy věcí bez opouštění okna chatu. Můžete hledat nejnovější trendy v e-mailovém marketingu s pluginem pro prohlížeč, připojit své aplikace pro e-mailový marketing s pluginem pro Zapier a psát vlastní kód pro svou e-mailovou kampaň s interpretem kódu.

Pokud tedy hledáte způsob, jak automaticky zjednodušit své úkoly v emailovém marketingu, ChatGPT je tou správnou volbou!

Nyní, když víte vše o ChatGPT a jeho neuvěřitelných schopnostech, je čas naučit se jak používat ChatGPT.

Jak používat ChatGPT?

Používání ChatGPT je velmi jednoduché!

  • Jděte na ChatGPT webovou stránku, vytvořte účet s OpenAI
  • Zadejte svůj textový dotaz a ChatGPT vygeneruje výsledky, které hledáte v oblasti výsledků

Lze ho použít pro různé účely, jako jsou marketingové kampaně, optimalizace pro vyhledávače, programování, hledání zaměstnání, finanční plánování, studentské úkoly, generování nápadů pro umělou inteligenci a mnoho dalšího.

A pokud jde o ChatGPT pro email marketing, můžete generovat velmi cílené e-maily analýzou interakcí zákazníka s webovou stránkou, sociálními médii nebo chatbotem. Toto řešení také umožňuje optimalizaci obsahu emailového marketingu poskytnutím zpětné vazby na psaní a zajištěním, že e-maily nevyvolávají spamové filtry ani neporušují dodržování předpisů.

Kromě výjimečných schopností musíte znát i omezení ChatGPT, abyste jej mohli efektivně využít pro emailový marketing.

Omezení ChatGPT

  • Hlavní omezení ChatGPT spočívá v tom, že je přetížen přílišným využíváním chatbota miliony uživatelů po celém světě. V některých případech konverzační chatbot AI zobrazí chybu - "Něco se stalo špatně" a vyžaduje obnovení stránky k opravě chyby.
obrázek4.png
  • ChatGPT je školen na velkém datovém modelu pouze s informacemi do roku 2021, což znamená, že ChatGPT nic neví o tom, co se stalo po roce 2021. To může být nevýhoda, pokud hledáte nejnovější trendy v copywritingu nebo designu pro své e-maily.
  • ChatGPT také často generuje nesprávné a irelevantní odpovědi s jistotou, což ztěžuje uživatelům důvěřovat mu jakékoliv informace.

Tak můžete pocítit zradu, když se zcela spoléháte na ChatGPT pro své strategie e-mailového marketingu.

ChatGPT alternativa pro emailový marketing - Chatsonic

Měl jsi velké naděje ohledně ChatGPT, a teď náhle si myslíš, že není žádný způsob, jak se vyhnout těmto časově náročným úkolům v emailovém marketingu.

To je, kde se mýlíte!

ChatGPT není jediný konverzační chatbot umožňující vám pomoci s email marketingem. Existují i jiné alternativy ChatGPT, které vám mohou pomoci při posunutí vašeho email marketingu na vyšší úroveň.

Chatsonic je nejlepší alternativou ChatGPT s pokročilými funkcemi a schopnostmi, díky kterým se stává silným spojencem pro emailový marketing. Jako fúze ChatGPT a GPT-4 přináší ty nejlepší vlastnosti obou světů pro zlepšení vaší strategie emailového marketingu.

Chatsonic Vám může pomoci s kreativním brainstormingem, hloubkovým výzkumem, strategickou kampaňí, zajímavým designem šablon e-mailů a angažovaným výběrem slov, které zvýší výkonnost vašeho e-mailového marketingu.

Některé z klíčových vlastností Chatsonic, které ji dělají nejlepším konverzačním AI chatbotem pro emailový marketing, jsou:

  • Přístup k informacím v reálném čase: Zůstaňte informováni o trendech v emailovém marketingu, protože Chatsonic se připojuje k internetu a poskytuje aktuální odpovědi a náhledy.
  • Rozpoznávání hlasových příkazů: Zrychlete svůj proces emailového marketingu s hlasovými Chatsonicovými konverzacemi.
  • Generování obrazu s pomocí umělé inteligence: Ušetřete čas hledáním správných akciových obrázků pro své e-maily. S Chatsonicem můžete vytvářet unikátní AI vizuály a grafické obrázky během několika sekund.
  • ChatGPT for Gmail: Nemusíte se již přepínat mezi různými aplikacemi, abyste vytvořili dokonalý e-mail. Rozšíření Chatsonic Chrome bude ChatGPT pro Gmail, kde budete moci spravovat všechny své e-maily rychle.

Jako mobilní aplikace a API pro vývojáře nabízí Chatsonic všestranné řešení pro ty, kteří hledají nástroj jako je ChatGPT pro zvládnutí různorodých úkolů v emailovém marketingu, od psaní kopií e-mailů po vytváření strategií pro e-mailový marketing řízený umělou inteligencí.

S Chatsonicem na vaší straně bude vaše e-mailové marketingové úsilí dosahovat nových výšin 🚀

Nejlepší použití ChatGPT pro emailové marketéry

Vstupte do světa emailového marketingu a objevte, jak můžete využít sílu ChatGPT k vytváření přesvědčivých kampaní, poutavých nadpisů a přesvědčivého obsahu, který okouzlí vaše odběratele e-mailů.

V této sekci se budete pohybovat mezi případy použití ChatGPT pro e-mailový marketing, jako je vysílání e-mailových kampaní, psaní e-mailových sekvencí, odesílání e-mailových bulletinů, posílání cold e-mailů, pitchování hostujících příspěvků, budování seznamu kontaktů, měření e-mailových metrik a správu e-mailů.

1. Emailové kampaně

Žádný potenciální zákazník se na vašich stránkách nezmění okamžitě. Musí být pečlivě ošetřován a seznámen s vaší značkou, aby vám důvěřoval a stal se vaším zákazníkem.

Přemýšlejte o kampani e-mailů jako o cestě od "jen prohlížím" k "Skvěle, jsem zákazníkem!" Zatímco to zní jednoduše, je zde mnoho práce, jako třídění e-mailových seznamů, personalizace e-mailů, A/B testování, měření metrik a odpovídající optimalizace.

Personalizace a segmentace: Úspěšně jste shromáždili kvalitní e-maily pro seznam e-mailů, ale nyní jste zmateni, které e-maily každému z nich poslat. Nechte ChatGPT navrhnout segmenty, které odpovídají vašim cílům, a personalizovat obsah e-mailu pro každý segment.

Zde je příklad segmentace e-mailového seznamu pomocí ChatGPT.

A/B testování: Hledání nejlepšího e-mailu se stalo snazším 😌

ChatGPT může generovat více verzí obsahu vašeho e-mailu, předmětových řádků nebo CTA pro použití v testech A/B. To může urychlit vaše testování A/B a umožnit vám spustit nejlepší posloupnost e-mailů dříve.

Požádali jsme ChatGPT, aby vytvořil 2 verze předmětu e-mailu a CTA pro propagaci nadcházejícího webového semináře.

Plánování kapekových kampaní: Kapekové kampaně, no jo! Mohou být matoucí, zvláště při plánování spouštěcích podmínek a vytváření více emailů.

Ale s ChatGPT mohou být i emailové kampaně zábavné 😎.

Můžete použít ChatGPT k plánování e-mailů od základů pomocí spouštěčů, generace e-mailů, nejlepších nástrojů k použití a osvědčených postupů. ChatGPT také projde vaší cestou zákazníka a poskytne vám možné scénáře, kdy je e-mail potřeba.

Kampaně pro opětovné zapojení: Vaši odběratelé neotevírají Vaše emaile🙁. Může to být frustrující po veškerých Vašich snahách v email marketingu.

Možná potřebujete jiný přístup k opětovnému zapojení těchto neaktivních odběratelů. ChatGPT vám pomůže vyvinout nové strategie pro opětovné zapojení a vytvořit pro vás jednu z nich. Dokáže přidat personalizaci, výhodné nabídky, speciální slevy a optimalizovat frekvenci e-mailů.

2. Psaní e-mailových sérií

Vytvoření e-mailových sekvencí může být trochu záludné, že ano? Potřebujete vymyslet zapojivé zprávy, které provedou vaše odběratele na cestě a motivují je k akci. A pojďme si to přiznat, najít ten dokonalý tón a styl napříč všemi vašimi e-maily může být opravdovou výzvou.

To je místo, kde se hodí ChatGPT! Je zde, aby vám pomohl vytvořit personalizovaný, chytlavý a srozumitelný obsah e-mailů, který skutečně oslovuje vaše publikum. Stačí ChatGPT poskytnout nějaké informace o vašich cílech, na koho se zaměřujete a co chcete dosáhnout. Poté sledujte, jak vám ChatGPT pomáhá sestavit e-mailové sekvence, které řeší problémy vašich předplatitelů, udržují je zajímavé a přinášejí vám konverze!

Struktura sekvence: Chcete zajistit, aby vaše e-maily plynule plyly a vedly vaše předplatitele od jedné fáze k další bez problémů. Avšak vypracování té perfektní struktury sekvence může být někdy bolest hlavy.

Nemusíte se však obávat - ChatGPT vám pomůže vytvořit dobře strukturovanou e-mailovou sekvenci, která udržuje vaše předplatitele zapojené a nadšené.

Prostě ChatGPT napište podnět jako níže, s cílem vaší posloupnosti a typem obsahu, který chcete zahrnout.

Předmět e-mailů: Jsou jako strážci vašich e-mailů, rozhodující o tom, zda se předplatitelé do nich ponoří nebo je přejdou. Všichni známe ten pocit, když se snažíme vymyslet něco chytlavého, ale zároveň relevantního, aby naše e-maily vynikly v přehlcené schránce.

ChatGPT je perfektním společníkem pro brainstorming, kdy se vymýšlí unikátní pozornost-poutající předmětové řádky, které vaše odběratele zanechají netrpělivými na více.

Zde je jeden z ChatGPT!

Kopie e-mailu: Připravit e-mailovou kopii, která skutečně rezonuje se vašimi předplatiteli a nutí je k akci, může být někdy jako boj do kopce. Klíčem je vytvořit informativní a přesvědčivý obsah a zároveň ho udržet relevantní pro potřeby vašeho publika.

S ChatGPT můžete vytvořit e-mailový obsah, který je zapojivý, personalizovaný a navržený tak, aby oslovil vaše předplatitele.

Personalizujte obsah: Vytváření personalizovaného obsahu pro vaše e-mailové kampaně může udělat celý rozdíl, pokud jde o spojení se svými přihlášenými odběrateli a motivoval je k akci. Můžete přizpůsobit svůj obsah jejich zájmům, preferencím a chování, aby vaše zprávy byly relevantnější a atraktivnější s pomocí ChatGPT.

Návrh vizuálně atraktivních emailů: Vizuály mohou významně zlepšit účinnost vašich kampaní, jelikož přitažlivé vizuály mohou upoutat pozornost vašich předplatitelů a posílit vaši zprávu. Pro vytváření vizuálně atraktivních návrhů e-mailů můžete použít pomocné umělé inteligence z ChatGPT, které mohou být použity s nástroji pro generování obrázků založených na umělé inteligenci, jako jsou DALL-E, Photosonic nebo Midjourney.

Zde je, jak může ChatGPT pomoci generovat umělecké nápady pro AI pro vizuálně působivé e-maily:

  • Zjistěte téma nebo zprávu vaší e-mailové kampaně a určete druh vizuálů, které by ji doplnily.
  • Předejte ChatGPT detailní zadání, které zahrnuje kontext vaší e-mailové kampaně, požadovaný vizuální styl a emoce nebo myšlenky, které chcete vyjádřit.

3. Emailové zpravodaje

Víte, co může být skutečně obtížné 🚫? Snažit se přijít s novým a atraktivním obsahem pro e-mailové zpravodaje týden po týdnu. Je to jako nekonečná mise udržet vaše předplatitele zajímavé a informované, zatímco se držíte věcí vtipných a v souladu s vaší značkou.

Ale ChatGPT vám může usnadnit život mnohem více! Je to jako mít vlastního asistenta na psaní newsletterů, stále připraveného Vám pomoci vytvořit obsah, který Vaši odběratelé budou milovat. Stačí, když ChatGPT řeknete informace o svých cílech, cílové skupině a tématech, které chcete pokrýt, a sledujte, jak Vám pomáhá vytvářet zajímavé a užitečné newslettery. Vaši odběratelé se brzy budou těšit na vaše e-maily!

Rozvrh obsahu: Udržovat konzistenci v emailovém marketingu může být těžké, že ano? Sledovat co poslat a kdy se může zdát jako házení s desítkou míčů ve vzduchu. Avšak dobře naplánovaný rozvrh obsahu může být opravdovým tahákem, zajišťujícím, že zůstanete na správné cestě a nikdy nezmeškáte šanci.

Vstupte do ChatGPT, vášho kamaráta pri plánovaní obsahu! Je tu, aby vám pomohol vytvoriť solídny plán obsahu, ktorý udrží váš emailový marketing prehľadný a bezproblémový.

Přetvoření obsahu: Někdy se zdá, že studna nápadů na obsah pro e-mailové kampaně vyschla🌵. Ale existuje chytrý trik, jak udržet věci svěží a zaujaté bez neustálého začínání od nuly: přetvoření obsahu!

Jde o to, dostat vaše stávající obsah do nové a vzrušující podoby pro vaše odběratele.

A dobrá zpráva je, ChatGPT tu je, aby ti pomohl! Můžeš s ním přeměnit svůj současný obsah na nové kousky pro tvůj e-mailový newsletter.

Abyste začali, jednoduše poskytněte ChatGPT s dotazem, který obsahuje podrobnosti o obsahu, který chcete přetvořit a požadovaný formát.

Nástroje pro emailové newslettery: V oblasti emailového marketingu mohou mít správné nástroje pro tvorbu emailových newsletterů zásadní význam. Nejde jen o vytváření atraktivního obsahu – musíte také navrhovat vizuálně přitažlivé rozložení, spravovat seznam příjemců a sledovat výkonnost svých kampaní.

Nicméně, dostupnost nástrojů pro newsletter umožňuje usnadnit proces a vytvořit profesionálně vypadající newslettery, které osloví vaši cílovou skupinu. Ale najít správný nástroj pro vás může být trochu náročné!

A ChatGPT může snížit váš stres tím, že vás provede tím, na co se zaměřit, jaké jsou červené vlajky, co se ptát v produktových předváděních atd., aby bylo možné učinit správné rozhodnutí o nákupu.

Generování Obsahu:

Máte problém udržet obsah vašeho e-mailového newsletteru svěží a zajímavý? Rozumíme tomu - vymýšlet kreativní obsah, který rezonuje s vaší cílovou skupinou, může být skutečnou výzvou. To je místo, kde vám ChatGPT pomůže! Pomáhá vám vytvářet úchvatné e-maily, které upoutají pozornost vašich odběratelů a usnadňují vám komunikaci s vaší cílovou skupinou na osobní úrovni.

Připravte se převést ty starosti s emailem na vítězství🏆

4. Chladné e-maily

Ach, studené e-maily - prokletí pro každého marketéra🍀.

Navrhnout perfektní zprávu, která vystoupí z davu a zajímá zájemce, může být jako hledání jehly v kupce sena. S ChatGPT však nemusíte nic hledat. Pomáhá vám vytvářet přesvědčivé, pozornost vzbuzující cold emaily, které otevírají dveře a rozpoutávají konverzaci.

Tak jděte, zbavte se špatné nálady ohledně nevyžádaných e-mailů a začněte dnes získávat klienty!

Výzkum vaší cílové skupiny: Vstupovat do světa studených emailů může být děsivé, zejména když nevíte, na koho se obracíte. Výzkum vaší cílové skupiny před odesláním je klíčový, aby váš zpráva oslovila. Ale kde začít? Začněte tím, že se zeptáte ChatGPT! Může vám pomoci vytvořit přesvědčivé studené e-maily a poskytnout cenné informace o vaší cílové skupině.

Jste připraven/a to zkusit?

Poutavý předmět řádku: Umění psaní osobních emailů začíná zpravidla právě napsáním správného předmětu - první dojem může rozhodnout o tom, zda bude váš email přečten nebo nikoliv. Najít ten správný předmět pro vaše emaily vyžaduje stejné schopnosti jako dešifrování tajného kódu. Je to ta jediná šance, jak udělat nezapomenutelný první dojem a přimět příjemce k otevření emailu.

S ChatGPTem u boků budete brzy vytvářet předmětové řádky, které přimějí vaše potenciální zákazníky kliknout a zjistit, co se uvnitř nachází.

Držte se pevně a připravte se na vytváření předmětových řádek, které přitahují pozornost a vyvolávají konverzace!

Chladný email založený na hodnotách: Všichni jsme tam byli: snažíme se vytvořit chladný email, který září hodnotou, aniž by zněl jako prodejní řeč. Je to křehká rovnováha, ale my vám rádi pomůžeme! ChatGPT je váš tajný zbraň pro vytváření chladného emailového obsahu zaměřeného na hodnoty, který rezonuje s vašimi potenciálními zákazníky. Teď můžete vytvářet e-maily zaměřené na potřeby vašich zákazníků a ukázat jim, jak vaše řešení může zlepšit jejich životy.

Sbohem dotěrným e-mailům a ahoj hodnotově nabitém rozhovoru s ChatGPT!

E-maily s následnými kroky: Navazovat na s chladnými e-maily může být náročné - nechcete být příliš dotěrní, ale zároveň nechcete zmeškat příležitost.

Místo toho, abyste se neustále vraceli mezi ChatGPT a Gmail pro psaní dokonalého e-mailu následujícího kroku, proč to neudělat na Gmailu pomocí umělé inteligence?

Zmatený! S Chatsonic Chrome rozšířením nyní můžete v sekundách psát, doplnit a shrnout všechny vaše e-maily.

Zkontrolujte příklad níže.

Sledujte a analyzujte: Vaše strategie pro cold email už nebude vypadat jako házení zpráv do černé díry a nikdy nebudete opravdu vědět, co funguje a co ne. Můžete to změnit sledováním a analýzou výkonu cold emailů.

ChatGPT Vám může pomoci s vylepšením Vašeho přístupu a zvýšením míry konverze. Budete schopni přesně určit, co rezonuje s Vaším publikem a rozhodovat se na základě dat, aby byla Vaše emailová strategie účinnější.

Je čas odstranit hádání z chladného e-mailování a začít se koupat v záři úspěchu🎖️!

5. Hostované příspěvky - návrhy

Vytváření dokonalého návrhu hostování se může zdát jako řešení složitého puzzle - jak prezentovat svou odbornost, nabídnout hodnotu a současně zanechat trvalý dojem? ChatGPT vám může pomoci vytvářet vynikající návrhy hostování, které zaujmou pozornost editorů a otevřou dveře k cenným spolupracím.

S pomocí ChatGPT můžete proměnit své sny o hostujícím příspěvku v realitu, jedno neodolatelné nabídnutí za druhým!

Cílové publikace výzkumu: Hledání vhodných publikací pro hostování může být nekonečným labyrintem. Ale co kdyby existoval jednodušší způsob? ChatGPT je tu, aby vám pomohl odhalit ty skryté klenoty!

Usnadňuje proces objevení a zacílení nejrelevantnějších publikací, které odpovídají vašim odborným znalostem.

Vytvořte nápady na základě pokynů: Generování nápadů na hostující příspěvky, které splňují směrnice publikace, může být obtížné.

Ale tady je dobrá zpráva: ChatGPT je vaším kreativním spojencem! Umožňuje vám zefektivnit tvůrčí proces a pomoci vám přicházet s relevantními a zapojivými nápady, které splňují kritéria publikace. Jste připraveni odemknout svůj tvůrčí potenciál?

Vytvořte zprávu nebo e-mail s nabídkou: Ovládnout umění psaní nabídek na hostované příspěvky není žádná hračka. Ale ChatGPT může pomoci, aby vaše nabídky vynikly! Pomůže vám sestavit e-maily s nabídkou, které zdůrazní vaše odborné znalosti a předají vaši hodnotovou propozici editorům. Pojďme společně najít klíče k vynikajícím spolupracím na hostovaných příspěvcích!

6. Vytvoření seznamu e-mailových adres

Vytváření e-mailového seznamu je jako lovení hejna motýlů – těžké a časově náročné. Ale ChatGPT může tento proces ulehčit! Pomáhá Vám vytvářet účinné strategie pro růst Vašeho e-mailového seznamu a přitahování odběratelů, kteří se nemohou dočkat, až se zapojí do Vašeho obsahu. Tak se připravte na transformaci Vašeho e-mailového seznamu v prosperující komunitu nadšených fanoušků!

Výběr platformy pro email marketing: Najít ideální platformu pro váš email marketing může být pro vaše podnikání velkou výzvou. Není překvapením, že s tolika možnostmi, které jsou k dispozici, může být toto rozhodování náročné.

Nechejte ChatGPT pomoci! Můžete poskytnout informace o vašich potřebách a ChatGPT najde ideální platformu, která vám usnadní e-mailový marketing.

Vytvořte příležitostné dárek: Zaseknutí při tvorbě neodolatelného příležitostného dárku? Nebojte se! Tento výzva trápí mnoho lidí.

Co kdybychom vám řekli, že jediné, co musíte udělat pro vytvoření lákadla na zákazníky, je mít chat s ChatGPT?

Nevěříš nám? Vyzkoušej si to sam/a pomocí následujícího promptu:

Můžete pokračovat v této diskusi tím, že se zeptáte ChatGPT na každý krok a nakonec vytvoříte finální magnetický olověný návnadu.

Vytvořte opt-in formulář ve vašem designu: Chtěli byste zvýšit váš seznam emailových kontaktů pomocí konverzního opt-in formuláře, který opravdu upoutá pozornost vašich návštěvníků? Klíčem k úspěšnému formuláři je vytvořit design, který je vizuálně atraktivní, uživatelsky přívětivý a nabídne skutečnou hodnotu pro vaše potenciální předplatitele.

A se službou ChatGPT můžete během chvilky vytvořit dokonalý formulář pro registraci! ChatGPT může pomoci s generováním nápadů na design, navržením rozložení, výzvami pro umělou inteligenci a dokonce i s formulací textu, který osloví váš cílový trh.

Budete mít profesionálně vypadající opt-in formulář, který je optimalizován pro konverze, a je připraven růst vašeho seznamu emailů jako nikdy předtím!

Využijte content marketing: Budování e-mailového seznamu prostřednictvím content marketingu je silná strategie, která vám může pomoci přilákat a udržet odběratele, kteří jsou skutečně zainteresovaní vaší značkou a tím, co nabízíte. Vytváření cenného obsahu, který oslovuje potřeby a zájmy vaší cílové skupiny, buduje důvěru a autoritu a vytváří loajální sledovatele.

Použitím ChatGPT pro marketing obsahu, budete schopni vytvářet obsah, který přitahuje návštěvnost, buduje seznam vašich e-mailů a etabluje vaši značku jako důvěryhodnou autoritu ve vašem průmyslu.

7. Měření metrik emailového marketingu

Už vás unavuje zasílání kampaní e-mailů a přemýšlení o tom, jestli opravdu dělají rozdíl? Neznalost toho, zda vaše úsilí přináší výsledky, může být frustrující, obzvláště pokud investujete čas a zdroje do své strategie e-mailového marketingu.

Ale nebojte se! ChatGPT vám může pomoci měřit vaše emailové marketingové metriky jako profík. Pomůže vám nastavit a sledovat klíčové metriky, jako jsou míry otevírání, míry kliknutí a konverze, a dokonce vám poskytne náhledy na zlepšení těchto metrik v čase.

Pokud si zvolíte ChatGPT jako partnera pro analýzy e-mailového marketingu, budete schopni měřit vliv svých kampaní, upravovat svou strategii podle potřeby a dostat to nejlepší z vašich úsilí v oblasti e-mailového marketingu.

Vybrání klíčových výkonnostních ukazatelů (KPI) pro emailový marketing: Nejběžnějším návrhem je „čím více metrik sledujete, tím lépe.“

I když sledování metrik vašich e-mail marketingových kampaní je důležité, nejde o to sledovat co nejvíce z nich. Je to spíše o výběru správných metrik, které souvisí s vašimi cíli.

Otevírací rychlosti, klikací rychlosti, návratové rychlosti, převodní rychlosti - seznam pokračuje dál a dál. Nechte ChatGPT pomoci s nalezením vhodných Key Performance Indicators (KPI) v e-mailovém marketingu pro váš cíl a vyhněte se zmatekům.

Nastavení sledování: Nastavení sledování metrik emailového marketingu může být přehlcující, zejména pokud jste nový v oblasti emailového marketingu. Ale nebojte se - nemusíte to dělat sami. ChatGPT je tu, aby pomohl.

Jako jazykový model cvičený na rozsáhlých datech, může vám ChatGPT poskytnout personalizované náhledy a doporučení pro nastavení sledování metrik pro váš emailový marketing založených na používaném nástroji. Dokáže vytvořit krokové návody pro nastavení jakéhokoli KPI ve vašem nástroji pro email marketing.

Vypočtěte KPIs: Nemusíte být datový analytik, abyste pochopili své metriky e-mailového marketingu. ChatGPT Vám může pomoci vypočítat jakýkoliv KPI pro e-mailový marketing s lehkostí.

Správa emailů

Poslední, ale ne nejdůležitější, správa e-mailů je každodenní překážkou pro každého v práci. Zejména pro e-mailové marketéry, kteří odesílají a přijímají stovky e-mailů každý týden. Abyste mohli spravovat tyto e-maily lépe a ušetřit čas, přichází ChatGPT pro Gmail, který umí z rychlého pohledu psát, odpovídat, následovat a shrnovat e-maily.

Tvorbě e-mailů: Nainstalujte rozšíření Chatsonic pro Chrome a když budete připraveni napsat nový e-mail, klikněte na ikonu CS v okně pro tvorbu e-mailu.

Začněte tím, že Chatsonicovo umělé inteligenci řeknete, co chcete říct, například napište vaši zprávu za "Napište e-mail pro ..." Nastavte požadovaný tón, klikněte na "Napsat" a hotovo! Chatsonic pro vás rychle zhotoví dobře vytvořený e-mail včetně předmětu. Vyzkoušejte to a vaše doručená pošta vám poděkuje!

Odpovídání na emaily: Nejste omezeni pouze na psaní emailů. S rozšířením Chatsonic pro Chrome můžete snadno psát přesné odpovědi ve třech různých tónech a dokonce si je upravit podle svého gusta. Nikdy nebylo snazší udržet rozhovor v chodu!

Shrnout e-maily: Funkce shrnutí je zlatý důl! Je ideální pro rychlé získání přehledu o konverzacích v e-mailech. Lze vytvořit shrnutí celého vlákna e-mailů ve formě jednoho odstavce nebo časové osy.

Klepněte na ikonu CS v horní části vašeho okna e-mailu a jste připraveni!

Využijte sílu ChatGPT pro emailový marketing!

Chatsonic poháněný GPT-4 je revoluční nástroj pro e-mailové marketéry, kteří chtějí ušetřit čas, zjednodušit svůj pracovní postup a dosáhnout lepších výsledků. Přidává se do vašeho martech stacku tím, že pomáhá s různými úkoly e-mailového marketingu, jako je sestavování seznamů e-mailů, psaní e-mailových sekvencí, generování AI vizuálů, segmentace seznamů a pomáhá optimalizovat vaše kampaně.

Abyste využili ChatGPT co nejlépe pro emailový marketing, podívejte se na nabídky ChatGPT pro emailový marketing, které byste měli vyzkoušet.

Kromě toho rozšíření Chatsonic pro Chrome automatizuje únavné úkoly jako odesílání e-mailů, plánování následných kroků a personalizaci zpráv, což umožňuje více času na kritické aktivity, jako je rozvíjení strategie a budování vztahů se předplatiteli.

Takže pokud chcete zvýšit účinnost vaší emailové marketingové kampaně a posunout ji na další úroveň, zvažte vyzkoušení Chatsonicu.

Související články

Zobrazit více >>